- 25 Mart 2024
- 695
- 461
eger varsa da zaten çıkması için biraz erken adet gecikmesini bekleyinnçok tesekkür ederim en iyisi beklemek ama adetim ne zaman gelir kestiremiyorum yurutlamadan 14 gün sonra gelir se şuan 6 gün fakan var gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eger varsa da zaten çıkması için biraz erken adet gecikmesini bekleyinnçok tesekkür ederim en iyisi beklemek ama adetim ne zaman gelir kestiremiyorum yurutlamadan 14 gün sonra gelir se şuan 6 gün fakan var gibi
ne zaman olacağımı kestiremediğimden yaptım ilaç içmem gerekiyor o yüzden Allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşaAllaheger varsa da zaten çıkması için biraz erken adet gecikmesini bekleyinn
Progesteron yumurta kalitesini mi gösteriyor benim 12 çıkmıştı ama gebelik oluşmamıştıÇatlamak üzere olduğu ya da çatladıgı için değerlendir dedi şansın var dedi. Valla ben oğlumda ne yumurtlama bildim ne ağrı ne sancı korunurken hamile kaldım bide bunda ne kadar uğraştım yaa. Ayın 17 sinde progestona bakacak kan vericem yumurtlama kaliteli mi diye.
Kız sürekli canım tahin pekmez çekiyoray öyle mi oluyor şimdi bi kavanoz yerim artık sdjasjkd
Evet 8 üstü olması iyi dedi bana benim haziran da 1.60 çıktı ama devlet hastanesinde yanlış tarihte baktılar. Normalde yumurtlama döneminden 1 hafta sonra bakılması gerekiyor.Progesteron yumurta kalitesini mi gösteriyor benim 12 çıkmıştı ama gebelik oluşmamıştı
Yumurtamda kaliteli neden olmuyor bu tabi her nasip vaktine esirdirEvet 8 üstü olması iyi dedi bana benim haziran da 1.60 çıktı ama devlet hastanesinde yanlış tarihte baktılar. Normalde yumurtlama döneminden 1 hafta sonra bakılması gerekiyor.
Progesteron 21. Gün bakılır ve yumurtanın çatlayıp çatlamadığınk gösterir demişti bana da doktor herkes farklı mı söylüyor bilmiyorumYumurtamda kaliteli neden olmuyor bu tabi her nasip vaktine esirdir
Genelde evet ama şöyle mesela sen 28 günde düzenli adet görüyorsun 21. Günü bakılır. Çünkü 14. Gün Yumurtlama olmuş olur. Ama 35 günde 1 oluyosan 21. Günü bakılmaz daha Yumurtlama bile olmamış çünkü. Tüm hormonlarına bakıldı mıProgesteron 21. Gün bakılır ve yumurtanın çatlayıp çatlamadığınk gösterir demişti bana da doktor herkes farklı mı söylüyor bilmiyorum
ay ben de yicem kahvaltımdaaaKız sürekli canım tahin pekmez çekiyor
Hiç belli olmaz ayda iki kere yumurtlama görüldüğü de oluyor canım. Ateş takibi yaparken birkaç defa yaşamıştım bu durumuYok yumurtlamam geçti . Ovülasyon ile gördüm devam ettim teste reglime 10 gün kaldı
Zaten pikten sonra silikleşmesi o gün çatladığını gösterir. Önemli olan silikleştiği günoff ya kızlar ben galiba kaçırdım piki, bugün daha silik ovulasyon testim sanki. moralim bozuk bugün değerlendirsem de olur mu?
Yumurtlama testin silikse bile daha 2-3 gün şansın oluyor dene mutlaka yeni mi silikleştioff ya kızlar ben galiba kaçırdım piki, bugün daha silik ovulasyon testim sanki. moralim bozuk bugün değerlendirsem de olur mu?
Gynoseed diye bir jel yumurtlama günlerinde kullanılıyor bir arkadaşımda ise yaramış bende sipariş ettim bu ay ilk defa kullanacağımnasıl bir jellll
Canm nasılsın hatırladım mı beniay ben de yicem kahvaltımdaaa
ayy iyiyim sen nasılsın hoşgeldinnn grubumuzaCanm nasılsın hatırladım mı beni
Hoşbuldum canımbaktım epey aktif beni saracak bir gruba ihtiyaç duydum nasılsın nedir durumlarayy iyiyim sen nasılsın hoşgeldinnn grubumuza