- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Teşekkür ederim canımİyiki doğmuş prenses
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımİyiki doğmuş prenses
Mutlu yılları olsuuuun. Bata kaç kaldıTeşekkür ederim canım
Teşekkürlerr.3 kaldıMutlu yılları olsuuuun. Bata kaç kaldı
Hadi bakalım hayırlısıTeşekkürlerr.3 kaldı
Dayanamayip kan verdim ama koca bi negatif adet sokturucu seyler arastirmacaSebo03 Naptın canım bugün durumlar nedir
Hadi yaaa tüh. Adet söktürücü aç karına maydanoz suyu dayanabilirsen. Bir de üst bacağına kas gevşetici sür ve seyretDayanamayip kan verdim ama koca bi negatif adet sokturucu seyler arastirmaca
O derece diyorsuun yarin yapacağım bakalim senin lekelenme devam miHadi yaaa tüh. Adet söktürücü aç karına maydanoz suyu dayanabilirsen. Bir de üst bacağına kas gevşetici sür ve seyret
Ay evet ya devam ediyor sinir oluyorum damla damla abdest alıyorum bi bakıyorum yine gelmiş sabır yarabbilaleminO derece diyorsuun yarin yapacağım bakalim senin lekelenme devam mi
Kız o nasıl olcak üstüne görme mi diyosun şüphen mi var ?Kızlar selam yine ben adet görüp hamile olan veya hamileliğini öğrenen var mı acaba?
Ya üstüne görme şeyle aynı mı ki adet görmek bilmiyorum ki ben 2aydır dolu dolu adetimi 3günde bitiriyorum ve bugün hayatım boyunca ilk defa afedersin istifra ettim geçen hafta regl görmüştüm. Annem kafamı bulandırıyor üstüne görme olabilir misin diye. Sol kasığım adet bitiminden beri batıyorKız o nasıl olcak üstüne görme mi diyosun şüphen mi var ?
Üstüne görme dedikleri sanırım dolu dolu olmuyor annem bana hamileyken 3 ay regl olmuş ama 2 3 gün sürmüş az az bana da diyodu sende üstüne görme olabilirsin falan diye de oğlum da olmadı öyle bişey.Ya üstüne görme şeyle aynı mı ki adet görmek bilmiyorum ki ben 2aydır dolu dolu adetimi 3günde bitiriyorum ve bugün hayatım boyunca ilk defa afedersin istifra ettim geçen hafta regl görmüştüm. Annem kafamı bulandırıyor üstüne görme olabilir misin diye. Sol kasığım adet bitiminden beri batıyor
Dolu dolu olmadım kız 2ay öncesine kadar dolu dolu oluyordum bu ay 2gün az az sürdü 2gün de lekelenme olarak. Ay vallahi hastaneye gitmekten sıkıldım. İçerde 5doktor(asistan sanırım) birbirlerine bakıp hımm ımm demekten başka bi şey demiyorlar sıra beklemek de cabasıÜstüne görme dedikleri sanırım dolu dolu olmuyor annem bana hamileyken 3 ay regl olmuş ama 2 3 gün sürmüş az az bana da diyodu sende üstüne görme olabilirsin falan diye de oğlum da olmadı öyle bişey.
Soru işaretin varsa kan ver bence
Özele git kan ver doktor görmen şart değil sonuca göre asistanların içine düşersinDolu dolu olmadım kız 2ay öncesine kadar dolu dolu oluyordum bu ay 2gün az az sürdü 2gün de lekelenme olarak. Ay vallahi hastaneye gitmekten sıkıldım. İçerde 5doktor(asistan sanırım) birbirlerine bakıp hımm ımm demekten başka bi şey demiyorlar sıra beklemek de cabası
TEst alsam yapsam evde? Erken veya kaset?Özele git kan ver doktor görmen şart değil sonuca göre asistanların içine düşersin
E tabiki çıkar kız ne kadar zaman geçmiş çıkmaz mı eczaneler kapanmadan kooşTEst alsam yapsam evde? Erken veya kaset?
Geçen aylarda biri yazmıştı ya adet oldum sandım yerleşme 2 3 gün kanama şeklinde oldu diye. Ama pıhtısız ve çok fazla olmaması gerekiyormuş. Eğer bahsettiğim gibiyse ve uzun sürmediyse bi test yap.Dolu dolu olmadım kız 2ay öncesine kadar dolu dolu oluyordum bu ay 2gün az az sürdü 2gün de lekelenme olarak. Ay vallahi hastaneye gitmekten sıkıldım. İçerde 5doktor(asistan sanırım) birbirlerine bakıp hımm ımm demekten başka bi şey demiyorlar sıra beklemek de cabası
Nöbetçi bulurum kız yemeğimi hazır edeyim de ya bi de eşime söylemeden nasıl test alacağım bilmiyorumE tabiki çıkar kız ne kadar zaman geçmiş çıkmaz mı eczaneler kapanmadan kooş
Hmm o benim ilgi alanım bak ben bi mide ilacı alıyım ya diye çıkıyorum evde ilaca para bayılıp test alıp geliyorumNöbetçi bulurum kız yemeğimi hazır edeyim de ya bi de eşime söylemeden nasıl test alacağım bilmiyorum