- 21 Nisan 2021
- 565
- 344
Ya teşekkür ederim kan testinde netleşince yine paylaşırım hemen ümitlenmemeye çalışıyorum inşallah doğrudur darısı herkese olsunKan ver canım bariz pozitif
Sancı olması da normal, aynı regl gibi sancılar olabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya teşekkür ederim kan testinde netleşince yine paylaşırım hemen ümitlenmemeye çalışıyorum inşallah doğrudur darısı herkese olsunKan ver canım bariz pozitif
Sancı olması da normal, aynı regl gibi sancılar olabiliyor.
Teşekkürler yarına randevum vardı adetin 2.gününe almıştım muayene için yine de gidicem belki ister kanı. İnşallah doğru pozitiftir hayırlısı herkes için inşallahmerhaba var ama bence erken bir kaç gün sonra verseniz daha çok artmış olacaktır
İnşallah hayırlısıyla gerçek pozitiftir darısı gruptaki herkese olsun inşallahAyy hayırlı olsun inşallah değeriniz de çok iyi çıkar benim de yarın bat günü, heveslendim böyle görünce
Hayırlı olsunnn, sağlıkla gelsin inşallahKızlar bugün bat günümdü erken gebelik testim böyle çıktı sizce kan vermeli miyim yoksa testi tekrarlamalı mıyım? 5 gündür adet sancım var adet olmayı bekliyordum sancı olması normal mi? Test freely erken gebelik
ister tabi güzel haberlerinizi bekliyorum benim için de dua edin lütfenTeşekkürler yarına randevum vardı adetin 2.gününe almıştım muayene için yine de gidicem belki ister kanı. İnşallah doğru pozitiftir hayırlısı herkes için inşallah
Umarımm kanla netleşir ve sağlıkla gelirYa teşekkür ederim kan testinde netleşince yine paylaşırım hemen ümitlenmemeye çalışıyorum inşallah doğrudur darısı herkese olsun
Evet değil ağrısıyla benzer oluyor canım ama pek ümidim yok açıkçası yine de hayırlısı olsun diyorum artıkDur canim hemen stres yapma Regl ağrısı gibi olup regl olmayanları okudum bide iki yakın arkadaşımda ilk 2 ay regl oldular yerlesme kanaması falan değildi her zaman ki gibi regl oldular daha sonra regl olmayınca bebeğin 2 aylık olduğunu öğrendi ikisi de
Bugün bütün dışarıdaydık dinlenince biraz geçti gibi yarın sabah netleşir ağrıyla uyanırsam kesin elenicem gibi hissediyorumOnu ben bugün 3 kere hissettim, gelip gidiyor
Öyle deme ya hamilelikte de olmuyor mu ki o sancıBugün bütün dışarıdaydık dinlenince biraz geçti gibi yarın sabah netleşir ağrıyla uyanırsam kesin elenicem gibi hissediyorum
Ay ben unuttum ya evet oluyor da hiç varmış gibi gelmiyor kuzum ya sabah ısıma göre yorum yapıcam artık ısım düşerse regl olurum kesin bir gün önceden düştü geçen ay ısımÖyle deme ya hamilelikte de olmuyor mu ki o sancı
Düşmesin düşmesinnnAy ben unuttum ya evet oluyor da hiç varmış gibi gelmiyor kuzum ya sabah ısıma göre yorum yapıcam artık ısım düşerse regl olurum kesin bir gün önceden düştü geçen ay ısım
İnşallah kuzumDüşmesin düşmesinnn
Ben regl yi beklicem olmazsam yaparım test iyice gergin ve sinirli olmaya başladım şu yumurtlama testi de sinir etti beni bıktım dört ayaklılar gibi kaba işemekten midem bulandı yapmıcam test falan djjdjd
Benim reglim bitti ben hala sinirliyim sıcaktan benceBen regl yi beklicem olmazsam yaparım test iyice gergin ve sinirli olmaya başladım şu yumurtlama testi de sinir etti beni bıktım dört ayaklılar gibi kaba işemekten midem bulandı yapmıcam test falan djjdjd
Olabilir sıcakta etkilerBenim reglim bitti ben hala sinirliyim sıcaktan bence
Ben de kan tahlilinden önce bi kaset test mi yapsam diyorum tabi regl olmazsam. yumurtlamanin üstünden 16 gün geçtiBen regl yi beklicem olmazsam yaparım test iyice gergin ve sinirli olmaya başladım şu yumurtlama testi de sinir etti beni bıktım dört ayaklılar gibi kaba işemekten midem bulandı yapmıcam test falan djjdjd
Öncesinde test yapmak daha mantıklı benceBen de kan tahlilinden önce bi kaset test mi yapsam diyorum tabi regl olmazsam. yumurtlamanin üstünden 16 gün geçti
Sabah test alıyım o zaman umarım hepimiz pozitif görürüz bu ayÖncesinde test yapmak daha mantıklı bence
Ben yapamıyorum ki iğneden sonra 10. gün daha