- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Atıyım kızlar size bakınTabi ki iki gün sonra kan tahlili nasıl yapilsin ki yapılsa da doğru sonuç vermez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Atıyım kızlar size bakınTabi ki iki gün sonra kan tahlili nasıl yapilsin ki yapılsa da doğru sonuç vermez
Sen para vermedin onlar sana resmen stres verdi bence hsg cektircekmissin canım zaten o zaman tekrarla testiniAman ya iyi ki fazla para vermeyim diye devlete yaptırdım keşke para verseydim stres oldum bi ton
Sorma merve ya kesin bi nane var bu testte kimse işini düzgün yapmaz mıSen para vermedin onlar sana resmen stres verdi bence hsg cektircekmissin canım zaten o zaman tekrarla testini
.Kızlar koyulaşma var mı sizce? Usttekini regli günüm gelmeden bir gün önce yapmistim. Alttakini ise reglim geciktikten 1 gün sonra yaptım.
Insallah devamida guzel olurVar tabi canım, daha belirgin olmuş
Direkt lab da yaptir bence birkac saat icinde cikiyor sonuc zatenSorunumu kendim çözdüm ahanda
Benim kanı özel bi laboratuvara göndermişler öyle yazıyor çünkü. Kanı taşırken kesin sorun oluştu bu da ispatı Sebo03 bak
Meraba. Bende dun test yaptım degerım 1.65 cıktı. Degerı böyle olup sonradan yukselen varmıdırMerhaba kizlar
Subat ayindan bu yana bebek deniyoruz. 3 yıldır evliyiz. Ben 26yasindayim, eşim 32 yasinda
Gebelik öncesi gerekli muayene ve kan testlerini oldum hic bir sorun görünmedi, bu ay ovulasyon testi aldim birde bu sekilde deneyecegiz inşallah o yuzden cok umutluyummm
Gectigimiz aylarda ilişki çok düzenli olmadigi zamanlar oldu yumurtlamaya denk getiremedik diye düşünüyorum...
Birbirimize umut ve destek olalim bu konu başlığı altında kızlar siz ne durumdasinizz ben bugun ovulasyon yapmaya basladimmmm
Canım üzülme ne olduğunu bilemeyiz geç çatladığı için de öyle olmuş olabilir yine ümidi kesme senBenim bu ay yumurtlamam olmadı sanırım LH testinde tam pik görmedim 3 4 gün üst üste pik oldu, vücut sıcaklığım da bir garip bir yükseliyor bir düşüyor ama ovülasyondan sonra sabitlendiği seviyeye gelmedi. 23.günüm bugün
Artık tedaviye başlamak istiyorum güzel haber almak istiyorum doktor 3 ay dene dedi ama sabrım kalmadı 2.ay sonunda gidicem.
Canım devletteki makineler bozulabiliyor dediğim gibi yanlışlık kuvvetle muhtemel o zamaaan. Tekrar yapılması tavsiye edilir minvalinde demelerinin sebebi o bence fkfkfkfk17 temmuzda verdim 19 temmuzda kabul edilmiş. O 2 günde saklama koşullarına uyuldu mu mesela. Bir de başka yere gönderilmiş hastane laboratuvarında yapılmamış
Ben varım canım, 8. günüm. Belirti olarak ne vardı sende?Günaydın kızlar aranızda klomen ve çatlatma iğnesi olup bekleyen veya regl olan var mı? Benim 10. Günüm bütün belirtiler bitti gibi hangi gün test yapsam daha iyi olur
Proxyfemin işe yaradı mı bu ay banada verdi doktorum ama önceki aylarda akıntım olurdu bunu kullandığımdan beri hiç olmuyor hatta yumurtlama zamanlarımı az çok bilirdim bu ay onu bile tahmin edemedimMerhaba inşallah hepiniz tez zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah buraya da atarsanız bende çok mutlu olurum bende çift çizgi çıksın diye Allah'a yalvarıyorum proxyfemin toz kullanıyorum doktor tavsiye ile bide folik asit kullanıyorum bende
Kasik ve sırt ağrım vardı benim gecti ama . Bende bekleyeyim henüz erkenmisBen varım canım, 8. günüm. Belirti olarak ne vardı sende?
O konu çok karışık ya 10. gün diyen var 14 günden sonra diyen var.
Ben 12. gün yaparım muhtemelen.
Canım yumurtlama testi yine aynı çıktı ama bi gelişme yok kızımın doğum gününü kutlucaz bugün başım döndü az uzandımhalolita naptın canım gelisme var mi
İyiki doğmuş prensesCanım yumurtlama testi yine aynı çıktı ama bi gelişme yok kızımın doğum gününü kutlucaz bugün başım döndü az uzandım