Hergün yaptınız mı iğneden sonraKızlar
Yanlış mıdır sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergün yaptınız mı iğneden sonraKızlar
Yanlış mıdır sence
4-5 Temmuz pik gördüm Cumartesi yani 6sı çatladı. 4-6-7 Temmuz değerlendirdik ben de. Ama çatlamadan itibaren saymaya başlayın diyorlar doğru mu17 Haziran regl oldum 33 gün döngüm cumartesi yani 6 Temmuz sabahı pik gördüm 2 gün değerlendirdim bende
Aha aynı dönem yapmışız4-5 Temmuz pik gördüm Cumartesi yani 6sı çatladı. 4-6-7 Temmuz değerlendirdik ben de. Ama çatlamadan itibaren saymaya başlayın diyorlar doğru mu
Aha aynı dönem yapmışız
Ya çatlama ne kadar sürede oluyor4-5 Temmuz pik gördüm Cumartesi yani 6sı çatladı. 4-6-7 Temmuz değerlendirdik ben de. Ama çatlamadan itibaren saymaya başlayın diyorlar doğru mu
Ay ben de bu konularda çok bilgisizimYa çatlama ne kadar sürede oluyor
Hepsi bir birine girdi. yaş kaç ilk deneme miAy ben de bu konularda çok bilgisizim
Yaş yolun yarısı diyebilirim 2yıldır deniyorum ve kayıplarım var canım benimHepsi bir birine girdi. yaş kaç ilk deneme mi
kızlar 4temmuzda pik olduysa 5-6 gibi çatlıyor 24 36 saat içinde falandı herhalde ihtimali en yüksek olan günler pik olduğunda ve çatladığında oluyor ben de öyle biliyorum yaniii. pik olması yumurtanın en olgun zamanı demek. çatlaması da yumurta döllenmeye müsait demek. spermle buluşacak yani eğer döllenirse gebe kalıyorsunuz olmazsa adet olarak 14 gün sonra vücuttan atılıyoYa çatlama ne kadar sürede oluyor
geçmiş olsun canım haberdar et bizi deAy kist varmış onu kontrole
Tamsmdırgeçmiş olsun canım haberdar et bizi de
Evet benim 6sı çatladı o gün ve 1gün öncesi pik yaptığı ilk günü değerlendirdim. Yumurta boyutum da 21cmmiş o gün şans eseri doktora gitmiştim ultrasonda da kesinleştirmiş ve büyüklüğünü öğrenmiş oldum o zaman benim 6sından itibaren mi saymam gerekecek canım?kızlar 4temmuzda pik olduysa 5-6 gibi çatlıyor 24 36 saat içinde falandı herhalde ihtimali en yüksek olan günler pik olduğunda ve çatladığında oluyor ben de öyle biliyorum yaniii. pik olması yumurtanın en olgun zamanı demek. çatlaması da yumurta döllenmeye müsait demek. spermle buluşacak yani eğer döllenirse gebe kalıyorsunuz olmazsa adet olarak 14 gün sonra vücuttan atılıyo
çatlamadan itibaren say hayatımEvet benim 6sı çatladı o gün ve 1gün öncesi pik yaptığı ilk günü değerlendirdim. Yumurta boyutum da 21cmmiş o gün şans eseri doktora gitmiştim ultrasonda da kesinleştirmiş ve büyüklüğünü öğrenmiş oldum o zaman benim 6sından itibaren mi saymam gerekecek canım?
Tamam canım. Çok sağol vala okuyorum ediyoeum ama yine de akıl almayınca almıyor. Yani gün aşırı deneyince mantıken denk gelir ama yine de kaçırmamak için bu testlerle pik mi değil mi çatlamış mı çatlamamış mı insan merak ediyorçatlamadan itibaren say hayatım
valla ben de günaşırı değerlendiriyorum ama yinede ovülasyon testi de aldım bu ay ilk kez. bakıyorum öylece açıp açıp ahsjskTamam canım. Çok sağol vala okuyorum ediyoeum ama yine de akıl almayınca almıyor. Yani gün aşırı deneyince mantıken denk gelir ama yine de kaçırmamak için bu testlerle pik mi değil mi çatlamış mı çatlamamış mı insan merak ediyor
Eşin veya semde herhangi bi sıkıntı yoksa yumurtlama zamanı 3gün üstüste de deneyebilirsin aslında canım Bizde eşimin hızında biraz düşüklük var o yüzden gün aşırı deniyoruz ama vala bu sefer peşpeşe 2gün denedim. Nasipte varsa gelir dedimvalla ben de günaşırı değerlendiriyorum ama yinede ovülasyon testi de aldım bu ay ilk kez. bakıyorum öylece açıp açıp ahsjsk
valla eşim daha hiç test vs vermedi henüz 4-5 aydır deniyoruz zaten bu ay üzerine ilk kez çok fazla düştüm. bende de bildiğim kadarı ile gebeliğe engel bir durum yok. ama nasip tabiiEşin veya semde herhangi bi sıkıntı yoksa yumurtlama zamanı 3gün üstüste de deneyebilirsin aslında canım Bizde eşimin hızında biraz düşüklük var o yüzden gün aşırı deniyoruz ama vala bu sefer peşpeşe 2gün denedim. Nasipte varsa gelir dedim
İnşallah öğrenmenize sebep olacak şeyler de olmaz canım Daha yeni deniyorsun bu ay hayırlı haberlerle yazarsın sen de inşallah bu post altınavalla eşim daha hiç test vs vermedi henüz 4-5 aydır deniyoruz zaten bu ay üzerine ilk kez çok fazla düştüm. bende de bildiğim kadarı ile gebeliğe engel bir durum yok. ama nasip tabii
ayy inşallah hep birlikte yazalım yaaİnşallah öğrenmenize sebep olacak şeyler de olmaz canım Daha yeni deniyorsun bu ay hayırlı haberlerle yazarsın sen de inşallah bu post altına