- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
30-34-38 değişir oldu canım normalde 38di. 2-3aydır böyle değişir olduKaç gün ortalama döngün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30-34-38 değişir oldu canım normalde 38di. 2-3aydır böyle değişir olduKaç gün ortalama döngün
Ay evet sanırım zarar gelmez hemen başlasam. Heyecanlandım inşallah görürüm çatlamayıHemen başla hiç yılmadan yap. Gecikmeli oluyorsan döngün uzundur geç yumurtlarsın iki çizgi görene kadar hergün yap
Sabah ilk idrar ile yapma. Sabah tuvalete çıktın diyelim 2 saat bekle ve sıvı alma o süre zarfında gelen idrarın ile yap benim reglim bittiği gün itibari ile başladım 20. Gün de gördüm iki çizgiyiAy evet sanırım zarar gelmez hemen başlasam. Heyecanlandım inşallah görürüm çatlamayı
Sen günde iki kez mi yaptın saat kaç gibi yaptın acaba
İlk denemen miydi bu30-34-38 değişir oldu canım normalde 38di. 2-3aydır böyle değişir oldu
Yok canım yani ovülasyon testlerini 5-6defadır kullanıyorum hep de yumurtlama gördüm. 2senedir de deniyorumİlk denemen miydi bu
Benim mesela 10tane test kalmıştı elimde dedim ki döngüm uzun tahminen şu şu tarihe denk gelir dedim geç başladım bu ay teste ama gerçekten de dediğim zamana denk geldi testlerim de tam yettiAy evet sanırım zarar gelmez hemen başlasam. Heyecanlandım inşallah görürüm çatlamayı
Sen günde iki kez mi yaptın saat kaç gibi yaptın acaba
E baya iyiymiş düzenli döngüsü olan insanlar bu açıdan çok şanslı benimki o kadar kafasına göre ki tahminim bile yok tek tahminim erken olmayacağıBenim mesela 10tane test kalmıştı elimde dedim ki döngüm uzun tahminen şu şu tarihe denk gelir dedim geç başladım bu ay teste ama gerçekten de dediğim zamana denk geldi testlerim de tam yetti
Yaa teşekkür ederim inşallah hepimizden birbirimize güzel haber vermek nasip olsun cok sagol canimmm, döngüm 28-30 gün arası değişiyorrrDöngün 28mi eğer 14-15.günler yumurtluyorsan canım evet az kalmışşş ay hadi grubu açan kişi olarak güzel haberler ver bize
KIz yok düzen müzen yok bende de ama teee geçen aydan hastaneye randevu oluştururken Temmuz 4e randevu bulabildim hatta eşime aha o gün yumurtlama tarihim olabilir dedim. Gerçekten de 1teömuzda teste başladım 4temmuz pik gördümE baya iyiymiş düzenli döngüsü olan insanlar bu açıdan çok şanslı benimki o kadar kafasına göre ki tahminim bile yok tek tahminim erken olmayacağı
EVEt evet yumurtlamaya az kalmış senin deYaa teşekkür ederim inşallah hepimizden birbirimize güzel haber vermek nasip olsun cok sagol canimmm, döngüm 28-30 gün arası değişiyorrr
Ay hadi inşallah güzel düşün güzel olsunYok canım yani ovülasyon testlerini 5-6defadır kullanıyorum hep de yumurtlama gördüm. 2senedir de deniyorum
KIz yok düzen müzen yok bende de ama teee geçen aydan hastaneye randevu oluştururken Temmuz 4e randevu bulabildim hatta eşime aha o gün yumurtlama tarihim olabilir dedim. Gerçekten de 1teömuzda teste başladım 4temmuz pik gördüm
Ay hadi inşallah güzel düşün güzel olsun
Gebe kalınca da tutuncak mı yine mi düşük olacak düşünceleri Evrene güzel enerjiler yolluyorum bu ay nasipAy hadi inşallah güzel düşün güzel olsun
Burası bize uğurlu gelir inşallah yaaaGebe kalınca da tutuncak mı yine mi düşük olacak düşünceleri Evrene güzel enerjiler yolluyorum bu ay nasip
Yaaa ben geçen ay kullandım o markayı güzeldi ama birgebeningünlüğüne alıştım ben sanırım onu kullanıyorum. İlk 10-15dksını baz al canım. İlk idrar olmasın test yapımından 2saat öncesi sıvı alınmasın.Senin 6.his ovulasyon testinden daha iyiymişBen de en azından bi ay ortasını beklerim diye düşünüyorum ya başlamak için, 28 günlük bi döngüye sahip olacağımı düşünemedim çünkü test için hangi markayı kullanıyorsun acabaa ben innovita aldım bi de bu testler bekledikçe koyulaşıyor mu bunda da mı ilk 5 dkya bakacağız
İnşallah Çoook hafif bi akıntı var biraz da kasık ve daha aşağılarda bi kıpırdanma gibi sancı giriyor çıkıyor ama biliyorum ki bunlar için çok erken. O yüzden pek de belirti aramıyorumBurası bize uğurlu gelir inşallah yaaa
Düz bi yere koy iyi damlatıpYaaa ben geçen ay kullandım o markayı güzeldi ama birgebeningünlüğüne alıştım ben sanırım onu kullanıyorum. İlk 10-15dksını baz al canım. İlk idrar olmasın test yapımından 2saat öncesi sıvı alınmasın.
Benim sadece batma gibi ara ağrılarım var bide kasıklarımdaİnşallah Çoook hafif bi akıntı var biraz da kasık ve daha aşağılarda bi kıpırdanma gibi sancı giriyor çıkıyor ama biliyorum ki bunlar için çok erken. O yüzden pek de belirti aramıyorum
Senin ilk denemen mi tatlım.Benim sadece batma gibi ara ağrılarım var bide kasıklarımda