- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Olmamasına o kadar alıştım ki olursa bi süre kabullenemem herhaldeay inşallah minik mercimeklerin habercisidir bu ağrılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmamasına o kadar alıştım ki olursa bi süre kabullenemem herhaldeay inşallah minik mercimeklerin habercisidir bu ağrılar
Ayyy hayırlı olsun baya gebesin Doktor muayenesini bilmem de kan tahlili vermedin mi daha? Sanırım 2 güne bir vermen gerekiyormuş artış sağlıklı mı diye.. sonra da doktora gidersinKızlar iki kere gebelik testi yaptım idrar ikisi de çift çizgi adetim suan dört gün gecikti sizce doktor muayenesi için erken mi suan adetimi hesaba katarsak 5 haftalık oluyor
Kimyoncum canım seni başka topikte görenler olmuş listelere adını yazdırmışsın hayırdıırrrrAyyy hayırlı olsun baya gebesin Doktor muayenesini bilmem de kan tahlili vermedin mi daha? Sanırım 2 güne bir vermen gerekiyormuş artış sağlıklı mı diye.. sonra da doktora gidersin
Aha toipikimizin ilk gebesiKızlar iki kere gebelik testi yaptım idrar ikisi de çift çizgi adetim suan dört gün gecikti sizce doktor muayenesi için erken mi suan adetimi hesaba katarsak 5 haftalık oluyor
Belki bir sürpriz yapar belli mi olurOlmamasına o kadar alıştım ki olursa bi süre kabullenemem herhalde
Bu ay içimde hiiiiiiiç istek yok valla yalan söylemeyim kendimi tamamen tatile odakladım işte denedik mi denedik tutarsa tutar kafasındayım amaan yoruldum ayolBelki bir sürpriz yapar belli mi olur
işte hepimizin en büyük hatası sürekli düşünmek sürekli planlamak. Akışına bırakabilsek hiç bunları yaşamayacağız. Bi doktor şey demişti bebek hesaplamayla değil sevişilerek yapılırBu ay içimde hiiiiiiiç istek yok valla yalan söylemeyim kendimi tamamen tatile odakladım işte denedik mi denedik tutarsa tutar kafasındayım amaan yoruldum ayol
Çok doğru demiş. İlkine korunurken hamile kaldım bunda da korunayım bariişte hepimizin en büyük hatası sürekli düşünmek sürekli planlamak. Akışına bırakabilsek hiç bunları yaşamayacağız. Bi doktor şey demişti bebek hesaplamayla değil sevişilerek yapılır
Hahahahmanifestliyoruumm temmuz olmazsa ağustos olmadı eylül hahahahahKimyoncum canım seni başka topikte görenler olmuş listelere adını yazdırmışsın hayırdıırrrr
Ay çok iyi benim ilk gebelik planlaması bir de sizin daha az stres yapmanız gerekirÇok doğru demiş. İlkine korunurken hamile kaldım bunda da korunayım bari
Yaşım geçiyor hayatım stres ondanAy çok iyi benim ilk gebelik planlaması bir de sizin daha az stres yapmanız gerekir
Ekim kasım aralık topiklerine giremezsin inşallahHahahahmanifestliyoruumm temmuz olmazsa ağustos olmadı eylül hahahahah
Ayyy inşallah giremeyiz ağzından bal damlıyor ahahhahahaEkim kasım aralık topiklerine giremezsin inşallah
Yaş kaççç beben kaç yaşında benim kocam geçen diyo ki birinci çocuk olduktan hemen sonra ikinciyi yapalım yaş geçiyor.. dedim heee birinciyi buldum da ikincisi kaldıYaşım geçiyor hayatım stres ondan
34 e 2 ay kaldı. Oğlum 11 yaşında. Benim ikinci evliliğim öyle olmasaydı bu yaşa kadar çoktan patlatmıştım ikinci bebeyiYaş kaççç beben kaç yaşında benim kocam geçen diyo ki birinci çocuk olduktan hemen sonra ikinciyi yapalım yaş geçiyor.. dedim heee birinciyi buldum da ikincisi kaldı
O zaman inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırızYaşım geçiyor hayatım stres ondan
Heee şimdi anladım kocan doktora gitti mi peki ? Problem onda olmasın ?34 e 2 ay kaldı. Oğlum 11 yaşında. Benim ikinci evliliğim öyle olmasaydı bu yaşa kadar çoktan patlatmıştım ikinci bebeyi
Yaaaa ne zaman gitmeliyim doktooora dış gebelik veya kimyasal olur diye çok korkuyorum kızlarAha toipikimizin ilk gebesi
Bilmiyorum ilk hamileliğim olacak Allah izin verirse ne yapmam gerek suan acaba
Kız yarın git beta hcg baktır önceYaaaa ne zaman gitmeliyim doktooora dış gebelik veya kimyasal olur diye çok korkuyorum kızlar