- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
Cidden miii Cumartesi gecesi ilişki olmuştu kaçırdım mı ben şimdi yani. Demek kasık ağrım o yüzdenmiş ya da kusmamAha çiçaam gelmiş . Çatlamak üzere olduğu oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cidden miii Cumartesi gecesi ilişki olmuştu kaçırdım mı ben şimdi yani. Demek kasık ağrım o yüzdenmiş ya da kusmamAha çiçaam gelmiş . Çatlamak üzere olduğu oluyor
Bu gece de şaapCidden miii Cumartesi gecesi ilişki olmuştu kaçırdım mı ben şimdi yani. Demek kasık ağrım o yüzdenmiş ya da kusmam
Canımmm nasılsın bebiş nasıllKızlarrr sizi burada buldum, merak ediyordum duskapani @halolita @beezuus cookiep @brckm güzel haberlerinizi okuyorum, henüz güzel haber almamış kızlarım, tüm grup da ennn hızlısından güzel haberlere kavuşsun
Gruptaki hsg yazışmalarını okudum. Hatırlayanlar olacaktır ben hsg çektirdiğim ay hamile kaldım (ondan önce de düşüğüm vardı). Doktorum 3 ay deneyin olmazsa hsg çektir demişti ama ben sabırsız olduğum için 2 ay sonunda gittim çektirdim. Sonra hamileliği öğrendikten sonraki ilk kontrole gittiğimde doktorum hsg sadece değil bazen de tedavi şeklidir dedi. O yüzden çektirmenizi şiddetle öneriyorum ki bana tklanıklık vs yok demişti
Bi de şu kafadaydım “ayy yazı atlatsak da öyle hamile kalsam” (aklım rahat rahat yeme içmedeydi) o yüzden zihnen rahat olmanın da önemini kanıtlamış oldum kendime
Şaaapcam da uff hani akıntı olunca yumurtlama oluyordu uygulama da bugünü ovülasyon en yüksek gün olarak gösteriyorBu gece de şaap
Hiç anlamıyorum o işlerden ama bence de güzel olur tablo olsaKızlar ya bu başlıkta bir sat bat tablosu yapsak keşke herkesi takip etmeye çalışıyorum çok zor oluyor kime soracağımı kimi tebrik edeceğimi şaşırdım hatta hamişlerimizi de yazardık
Kız sen beni öldürcen daha çatlamadı zaten ne kararlar bağlıyosun devam etŞaaapcam da uff hani akıntı olunca yumurtlama oluyordu uygulama da bugünü ovülasyon en yüksek gün olarak gösteriyor
Aaa benim de bugün en yüksek gün gösteriyor beraber miyizŞaaapcam da uff hani akıntı olunca yumurtlama oluyordu uygulama da bugünü ovülasyon en yüksek gün olarak gösteriyor
Yumurta akı akıntı gelince çatlamak üzereyim diyor yani yumurtan :)) Değerlendir mutlaka şans çok yüksekŞaaapcam da uff hani akıntı olunca yumurtlama oluyordu uygulama da bugünü ovülasyon en yüksek gün olarak gösteriyor
HEyecandan şaaptım korktum hani cahillik, bilmemek mutluluktu ben bilmiyorum ama yine mutlu değilimKız sen beni öldürcen daha çatlamadı zaten ne kararlar bağlıyosun devam et
Ay demeyin öyle şeyler heyecan basıyor test mest almadım bu ay, bakalım gelmek isteyecek mi bu ay kırıntıYumurta akı akıntı gelince çatlamak üzereyim diyor yani yumurtan :)) Değerlendir mutlaka şans çok yüksek
Yaaa öyle mi valla 34e göre hesaplamış benim uygulama ama 38e kadar yolu varAaa benim de bugün en yüksek gün gösteriyor beraber miyiz
Evet o yüzden vajinal muayenedeki yumurta sayısı önemliHmm burda bi üye buldum onun da öyle olmuş ya. 2 gün bekletilmiş numune 8 çıkmış sonuç sonra tekrar etmiş 2.8 mi ne çıkmış
Ay hadi heyecanladım bekliyorum ovulasyon takibi de oradan yaparız bu ayTablo nasıl yapılıyor ben bilmiyorum ama öğrenirim pc lazım sanırım onun için bide yeni topik açmak gerek akşam bunun için uğraşıcım
Canım evet bugün de ben ilk lekelenmeye göre işaretlediğim için genelde bat günü geceye doğru yavaştan başlıyor o yüzden gecikme yok şimdilikBu arada senin bat bugün değil miydii
Var mı peki lekelenme geçen ay lekelenmeyle başlamıştı senin hatırlıyorum (Bu bilgi neden benim hafızamda yer kaplıyor neden)Ay hadi heyecanladım bekliyorum ovulasyon takibi de oradan yaparız bu ay
Canım evet bugün de ben ilk lekelenmeye göre işaretlediğim için genelde bat günü geceye doğru yavaştan başlıyor o yüzden gecikme yok şimdilik
Ahahahhaha benden iyi hatırlıyorsun Yok canım gelen giden yok şimdilikVar mı peki lekelenme geçen ay lekelenmeyle başlamıştı senin hatırlıyorum (Bu bilgi neden benim hafızamda yer kaplıyor neden)