Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem cayır cayır yanıyor biber kızartması yedim ondan herhalde üff mide koruyucu içem
ahhaha ben bebiş diyorum sen biber kızartması diyosunMidem cayır cayır yanıyor biber kızartması yedim ondan herhalde üff mide koruyucu içem
Insallah canim sen nasil oldun
iyiyim canım ilaçları kullanıyorum bebe çalılmalarına da devam sen nasılsınInsallah canim sen nasil oldun
Tabi devam et simdilik agrim yokiyiyim canım ilaçları kullanıyorum bebe çalılmalarına da devam sen nasılsın
canım yemin ediyorum al benden de o kadar. yalnız değilsin sarılalımPuxhu 5 aydır olmuyo şimdi niye olsun demiştin ya ben de o durumdayım yaaa üstümde şuan bi ölü toprağı var sanki bu ayda kırmızıları görcem gibi umutsuzum
Kız midem yanıyı işte kızartmadan bebek kafasında değilim hiç Vallaahhaha ben bebiş diyorum sen biber kızartması diyosun
eşim geçen reglimde doktora gitmiyo musun falan dedi ben de gitmek istemiyorum dedim. Daha önce de bir femara+çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum olmamıştı. Sonra araya zaman girdi gitmedim bayram felan derken.. sonra işte tamam bu ay da olmazsa gidicem dedim (gittiğimde aşılama diyecekler biliyorum)canım yemin ediyorum al benden de o kadar. yalnız değilsin sarılalım
Gel bacım sarılalımPuxhu 5 aydır olmuyo şimdi niye olsun demiştin ya ben de o durumdayım yaaa üstümde şuan bi ölü toprağı var sanki bu ayda kırmızıları görcem gibi umutsuzum
Benim de yok ahahaa bizim bebeler geri döndü ama benim akıntım varTabi devam et simdilik agrim yok
Sende yok mu ağrı sancı falandı falandıcanım yemin ediyorum al benden de o kadar. yalnız değilsin sarılalım
canım zor bi süreç üzüntünü stresini anlıyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlere de en yakın zamanda anne olmayı tattırsın inşallah. benim abim 6 senedir neler neler yapmadı ama rabbim bekletiyorsa vardır bi hayır biz elimizden geleni yapıcaz artıkeşim geçen reglimde doktora gitmiyo musun falan dedi ben de gitmek istemiyorum dedim. Daha önce de bir femara+çatlatma iğnesi tedavisi olmuştum olmamıştı. Sonra araya zaman girdi gitmedim bayram felan derken.. sonra işte tamam bu ay da olmazsa gidicem dedim (gittiğimde aşılama diyecekler biliyorum)
Ama böyle ayaklarım geri geri gidiyo, bu süreci yaşamak istemiyorum. Biliyorum yıllarca hastane hastane gezenler tüp bebek vs uğraşanlar görse bu düşüncelerimi “bu ne ki” diyebilirler ama işte hiç böyle hayal etmedim eşime sürpriz yapacağım günü hayal ettim sanki korunmayı bırakırsam olur diye düşündüm hep (son 1 Yıldır böyle)
doktora git sürekli oranı buranı aç eşim gelsin sperm versin bilmem ne.. ki ikimiz de memuruz iş güç var ya her şeyi o kdr düşünüyorum ki kafayı yicem..
Evermek gözün aydın canım elinde test varsa istersen akşama da yap belki çatlayabilir bazı insanların çünkü aynı gün de çatlayabiliyor emin değilim amaKızlar pik mi sizceeee tam koyu degil sankiii bilemedimmm
Evet gözün aydın demek istemiştim oysakiEvermek gözün aydın canım elinde test varsa istersen akşama da yap belki çatlayabilir bazı insanların çünkü aynı gün de çatlayabiliyor emin değilim ama
KIzlar yumurtlamadan sonra mı yoksa çatlamadan sonra mı geri sayacağız acabaGel bacım sarılalım
Evet aksamda yapmayi düşünüyorum buarada dun gündüz degerlendirmistik ama suan misafirim var ancak gece degerlendirme sansimiz olacak umarim kacirmammmmEvermek gözün aydın canım elinde test varsa istersen akşama da yap belki çatlayabilir bazı insanların çünkü aynı gün de çatlayabiliyor emin değilim ama
Yumurtlamadan sonra sayıcazKIzlar yumurtlamadan sonra mı yoksa çatlamadan sonra mı geri sayacağız acaba