- 9 Mayıs 2024
- 911
- 261
- 23
Ayyyyyy aynı anda deniyoruzzzzz inşallah güzel haberler alırız bu ayKızlar daha pik degil demiiiiii sizce??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyyy aynı anda deniyoruzzzzz inşallah güzel haberler alırız bu ayKızlar daha pik degil demiiiiii sizce??
İnşallah inşallahAyyyyyy aynı anda deniyoruzzzzz inşallah güzel haberler alırız bu ay
Sebocum naptın canımAaa noldu hayirdirr
Sin degerlendirmeler yapildi ara ara agri giriyor sende nasil canimSebocum naptın canım
Ara ara bana da giriyor daha rahatım ama wc çıkıyorum sürekli bide libidom fena ahahaha kocamı kesip duruyorum oturduğum yerdenSin degerlendirmeler yapildi ara ara agri giriyor sende nasil canim
Oo degerlendirmeye devam o halde bakalim yarina nasil olacagizAra ara bana da giriyor daha rahatım ama wc çıkıyorum sürekli bide libidom fena ahahaha kocamı kesip duruyorum oturduğum yerden
Ay yok daha değerlendirme olmazOo degerlendirmeye devam o halde bakalim yarina nasil olacagiz
Aaa noldu hayirdirr
kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum dört beş gündür sıkıntı çekiyordum bugün artınca endişelendim acile gittim. dr söyledim gebeliğe sıkıntı vermeyecek ilaçlar verdi onları kullanıcamGeçmiş olsun ne enfeksiyonu
Geçmiş olsun canım ya dikkat et bari enfeksiyon da önemli hemen atlat inşkızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum dört beş gündür sıkıntı çekiyordum bugün artınca endişelendim acile gittim. dr söyledim gebeliğe sıkıntı vermeyecek ilaçlar verdi onları kullanıcam
evet ya çok hassasım bu konuda ben sanırım temizliğime de aşırı dikkat ediyorum ama bi yeren buluyor beniGeçmiş olsun canım ya dikkat et bari enfeksiyon da önemli hemen atlat inş
kaçıncı gündesin şekerimKızlar yumurta akı kıvamında beyaz akıntım olmuş böyle bi şey için daha erken mi acaba ?
Ph dengesini bozmuyosun inşevet ya çok hassasım bu konuda ben sanırım temizliğime de aşırı dikkat ediyorum ama bi yeren buluyor beni
Geliyor gelmekte olanKızlar yumurta akı kıvamında beyaz akıntım olmuş böyle bi şey için daha erken mi acaba ?
Cumartesi çatladım 7.güne girdim şu an sanırım öyle hesaplanıyorsakaçıncı gündesin şekerim
kız yok ya temizlik derken su sadece ve çok sık iç çamaşırı değişimi ve nioli yağı vs kullanıyorum, çok afedersin doşarıda lavobaya zorunlumdeğilse girmiyorum bu tarz yani,Ph dengesini bozmuyosun inş
Kız deme öyle şeyler utanırımGeliyor gelmekte olan
Benimde beyaz sarıya dönük akıntım varCumartesi çatladım 7.güne girdim şu an sanırım öyle hesaplanıyorsa
İŞte seninki bariz belli benim 1defa olunca noluyo dedimBenimde beyaz sarıya dönük akıntım var
Kııııız yumurtlamışsın işteeeKız deme öyle şeyler utanırım