- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Mervesre41 gel hamileler var soralım nasıl yapmışlar merak ediyodun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin iğne mi olmuştu.Amin inşallah, çok teşekkür ederim. İsteyen herkese nasip olsun inşallah sağlıkla kucağına almak Siz de hamileydiniz sanırım kan verdiniz mi?
Amin insallah hepimize ❤ bugun gecikmemin 4.gunuMaşallah maşallah çok ama çok güzel Rabbim kucağınızda göstersin inşallah regliyi kaç gün geçmiş oldu sizin?
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin ❤ allah isteyen herkese nasip etsinAy ay ay ne güzel haberler Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına al canım
He ya nasıl oldu kızlarMervesre41 gel hamileler var soralım nasıl yapmışlar merak ediyodun
4.gun gecimmeyle ogrendim bu sonucu. Cok tesekkur ederim ❤ayyy masallah tebrikler caniiim, kacinci gunu buguun dongunun adet sonrasi?
Detay verin arkadaşıma ahahaha okudunuz mu üflediniz mi nasıl yaptınızHe ya nasıl oldu kızlar
Cok tesekkur ederim ❤❤ isteyen herkese nasip olsun insallahAyy tebrik ederim çok güzel inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın bebişini
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah darısı bizlere olsun inşallahKızlar günaydın, gece acile gittim. İdrar yolları enfeksiyonu çıktı. Ayrıca hamile olduğumu öğrendim. Enfeksiyondan kaynaklı sanırım kan da geliyor lavaboya çıktığımda. Şimdi özele geldim kadın doğuma. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Nasıl geçer bu ve bebeğe zararı olur mu?
Kız insan kocasına bu kadar sadık olmazay kizlar sarimsi beyazimsi akintim hala devam ya resmen kendime eziyet ediyorum test yapmamakla, simdi uyusam yarin sabaha kadar sonra uyanip test yapsam keske cok heyecanlaniyorum korkuyorum da bu kadar umutlandim simdi negatif cikarsa diyeee asiri korku sardiii
Hahahah reglim bittigi gibi yumurtlama gunlerimi 2 gunde bir degerlendirdim canim. Uygulama indirmistim ordan bakiyordumDetay verin arkadaşıma ahahaha okudunuz mu üflediniz mi nasıl yaptınız
hahahahah ben ofisteyim test evde hatta dun bana benden gizli biseyler planlamiyosun di mi dedi hahahahah ben de yok dedim orta noktada anlastik diye bekliyorum napiyimKız insan kocasına bu kadar sadık olmaz
Yap nasıl olsa öğreniceksin yarın hiç yapmamış gibi rol yaparsın
Ben böyle adam görmedim ömrümdehahahahah ben ofisteyim test evde hatta dun bana benden gizli biseyler planlamiyosun di mi dedi hahahahah ben de yok dedim orta noktada anlastik diye bekliyorum napiyim
ama paranoyak oldugumun farkinda evde surekli goguslerime dokunup sislikleri devam ediyo mu nasil bir his var diye dolasip kafamda 938492 dusunce kuruyorum
Amaan farklı bişey yapmıyolarmış Mervesre41 bizde yapıyoruz onuHahahah reglim bittigi gibi yumurtlama gunlerimi 2 gunde bir degerlendirdim canim. Uygulama indirmistim ordan bakiyordum
Flo uygulaması miHahahah reglim bittigi gibi yumurtlama gunlerimi 2 gunde bir degerlendirdim canim. Uygulama indirmistim ordan bakiyordum
Herkes bana bacaklarini yukari dik yastik koy diyordu ben onlari hic yapmadim meselaAmaan farklı bişey yapmıyolarmış Mervesre41 bizde yapıyoruz onu
Onları yaptım diye olmadı benim kesinHerkes bana bacaklarini yukari dik yastik koy diyordu ben onlari hic yapmadim mesela