- 26 Ocak 2018
- 696
- 663
- 28
Regliniz gecikmis miydi, betaniz kac cikti sizde kimyasal gecirmistiniz sanirim. Ben de bugun kan verdim sonucumu bekliyorumÇok teşekkür ederim, dualarımdasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regliniz gecikmis miydi, betaniz kac cikti sizde kimyasal gecirmistiniz sanirim. Ben de bugun kan verdim sonucumu bekliyorumÇok teşekkür ederim, dualarımdasınız
Yaaa çok teşekkür ederim senin de güzel heberlerini bekliyorum inşallah. Belirtilerim şöyleydi. Yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyeti ağrım yavaş yavaş arttı. Yine yumurtlamanın 6. Günü gece sağ kasığıma birden sancı girdi çıktı zaten o gün gün içerisinde de bel ve kasık ağrım olmuştu. 6.günden itibaren devam etti bu ağrılar. Arada kasığım böyle damar atar gibi pıt pıt yapıyordu. Bir de 5-6 gündür çok özür dileyerek söylüyorum kabızlık hasıl oldu. Ya bir de bu belirti mi yoksa stres kaynaklı psikolojik bir şey mi bilmiyorum ama bir haftadır filan uyuyamıyorum sürekli uyanıyordum geceleri. Bu saydıklarımın hepsi geçen ayki gebeliğimde de olmuştu.Ay ay ay inanmiyorum muthis bisey buuu nasil oldu masallah belkrti var miydi kuzuuum bilgilendir biziii. Idrar yolu enfeksiyonu da hep olan biseymis hamileligin ilk zamanlari bol suyla gecer yaziyor. Bol su ic cok heyecanliiii cok sevindimmmm
Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiş oldunYaaa çok teşekkür ederim senin de güzel heberlerini bekliyorum inşallah. Belirtilerim şöyleydi. Yumurtlamadan itibaren göğüs hassasiyeti ağrım yavaş yavaş arttı. Yine yumurtlamanın 6. Günü gece sağ kasığıma birden sancı girdi çıktı zaten o gün gün içerisinde de bel ve kasık ağrım olmuştu. 6.günden itibaren devam etti bu ağrılar. Arada kasığım böyle damar atar gibi pıt pıt yapıyordu. Bir de 5-6 gündür çok özür dileyerek söylüyorum kabızlık hasıl oldu. Ya bir de bu belirti mi yoksa stres kaynaklı psikolojik bir şey mi bilmiyorum ama bir haftadır filan uyuyamıyorum sürekli uyanıyordum geceleri. Bu saydıklarımın hepsi geçen ayki gebeliğimde de olmuştu.
İnşallah canım bat 8 ağustos 2 gün erken öğrendim aslında. Evet, doktorum cuma günü kana tekrar bakıcak yükseliş var mı nasıl diye. Birazcık korkuyorum aslında geçen ay kimyasal olmuştu umarım tekrardan yaşamam.Amin canım teşekkür ederim.. Geçmiş olsun çabucak geçer inşallah. Günün geçmiş miydi beta takibi mi yapcaksın şimdi heyecanlı süreçler
Ayni korkulari paylasiyoruz benim de gecen ay kimyasaldi bu ay tekrar hamile kaldim. Insallah saglikla gecerse bebegimizi ayni zamanlarda kucagimiza aliriz ❤ iyi dusunelim iyi olsunİnşallah canım bat 8 ağustos 2 gün erken öğrendim aslında. Evet, doktorum cuma günü kana tekrar bakıcak yükseliş var mı nasıl diye. Birazcık korkuyorum aslında geçen ay kimyasal olmuştu umarım tekrardan yaşamam.
Amin inşallah, çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah sağlıkla kucağına almak Siz de hamileydiniz sanırım kan verdiniz mi?Hayirli olsun insallah iyilesip, bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz ❤
Yaa evet şimdi gördüm mesajınızı. İnşallah bu sefer tutunacak ve sağlıkla büyüyecek bebişlerimiz Allah on izniyleAyni korkulari paylasiyoruz benim de gecen ay kimyasaldi bu ay tekrar hamile kaldim. Insallah saglikla gecerse bebegimizi ayni zamanlarda kucagimiza aliriz ❤ iyi dusunelim iyi olsun
Evet bugun verdim sonucu bekliyorum sizin betaniz kac cikti acabaAmin inşallah, çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah sağlıkla kucağına almak Siz de hamileydiniz sanırım kan verdiniz mi?
24 üneydi yumurtlamam bugün 13.gün oluyor.Yumurtlamadan kaç gün sonra öğrenmiş oldun
İğnenin kaçıncı günündesiniz?Kızlar ilk 2 3 dakikada ikinci cizgi hafif silik çıktı sizce iğnenin etkisi var midir hala?
63 çıktı betam. İnşallah güzel sonuçlar gelsin. Sonuç çıkarsa beni de bilgilendirebilir misiniz?Evet bugun verdim sonucu bekliyorum sizin betaniz kac cikti acaba
Igne olduğum günde dahil zaten sabah olmustum igneyi 13. Günİğnenin kaçıncı günündesiniz?
Genelde iğneden sonra 14.gün kesinleşiyor diye biliyorum. İnşallah koyuluğu artar bebeğiniz sizinledirIgne olduğum günde dahil zaten sabah olmustum igneyi 13. Gün
Çok geçmiş olsun. Benim de çok şiddetli geçiyordu sistitten delirmiştim 2 ayda bi tekrar ediyordu ve artık kanamalı oluyordu. Doktorum nioli yağı önermişti. İç çamaşırına bir kaç damla damlatıyorsun miss gibi. Kendi doktorunuzada danışın kullanın derse çok iyi ve doğal yolla çözüm bulmuş olursunuzKızlar günaydın, gece acile gittim. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı. Ayrıca hamile olduğumu öğrendim. Enfeksiyondan kaynaklı sanırım kan da geliyor lavaboya çıktığımda. Şimdi özele geldim kadın doğuma. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Nasıl geçer bu ve bebeğe zararı olur mu?
Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah24 üneydi yumurtlamam bugün 13.gün oluyor.
Ay çok teşekkür ederim. Benim bir anda kanamalı oldu daha önce yaşamamıştım. Cuma gidicem doktora o zamana kadar geçer inşallah ama sorucam yağı. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Benim de çok şiddetli geçiyordu sistitten delirmiştim 2 ayda bi tekrar ediyordu ve artık kanamalı oluyordu. Doktorum nioli yağı önermişti. İç çamaşırına bir kaç damla damlatıyorsun miss gibi. Kendi doktorunuzada danışın kullanın derse çok iyi ve doğal yolla çözüm bulmuş olursunuz
Aminn canimGenelde iğneden sonra 14.gün kesinleşiyor diye biliyorum. İnşallah koyuluğu artar bebeğiniz sizinledir
Çok geçmiş olsun. Benim de çok şiddetli geçiyordu sistitten delirmiştim 2 ayda bi tekrar ediyordu ve artık kanamalı oluyordu. Doktorum nioli yağı önermişti. İç çamaşırına bir kaç damla damlatıyorsun miss gibi. Kendi doktorunuzada danışın kullanın derse çok iyi ve doğal yolla çözüm bulmuş olursunuz
Genelde iğneden sonra 14.gün kesinleşiyor diye biliyorum. İnşallah koyuluğu artar bebeğiniz sizinledir
Tabi kii sonuc çıkinca paylasirim. Masallah sizin betaniz cok guzel cikmis insallah saglikla ilerler63 çıktı betam. İnşallah güzel sonuçlar gelsin. Sonuç çıkarsa beni de bilgilendirebilir misiniz?
Amin inşallah, teşekkür ederim. Bekleyen herkese nasip olsun inşallahTünaydın kızlarr, bende de su gibi pembe kahverengi akıntı devam ediyor hiç bisey anlayamıyorum ya regl mi olcam yerlesme mi kafam karıştı
Hayırlı olsun bu arada Allah tamamına erdirsin inşallah