- 21 Eylül 2021
- 1.167
- 450
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün önceki ben ben hüsranla sonuçlandım sen sevindir biziBende sabah kasık ve bel ağrısı vardı ama geçti şuan hiçbişey hissetmiyorum test de yapamıyorum sinir bozucu bi bekleyiiş üf
Laboquick iyi canım ama bunlarla vücuduna stres yükleme benceKızlar bu testler hangisi iyi
Saldım ben artık zaten pcos mcos zıkkımın kökü çıktı sinirlerim laçka oldu ikinci çocuğu istediğimden artık hiç emin değilimBu sefer olmazsa bende ertelicem kuzu ya aman napalım vardır vakti saati diyoruz artık
Regl olcam diye korkuyorum şimdi deAa ya herkesin çok farklı oluyor belirtiler kimi tam tersi kimi daha şiddetli neye göre oluyo ulan buuu
Bakalım kuzu iki sonuca da okeyim10 gün önceki ben ben hüsranla sonuçlandım sen sevindir bizi
Bende eklendimmm inşallah mamile kalırız bu ayayy bu süreci beraber takip edebiliriz ben de 1 temmuzda ovülasyona başladım aynı senin gibi not alıyorum inşallah pozitifi göreceğiz bu ay
Ondan değil çoklu alayım dursun kenarda ne zaman anormal hisettem kulanayom diyeLaboquick iyi canım ama bunlarla vücuduna stres yükleme bence
Çok halsizdim ve bi gece canım aşırı sucuk ekmek çekti ayıptır söylemesi .Hayırlı olsun belirtilerin neydi nasıl hamile kaldın
Ve karın kasık ağrısıÇok halsizdim ve bi gece canım aşırı sucuk ekmek çekti ayıptır söylemesi .
Yapan adam bile gülmüştü o kadar iştahla anlatmışım ki
Genel olarak halsizlik ama çalışıyorum hep halsizim eve gidince hemen yatıyordum .
zaten 1 yıldır istiyoruz böyle olunca test yaptım.
Öncesinde sebepsiz 3 düşüğüm var bakalım insallah nasıp olur tutunur bebişim
Inşallah alirsiin kucağına amin inşallah yani normal ilişki yaptın sonra supelendin hım inşallah bende güzel haber alırımÇok halsizdim ve bi gece canım aşırı sucuk ekmek çekti ayıptır söylemesi .
Yapan adam bile gülmüştü o kadar iştahla anlatmışım ki
Genel olarak halsizlik ama çalışıyorum hep halsizim eve gidince hemen yatıyordum .
zaten 1 yıldır istiyoruz böyle olunca test yaptım.
Öncesinde sebepsiz 3 düşüğüm var bakalım insallah nasıp olur tutunur bebişim
Canım kim de ne yokki belki bende de var aman bilmemek de daha iyi bana kızımda yumurtalık tembelleşmesi var 1 sene sonra tedavi dedi doktor evlendik 2. Ay gebe kaldım. Hiç beklemiyordum bile hatta üzüldüm erken oldu diye yani bazı şeyler de nasip diye düşünüyorum artıkSaldım ben artık zaten pcos mcos zıkkımın kökü çıktı sinirlerim laçka oldu ikinci çocuğu istediğimden artık hiç emin değilim
Ay hamilesin benceRegl olcam diye korkuyorum şimdi de
Yurtdışındaydık eşimle tura gitmiştik köfte söyledi herkes tadına baktım eşime yeme ekşi bu dedim sonra istifra ettim zaten ama herkes köfte normaldi diyor ağız tadım değişti diye bi umitlendik
Ay hamilesin bence
İnsallah insallah sende hamilesindirInşallah alirsiin kucağına amin inşallah yani normal ilişki yaptın sonra supelendin hım inşallah bende güzel haber alırım
Benimki zaten ne Duygu ne kafa ne vücut hiçbir şey kalmadı 6 yıllık evliyim geçen yıl bebek yaptım o dış gebelik oldu yani yanlış yere tutundu düşük yaptım bir yılda zaten hastane falan gitmiyorum bıraktım ne tesadüfse tüp bebekten sonra adetim düzelmeye başladı polikistiğim adet de olmuyordum ilaçlı olurdum düzelmeye başlayınca ister istemez heveslendim yumurtlama sancılarını falan da artık hissediyorum Ben de ona göre denedim bu ay farklılık hissettim yumurtlamadan sonra ve yumurtlama günleri aşırı Keskin sag kasik vardı sonra kesildi sonra adet sancıları başladı Hani bir hafta önceden veren sancı değil de yarın adet olacakmışım gibi bir sancı göğüslerim de bayağı ağrısı fazla oldu hem ucu hem etrafı bilmiyorum 5-6 günüm var yani gene de zor benim için de bir ihtimal işte uzun lafın kısası bu ay farklı hissediyorum bilmiyorum belki yanılıyorumdur hayırlısıİnsallah insallah sende hamilesindir
Derler ya kafaya takmayınca oluyor cidden öyle aylardır modum düşüyordu bu kadar olmuyor olan durmuyor demekki bi sorun var dedim eşim randevü aldı gidemedi ertelendi ve ben hamile olduğumu öğrendim.
Bu ay takmicam dedi sadece günlük hayatıma odaklandım .
Çok zor biliyorum ama takmamaya çalış hayırlısıyla kucağımıza alırız insallah bebişlerimizi
Niye rahibe gibisin süreci bilmiyorum da ondan soruyorum canımBakalım kuzu iki sonuca da okeyim
Aylardır rahibe gibi yaşıyorum olmazsa da rahat rahat tatilimi yaparım çok pis acısını çıkarıcam
Alkol falan alamıyorum ya o yüzden dedim dhdjdjNiye rahibe gibisin süreci bilmiyorum da ondan soruyorum canım
Ahaha bende diğer türlü anladımAlkol falan alamıyorum ya o yüzden dedim dhdjdj
O kadar iyi anlıyorum ki seni tatil boyunca bu şüpheyle alkol alamadımAlkol falan alamıyorum ya o yüzden dedim dhdjdj