Nasıl geçecek 10 günAcı ama bi o kadar da gerçekle ben yüzleştirmek istemezdim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl geçecek 10 günAcı ama bi o kadar da gerçekle ben yüzleştirmek istemezdim seni
Ya kıyamam benimkini say sen kendininkini sayıyormuşcasınaNasıl geçecek 10 gün
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun İnşallah güzel haberler alırız. Doktorun rahmin dinlensin demedi mi çok yorma vücudunu daKızlar merhaba
Bende gecen ay 14 haftalık bebeğimi kaybettim .Bu ay tekrar kalmak çok istiyorum.umarım hepimiz güzel haberler alırız
Beklemeye gerek yok dedi ilaçla düşürdü tani biraz tedirginim ama hevesimde içimde kaldı biraz acele ediyor olabilirim haklısınÇok üzüldüm canım çok geçmiş olsun İnşallah güzel haberler alırız. Doktorun rahmin dinlensin demedi mi çok yorma vücudunu
Başın sağolsun cok gecmis olsun canim inşallah sağlıkla bir gebeligin başlar...Kızlar merhaba
Bende gecen ay 14 haftalık bebeğimi kaybettim .Bu ay tekrar kalmak çok istiyorum.umarım hepimiz güzel haberler alırız
İnşallah 2025 anneleri gruplarından birinde hepimiz buluşabilirizBaşın sağolsun cok gecmis olsun canim inşallah sağlıkla bir gebeligin başlar...
Bilirim o hevesi gebe kalıp da hiç bi şekilde kalp atışı duyamamak her seferinde içine içine üzülmek. Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin sana canımBeklemeye gerek yok dedi ilaçla düşürdü tani biraz tedirginim ama hevesimde içimde kaldı biraz acele ediyor olabilirim haklısın
Güzel fikir unutmuş olurum kendimiYa kıyamam benimkini say sen kendininkini sayıyormuşcasına
Başın sağolsun canım. Moralini yüksek tut ki gelecek bebişin sana sımsıkı tutunsunKızlar merhaba
Döngün 28mi eğer 14-15.günler yumurtluyorsan canım evet az kalmışşş ay hadi grubu açan kişi olarak güzel haberler ver bizeBenimde bugun reglin 11. Günü henüz pik görmedim ama akıntım başladı birkaç güne pik olabilirr gibi geliyor bana
Uygulamalara aldanmayın kızlar en garanti ovülasyon testleriDöngün 28mi eğer 14-15.günler yumurtluyorsan canım evet az kalmışşş ay hadi grubu açan kişi olarak güzel haberler ver bize
hepimize inşallah canımBilirim o hevesi gebe kalıp da hiç bi şekilde kalp atışı duyamamak her seferinde içine içine üzülmek. Rabbim en güzelini en hayırlısını nasip etsin sana canım
Ben 33-34 gün de bir regl oluyorum 20. Gün iki çizgiyi direk görebildim. Genelde 28 gün döngüsü olanlar 14. Gün görüyor çizgiyiDöngün 28mi eğer 14-15.günler yumurtluyorsan canım evet az kalmışşş ay hadi grubu açan kişi olarak güzel haberler ver bize
Bu arada benim akıntım başladı 3 güne kadar gördümDöngün 28mi eğer 14-15.günler yumurtluyorsan canım evet az kalmışşş ay hadi grubu açan kişi olarak güzel haberler ver bize
Hemen başla hiç yılmadan yap. Gecikmeli oluyorsan döngün uzundur geç yumurtlarsın iki çizgi görene kadar hergün yapKızlaar inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Ben de bu ay ilk kez deneyeceğim ovülasyon testiyle ama reglim çok gecikmeli oluyor benim normalde. Bu ay inositol arı sütü falan alıyorum inşallah daha vakitlice olur. Ne zaman testleri yapmaya başlasam regl bugün bitti
Benim de döngüm uzun ama 18.gün gördüm 2aydır. Uygulamayla örtüşmüyor evetBen 33-34 gün de bir regl oluyorum 20. Gün iki çizgiyi direk görebildim. Genelde 28 gün döngüsü olanlar 14. Gün görüyor çizgiyi
Kaç gün ortalama döngünBenim de döngüm uzun ama 18.gün gördüm 2aydır. Uygulamayla örtüşmüyor evet