- 24 Kasım 2023
- 1.071
- 223
hayır ama ovulasyon yapıyordum o da hep pik çıkıyorduHergün yaptınız mı iğneden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır ama ovulasyon yapıyordum o da hep pik çıkıyorduHergün yaptınız mı iğneden sonra
Ya bend bembeyaz bir akıntı gelmeye başladı beyaz ama yoğun kıvam bir akıntıhayır ama ovulasyon yapıyordum o da hep pik çıkıyordu
benimde öyle şeffafla karısık akıntım oluyor beyazYa bend bembeyaz bir akıntı gelmeye başladı beyaz ama yoğun kıvam bir akıntı
Yumurtlama günü yumurta akı gibi renksiz uzayan sıvı gibiydi ama şuan bembeyaz yoğunbenimde öyle şeffafla karısık akıntım oluyor beyaz
iğnemi oldun sen ne kdr var bataYumurtlama günü yumurta akı gibi renksiz uzayan sıvı gibiydi ama şuan bembeyaz yoğun
Yok ben iğne olmadım hiç. İlk hamilelik denememiğnemi oldun sen ne kdr var bata
Ben hala yumurtlamayi bekliyorum sanirim gecikti benim yumurtlama tabi tabi degerlendirin ne olur ne olmazkızlaaaarr
hadi güncelleme yapın
Var mı doktora giden yumurta takibine başlayan ya daaa adeti yaklaşan, adeti geciken kızçelerim var mı birlikte bekleyelim
Bende durum şuan stabil dün pik gördüm değerlendirdik eve gidip test yapmayı bekliyorum şuan yine muhtemelen bugünü de değerlendiririm, artık Allah ne verdiyse dkkdks
Şeffaf uzayan akıntı ise yumurtlama akıntısıdır yumurtluyor olabilirsin değerlendir bence canımYok ben iğne olmadım hiç. İlk hamilelik denemem
Yok yumurtlamam geçti . Ovülasyon ile gördüm devam ettim teste reglime 10 gün kaldıŞeffaf uzayan akıntı ise yumurtlama akıntısıdır yumurtluyor olabilirsin değerlendir bence canım
kızlaaaarr
hadi güncelleme yapın
Var mı doktora giden yumurta takibine başlayan ya daaa adeti yaklaşan, adeti geciken kızçelerim var mı birlikte bekleyelim
Bende durum şuan stabil dün pik gördüm değerlendirdik eve gidip test yapmayı bekliyorum şuan yine muhtemelen bugünü de değerlendiririm, artık Allah ne verdiyse dkkd
Yarın tam net çıkar yarın tekrar yapIlk olan test saat 12 gibi yaptigim test, digerleri biraz once ve 1 saat once yaptiklarim bu kadar oynak olabilir mi ya? Ovulasyondan kafayi yemis olacagim yakinda
Dur daha olmamışsın bende ilk defa sivilce çıktı 3 tane hemdeYarin regli gunum dehset agrim ve siskinligim var 3 tane sivilce de cikti ben elendim kizlar sizden haber bekliyorum
Yumurtamayı 6 temmuzda pik gördüm. 2 gün de değerlendirdim 10 gün kaldı reglime sabırsızlıkla bekliyorumkızlaaaarr
hadi güncelleme yapın
Bende durum şuan stabil dün pik gördüm değerlendirdik eve gidip test yapmayı bekliyorum şuan yine muhtemelen bugünü de değerlendiririm, artık Allah ne verdiyse dkkdks
Çatlamayı gördükten sonra sayın diyorlar canım ne zaman çatladı?Yumurtamayı 6 temmuzda pik gördüm. 2 gün de değerlendirdim 10 gün kaldı reglime sabırsızlıkla bekliyorum
Cumartesi günü 6 Temmuz da iki çizgi net gördüm hem o gün hem sonraki gün değerlendirdim. 6-7 Temmuz yani. 8 temmuzda yaptım ikinci çizgi hayali olmuştuÇatlamayı gördükten sonra sayın diyorlar canım ne zaman çatladı?
8den itibaren say gülüm benim 6da silikleşti ben 6dan itibaren sayıyorumCumartesi günü 6 Temmuz da iki çizgi net gördüm hem o gün hem sonraki gün değerlendirdim. 6-7 Temmuz yani. 8 temmuzda yaptım ikinci çizgi hayali olmuştu
Of daha 2 gün mü yani8den itibaren say gülüm benim 6da silikleşti ben 6dan itibaren sayıyorum
Acı ama bi o kadar da gerçekle ben yüzleştirmek istemezdim seniOf daha 2 gün mü yani