- 27 Şubat 2012
- 13.932
- 23.280
Ben ne zaman beklicem desem stres oldum reglim gecikti 6 gün kala başlıyorum yapmaya gününde geliyor misOrası öyle de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ne zaman beklicem desem stres oldum reglim gecikti 6 gün kala başlıyorum yapmaya gününde geliyor misOrası öyle de
Şey Allahim hakkini bu aylık bize devreder misin arkadaş istemiyormuş ta şey gibi oldu askıda bebekHiiiiç istemiyorum biliyo musun zaten çocuk fikrine zor ikna olmuştum eşimde erteleyelim dedi ya tamam benim bayramım oldu
Ahahajajaa biz normal değilizŞey Allahim hakkini bu aylık bize devreder misin arkadaş istemiyormuş ta şey gibi oldu askıda bebek
Fazladan bebegi olan var mı bisi denicemAhahajajaa biz normal değiliz
Hicbir degisiklik yok maydanoz suyuna yukleniyorum surekliSebo03 naptın yavru
Ay bugün devlet hastanesi Suriyeli doluydu ya hepsinin karnı burnunda çok acayipler Daltonlar gibi geziyorlar bir de sıradan vazgeçip özele gittik kalabalıktanAhahaha yeni adaylarımız gelmeden Suriyeliler üzerinde bi araştırma teklif ediyorum doğurganlığın sırrı onlarda bak
Ben geldim ama ne zaman mezun edersiniz beni bilmiyorum şey yumurta akı kıvamında olan akıntı yumurtlama mı oluyorduAhahajajaa biz normal değiliz
Aha çiçaam gelmiş . Çatlamak üzere olduğu oluyorBen geldim ama ne zaman mezun edersiniz beni bilmiyorum şey yumurta akı kıvamında olan akıntı yumurtlama mı oluyordu
Hepsinin karnı burnunda beşer altışar tane de evde varAy bugün devlet hastanesi Suriyeli doluydu ya hepsinin karnı burnunda çok acayipler Daltonlar gibi geziyorlar bir de sıradan vazgeçip özele gittik kalabalıktan
Hiç sorma ben miyom yüzünden acile gittim arka arkaya 5 tane Suriyeli geldi doğuma 5 dk da doğurup gittiler şakasız buna doğurmak değil yumurtlamak denir gerçiHepsinin karnı burnunda beşer altışar tane de evde var
Amin inşallah, teşekkür ederim. Allah ım isteyen herkese versin inşallahbrcmmmm G Gulbahcesii96 hayırlı olsun kızlar adınıza çok sevindim rabbim inşallah güzel bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder
Hoşgeldiiiin, nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik?Kızlarrr sizi burada buldum, merak ediyordum duskapani halolita beezuus cookiep brcmmmm güzel haberlerinizi okuyorum, henüz güzel haber almamış kızlarım, tüm grup da ennn hızlısından güzel haberlere kavuşsun
Gruptaki hsg yazışmalarını okudum. Hatırlayanlar olacaktır ben hsg çektirdiğim ay hamile kaldım (ondan önce de düşüğüm vardı). Doktorum 3 ay deneyin olmazsa hsg çektir demişti ama ben sabırsız olduğum için 2 ay sonunda gittim çektirdim. Sonra hamileliği öğrendikten sonraki ilk kontrole gittiğimde doktorum hsg sadece değil bazen de tedavi şeklidir dedi. O yüzden çektirmenizi şiddetle öneriyorum ki bana tklanıklık vs yok demişti
Bi de şu kafadaydım “ayy yazı atlatsak da öyle hamile kalsam” (aklım rahat rahat yeme içmedeydi) o yüzden zihnen rahat olmanın da önemini kanıtlamış oldum kendime
Yaa canımm seni gördüğüme çok sevindim Maşallah 12 haftalık olmuşsunuz bile Nasıl gidiyor hamilelik? Bebiş nasıl? Cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor Hsg aklımda bu arada eğer o zamana kadar olmazsa Eylül’de gideceğim tekrar doktoruma inşallah gerek kalmaz daKızlarrr sizi burada buldum, merak ediyordum duskapani halolita beezuus cookiep brcmmmm güzel haberlerinizi okuyorum, henüz güzel haber almamış kızlarım, tüm grup da ennn hızlısından güzel haberlere kavuşsun
Gruptaki hsg yazışmalarını okudum. Hatırlayanlar olacaktır ben hsg çektirdiğim ay hamile kaldım (ondan önce de düşüğüm vardı). Doktorum 3 ay deneyin olmazsa hsg çektir demişti ama ben sabırsız olduğum için 2 ay sonunda gittim çektirdim. Sonra hamileliği öğrendikten sonraki ilk kontrole gittiğimde doktorum hsg sadece değil bazen de tedavi şeklidir dedi. O yüzden çektirmenizi şiddetle öneriyorum ki bana tklanıklık vs yok demişti
Bi de şu kafadaydım “ayy yazı atlatsak da öyle hamile kalsam” (aklım rahat rahat yeme içmedeydi) o yüzden zihnen rahat olmanın da önemini kanıtlamış oldum kendime
Bence yeni topic açılmalı elendik temmuzdan ama bağımlılık yaptı kopamıyoruzKızlar ya bu başlıkta bir sat bat tablosu yapsak keşke herkesi takip etmeye çalışıyorum çok zor oluyor kime soracağımı kimi tebrik edeceğimi şaşırdım hatta hamişlerimizi de yazardık