- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Bi de pazar sonra tatile çıkıyorum artık zaten kapanışOh yarasin bende bugun degerlendirecegim aynen yarin yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi de pazar sonra tatile çıkıyorum artık zaten kapanışOh yarasin bende bugun degerlendirecegim aynen yarin yok
Benim ara ara girdi su saate kadar, aman dikkat etSenin nasıl kız ben acayip terliyorum tövbee tamam hava sıcakta bu kadar da yeter cereyan yapıyo orda duruyorum hasta olcam ama napım
Benim de öyle oldu işte ara ara iğne batması tarzı oldu. Şu an bişey yok.Benim ara ara girdi su saate kadar, aman dikkat et
Sizin yaşınızda ablam vardı o da geç evlendi ve çok beklemeden gebe kaldı bu işler kesinlikle nasip işi o yüzden geç kaldığınızı düşünmüyorumBana kızmıyolar yaştan dolayı herhalde
Geçen doktoruma dedim hocam geç mi kaldık diye olur mu yaa haftaya kızımın düğünü var seninle yaşıt dedi. Elimizden geleni yaparız verecek olan Allah ona da biz müdahale edemeyiz dedi. Çok seviyorum doktorumu:)
Ablam 41 yaşında eniştem 48 korunuyorlardı ama habersizce hamile kaldı şuan 1 aylık bebeğimiz var siz düşünün bizde hergün perişan oluyoruzSizin yaşınızda ablam vardı o da geç evlendi ve çok beklemeden gebe kaldı bu işler kesinlikle nasip işi o yüzden geç kaldığınızı düşünmüyorum
Demek ki nasip buymuşAblam 41 yaşında eniştem 48 korunuyorlardı ama habersizce hamile kaldı şuan 1 aylık bebeğimiz var siz düşünün bizde hergün perişan oluyoruz
Sende bana yakınsın benimde 19-20 Temmuz beklemedeyim ovülasyon ile mi denedinKızlar merhaba ben yeni katıldım Temmuz 17 adet günüm bende bu ay hamile olma beklentisindeyim
Oy ama nasıl güzel maşallahBuda bebişimiz
Hayır ben bu ay göbegimi kaldırttım zaten göbegimi kaldırınca kalabiliyorum ben cnmSende bana yakınsın benimde 19-20 Temmuz beklemedeyim ovülasyon ile mi denedin
Aaa noldu hayirdirroy kızlar oy çok zor bi gündü benim için hastaneden geldim sanırım enfeksiyon kapmışım
Geçmiş olsun ne enfeksiyonuoy kızlar oy çok zor bi gündü benim için hastaneden geldim sanırım enfeksiyon kapmışım
O neHayır ben bu ay göbegimi kaldırttım zaten göbegimi kaldırınca kalabiliyorum ben cnm
Doğumdan sonra ağır iş yapılırsa göbek düşüyor ve kalkmasa gebe kalınmıyor eskiler b
Eskiler öyle yapıyorDoğumdan sonra ağır iş yapılırsa göbek düşüyor ve kalkmasa gebe kalınmıyor eskiler b
Ben yaptım olmadı yumurtlama günlerinde bazen gün asırı bazen ikı günde bi olmadı doktor hiç biişi yok dedi rahim filmi çektim tüpler acık eşimde de bir şey yoktu tüp bebek deniyoruz beş yumurtamam alındı tranfer ı bekliyorum bana da dua edinMerhaba kizlar
Subat ayindan bu yana bebek deniyoruz. 3 yıldır evliyiz. Ben 26yasindayim, eşim 32 yasinda
Gebelik öncesi gerekli muayene ve kan testlerini oldum hic bir sorun görünmedi, bu ay ovulasyon testi aldim anfbirde bu sekilde deneyecegiz inşallah o yuzden cok umutluyummm
Gectigimiz aylarda ilişki çok düzenli olmadigi zamanlar oldu yumurtlamaya denk getiremedik diye düşünüyorum...
Birbirimize umut ve destek olalim bu konu başlığı altında kızlar siz ne durumdasinizz ben bugun ovulasyon yapmaya basladimmmm
Insallah guzel sonuclar alirsiniz rahim dinlendirme mi yapiliyor suanBen yaptım olmadı yumurtlama günlerinde bazen gün asırı bazen ikı günde bi olmadı doktor hiç biişi yok dedi rahim filmi çektim tüpler acık eşimde de bir şey yoktu tüp bebek deniyoruz beş yumurtamam alındı tranfer ı bekliyorum bana da dua edin
İnş bekleyen herkesin allah yüzü nü güldürsün Bilmiyor m doktor bişi demedi emriyo oluşumları bekliyorum sonra genetik teste gidecek ön beş gün sürüyormuş adetim temmuz 20 adetten sonra tranfer yapılacak sanırım doktor adet olduğun da ara dedi bakalım daha varInsallah guzel sonuclar alirsiniz rahim dinlendirme mi yapiliyor suan