- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Bak yine hafiften vuruyor ağrı ahahaCatlamistir agri olduguna gore
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yine hafiften vuruyor ağrı ahahaCatlamistir agri olduguna gore
Doktor çatladı neden değerlendirmedin dedi sonra çatlamak üzere dedi sonra şansın var dedi kafam karıştıya dr demiş çatlamak üzere diye ve senin ağrıyla bir çatladı bence ya
öyle olsa bile bence her türlü denk gelmiştir siz bugünü de değerlendirin her ihtimale karşı dkkdDoktor çatladı neden değerlendirmedin dedi sonra çatlamak üzere dedi sonra şansın var dedi kafam karıştı
Ahahaha değerlendircez bakalım yorgun olmazsaköyle olsa bile bence her türlü denk gelmiştir siz bugünü de değerlendirin her ihtimale karşı dkkd
Ayy ilk kez duydum canım tam olarak ne işe yarıyormuş nasıl kullanılıyor bahseder misin biraz, gebeliğe nasıl bir katkısı varmış yani :/Gynoseed diye bir jel yumurtlama günlerinde kullanılıyor bir arkadaşımda ise yaramış bende sipariş ettim bu ay ilk defa kullanacağım
Kızlar daha pik degil demiiiiii sizce??
[/QUOTE
Değil canım
Değil canım. AMa yaklaşıyor gelmekte olanKızlar daha pik degil demiiiiii sizce??
Değil ama bence yarın pik olabilir geliyor gelmekte olanKızlar daha pik degil demiiiiii sizce??
Değil canım. AMa yaklaşıyor gelmekte olan
Yaaa bende ya pikse diye heyecan yaptim bugün de öyle minik bi degerlendiriverdikkDeğil ama bence yarın pik olabilir geliyor gelmekte olan
canın sağolsun. bak böyle bi şeyle karşılacaksın hatta idrara batırdıktan sonra zaten önce t çizgisi belirgin olmaya başlıyorYaaa bende ya pikse diye heyecan yaptim bugün de öyle minik bi degerlendiriverdikk
minik..hahahahaYaaa bende ya pikse diye heyecan yaptim bugün de öyle minik bi degerlendiriverdikk
İnşallah ya hepimiz hamile kalıyormuşuz bu ayaiyy önce senden duycaz inşallah pozitifi hadi bakalım
Oyyyy ne guzel oluuuurr evrenin bizi duydugu bi ana denk gelmisizdirİnşallah ya hepimiz hamile kalıyormuşuz bu ay
Sizinkiyle aynı günlerimiz benimde sizin gibi ama tam pik olmamış devamKızlar daha pik degil demiiiiii sizce??
Merhaba, aynı belirtileri yaşıyorum bende. Hatta size şöyle özetleyim. Geçen ay hamile kaldım ve direkt kasık ağrısı yaşamaya başladım. Normalde hiç kasık ağrısı yaşamamıştım. Daha sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Bu ay tekrar değerlendirmeye başladım ama daha 1 hafta oldu. Mesela dün değerlendirdik bugün kasık ağrısı başladı. Neden oldu ? Yani yumurtlama oldu da döllenmeyle mi bu ağrı oluyor öyle olduysa ne ara oldu diyorum acaba geçen ay hamilelikten dolayı regl dönemi uzadığı için yumurtlama günleri de mi değişti diyorum ama çok şaşkınımŞimdi kızlar şöyle hemen size özet geçicem bugün doktora gittim 5 gün önce gittiğimde kistten şüphelenmişti bugün netleştirmek adına tekrar çağırdı ve gittim. Dedi ki yumurtaların var biri de çatlamış ya da çatlamak üzere dedi değerlendirdin mi dedi hayır dedim. Neden dedi yani uzun bi sessizlik tabi
Neyse hala şansın var dedi ve biz bugün değerlendirdik fakat ilişkiden sonra sağ kasığımda ağrı var şiddetli değil hafif
E kist enfeksiyon hiçbirşey yok. Yaşayan oldu mu ya bunu. Yumurtlama dönemindeyim doktorun dediğine göre. Takvime göre ayın 16 sı
Ben de çözemedim yunurtlama dönemimde kasık ağrım hep olur da ilk kez ilişki sonrası oldu bugün de hafif hafif sağ ve solda var hayırlısıMerhaba, aynı belirtileri yaşıyorum bende. Hatta size şöyle özetleyim. Geçen ay hamile kaldım ve direkt kasık ağrısı yaşamaya başladım. Normalde hiç kasık ağrısı yaşamamıştım. Daha sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Bu ay tekrar değerlendirmeye başladım ama daha 1 hafta oldu. Mesela dün değerlendirdik bugün kasık ağrısı başladı. Neden oldu ? Yani yumurtlama oldu da döllenmeyle mi bu ağrı oluyor öyle olduysa ne ara oldu diyorum acaba geçen ay hamilelikten dolayı regl dönemi uzadığı için yumurtlama günleri de mi değişti diyorum ama çok şaşkınım
ay inşallah minik mercimeklerin habercisidir bu ağrılarBen de çözemedim yunurtlama dönemimde kasık ağrım hep olur da ilk kez ilişki sonrası oldu bugün de hafif hafif sağ ve solda var hayırlısı