- 29 Ocak 2022
- 578
- 474
Denize niye girmiyosun ki o güvenli diye biliyorum havuz önermiyorlarOo gerçi bebis var mı yok mu belli olana kadar denize girmem havuza da girmiyorum bekliyorum öyle dünya nimetlerinden uzak kalarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denize niye girmiyosun ki o güvenli diye biliyorum havuz önermiyorlarOo gerçi bebis var mı yok mu belli olana kadar denize girmem havuza da girmiyorum bekliyorum öyle dünya nimetlerinden uzak kalarak
Gir kız aman nolcak haşemalı gebe ablalar doluydu bugünOo gerçi bebis var mı yok mu belli olana kadar denize girmem havuza da girmiyorum bekliyorum öyle dünya nimetlerinden uzak kalarak
Daha belli değil ya sakınıyorum işte yıllardır idrar yolu enfeksiyonuyla mücadele ettiğim için de korktumGir kız aman nolcak haşemalı gebe ablalar doluydu bugün
Denize niye girmiyosun ki o güvenli diye biliyorum havuz önermiyorlar
İdrar yolu enfeksiyonu mücadele derneği başkanıyımDenize niye girmiyosun ki o güvenli diye biliyorum havuz önermiyorlar
Ne zaman bat?Daha belli değil ya sakınıyorum işte yıllardır idrar yolu enfeksiyonuyla mücadele ettiğim için de korktum
Yarın . ama regl ile ilgili bi belirtim olmadı normalde 10 gün kala karın şişliği bağırsak değişikliği göğüslerim patlayacak gibi siserdi hiç dokunamazdm canım tatlı isterdi belim çok ağırdıNe zaman bat?
Ne zaman test yapacaksınYarın . ama regl ile ilgili bi belirtim olmadı normalde 10 gün kala karın şişliği bağırsak değişikliği göğüslerim patlayacak gibi siserdi hiç dokunamazdm canım tatlı isterdi belim çok ağırdı
Hiç biri yokk yumurtlama günlerini değerlendirdiğimizden beri sağ kasigimdaki ağrı hiç geçmedi 2 kere krem gibi bembeyaz katı bi akıntım oldu uykum çok arttı bi kere de kustum işte bakalımm
Bana kalsa yarın koşarak sağlık ocağına gidicem ama eşim bekle bi iki gün gecikme olursa git diyor da ben çok sabırsızımNe zaman test yapacaksın
Uf erkekler aynı fabrikadan çıkmış gibi gerçektenBana kalsa yarın koşarak sağlık ocağına gidicem ama eşim bekle bi iki gün gecikme olursa git diyor da ben çok sabırsızım
Bir de rahmimin dışında saplı myom'um var o yüzden tutmuş olması için dua ediyorum daha fazla büyümeden bebekle birlikte alınması için bekliyorum 2 kere sezaryen olmamak için normal doğum hayallerim suya düştü
Daha önce umutlandık bi iki kere ben erkenden test yaptım o yüzden bu sefer garanti olsun diyoUf erkekler aynı fabrikadan çıkmış gibi gerçekten
bebis hala yok. Regl gelmedi bakalim arada sanci girip cikiyor bende de gogus agrim var halsizlik var. akintim vardi baktim lavaboda simdi sarimsi gelmis azicik nokta nokta. Sabah beyazdi. Korkuyorum enfeksiyon falan mi diye de acaba hamilelikten de oluyo mu?beezuus balım ne durumdasın var mı gelen giden? Benim bugün sancı girip çıkıyor. Ya var bişeyler ya da erken gelecek.
Dün akşamdan beri daha hassas ama çok kendini belli eden bi ağrı yok ne durumda diye bakarsam ancabebis hala yok. Regl gelmedi bakalim arada sanci girip cikiyor bende de gogus agrim var halsizlik var. akintim vardi baktim lavaboda simdi sarimsi gelmis azicik nokta nokta. Sabah beyazdi. Korkuyorum enfeksiyon falan mi diye de acaba hamilelikten de oluyo mu?
Sali yapicam testi dijital alip senin gogus agrin var mi?
Ben de bi iki kere test yaptığım gün regl oldum bizde de var aynı muhabbet haklılar da aslındaDaha önce umutlandık bi iki kere ben erkenden test yaptım o yüzden bu sefer garanti olsun diyo
Surekli kendimizde belirti aramaktan manyak olduk bizi anlamıyorlarBen de bi iki kere test yaptığım gün regl oldum bizde de var aynı muhabbet haklılar da aslında
hadi bakalim hangi gun yapicaksin testiDün akşamdan beri daha hassas ama çok kendini belli eden bi ağrı yok ne durumda diye bakarsam anca
Enfeksiyon kokulu falan oluyor heralde ya yani öyle olsa anlaşılmaz mı ki
Enfeksiyon değildir bence kuzum boşuna stres yapma.hadi bakalim hangi gun yapicaksin testi
Evet ya ne kokulu ne aci veriyor o yuzden bi degisigim
Ben hiç böyle değildim ya burda takıla takıla böyle oldumSurekli kendimizde belirti aramaktan manyak olduk bizi anlamıyorlar
Ovülasyon testiyle takip ediyor musunuz? Bazı insanlar yumurtlama döneminde lekelenme yaşıyormuş öyle bişey olabilir miKızlar merhaba inşaAllah görürsünüz cevaplarınızı bekliyorum benim bugün adetin ilk gününden itibaren 19.günüm
11 gün var adetime ancak bugün kahverengi lekelenme olmuş sizce neden olabilir