- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
Benim de 30 u hadi bakalım
Heyecanli bekleyis insallah guzel sonuclar alirizbenim de 26sı.. kızlar biz bu yola beraber başkoyduk...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 30 u hadi bakalım
Heyecanli bekleyis insallah guzel sonuclar alirizbenim de 26sı.. kızlar biz bu yola beraber başkoyduk...
Bir de ben bişey sormak istiyorum her ay pik görülür mü yani pik görmeden silikleşmesi yumurtalama olmadığı ve gebeliğin olmayacağı anlamına mı geliyorVar dun catladi zaten degerlendirdim ama agri basladi daha cok var ama beni bulur, olmasin diye cagirmiyorum
Bu ay sonu heyecanlı bekleyiş bizleri bekliyor bakalımHeyecanli bekleyis insallah guzel sonuclar aliriz
Her ay pik olamayabilir düzenli olarak her ay yumurtlasakta bazen çatlamayabiliyorBir de ben bişey sormak istiyorum her ay pik görülür mü yani pik görmeden silikleşmesi yumurtalama olmadığı ve gebeliğin olmayacağı anlamına mı geliyor
yaa bebis olusuyodur insallah içerde bi seyler yapıyodur da bu ağrı o yüzdendirrVar dun catladi zaten degerlendirdim ama agri basladi daha cok var ama beni bulur, olmasin diye cagirmiyorum
Ay inşallahhhyaa bebis olusuyodur insallah içerde bi seyler yapıyodur da bu ağrı o yüzdendirr
Ben çok tuvalete çıkıyorum ya 2 3 gündürAy inşallahhh
Belli olmazdün hafiften karın ağrım oldu bugün de ateşim düşüktü yarın büyük ihtimal regl olucam bu ay da olmadı
Yani benim gecen gun pike dogru ilerliyidu 1 saatte bile degismisti dun aksam yaptığımda tertemizdievet cünkü gece de pik olup sabaha catlamıs olabilir bilemiyoruz. kafası karısık hormonların
neyse en azından çatlamış bunu biliyoruz djfjYani benim gecen gun pike dogru ilerliyidu 1 saatte bile degismisti dun aksam yaptığımda tertemizdi
Aynenneyse en azından çatlamış bunu biliyoruz djfj
Kız ben onu da bilmiyorum ahahaneyse en azından çatlamış bunu biliyoruz djfj
Benim 20 siBenimde 25 veya 26 sı
ya dr demiş çatlamak üzere diye ve senin ağrıyla bir çatladı bence yaKız ben onu da bilmiyorum ahaha
aiyy önce senden duycaz inşallah pozitifi hadi bakalımBenim 20 si
Catlamistir agri olduguna goreKız ben onu da bilmiyorum ahaha