- 20 Eylül 2022
- 489
- 176
Tamam canim olmadi aksam tekrar yapacağım, cok sagolTesti yapmaya devam et canım pik olana kadar bir azalır bir çıkar o hormon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim olmadi aksam tekrar yapacağım, cok sagolTesti yapmaya devam et canım pik olana kadar bir azalır bir çıkar o hormon
aynen ben de endişelenmiyorum bu yüzden. kaldı ki benim sürekli koyu çıkıyo ama pik değil nedenini anlamadımTesti yapmaya devam et canım pik olana kadar bir azalır bir çıkar o hormon
pcos yok dimi canım sende. Kaç günde bir adet oluyorsunaynen ben de endişelenmiyorum bu yüzden. kaldı ki benim sürekli koyu çıkıyo ama pik değil nedenini anlamadım
Sen de sağ ol canım ne demek. Çok yaptım bu testlerden yardımcı olurum elimden geldiğince.Tamam canim olmadi aksam tekrar yapacağım, cok sagol
Aynı saatlerde yapmaya dikkat et .ne zaman pik olacak merak ediyorum
sağ yumurtalığımds çok yumurta varmış ama pcos değilim her ay yumurtlayıp adet oluyorum diye doktorum sorun yok dedi, 30 günde bir oluyorum canımpcos yok dimi canım sende. Kaç günde bir adet oluyorsun
Rahatladim acikcasi peki hangi test daha iyi ben laboquick kullaniyorum ama inovita daha hassas sankiSen de sağ ol canım ne demek. Çok yaptım bu testlerden yardımcı olurum elimden geldiğince.
canım yaşadığın durum için çok üzgünüm rabbim sana sabır güç versin öncelikle başın sağolsun diyeyim.Aynı saatlerde yapmaya dikkat et .
Ben bu testlerde hiç pik yakalayamazdım ya
Başiniz sagolsun...guzel sonuclar almaniz dilegiyleKızlar bende 8 ay önce doğum yapığ bebeğimi kaybettim . Rabbim kısmet ederse istiyorum tekrardan .Bu ay letu kullanıyorum bakalım nasıl olacak
ben innovita kullanıyorum daha hassas diye duyduğum için onu satın almıştımRahatladim acikcasi peki hangi test daha iyi ben laboquick kullaniyorum ama inovita daha hassas sanki
Anladım canım sorun yoksa o zaman takip et elbet pik olacak. Özellikle 15. Gün pik olabilir 16 da silikleşir(çatlar) 30 günde adet oluyorsan o civarlar olur.sağ yumurtalığımds çok yumurta varmış ama pcos değilim her ay yumurtlayıp adet oluyorum diye doktorum sorun yok dedi, 30 günde bir oluyorum canım
Ben ikisini de kullandım ovulasyonda en iyisi innovita bence canım. Gebelikte laboquick testi bir numara benim için.Rahatladim acikcasi peki hangi test daha iyi ben laboquick kullaniyorum ama inovita daha hassas sanki
ben innovita kullanıyorum daha hassas diye duyduğum için onu satın almıştım
Inovitadan siparis verdimBen ikisini de kullandım ovulasyonda en iyisi innovita bence canım. Gebelikte laboquick testi bir numara benim için.
Hadi inşallah rast gelsinInovitadan siparis verdim
Allah razı olsun inşallah hepimiz kavuşalım minişlerimizeBaşiniz sagolsun...guzel sonuclar almaniz dilegiyle
Sağlasın canmcanım yaşadığın durum için çok üzgünüm rabbim sana sabır güç versin öncelikle başın sağolsun diyeyim.
genelde öğle saatlerinde yapıyorum ama tabi ama değişiyor çalıştığım için 12-1-2 gibi yapıyorum
Ben ovülasyonda pik görmeden önce silikti. Birgün sonraki sabah 6 Temmuz koyulaştı o gün ve diğer günü değerlendirdim. BıSiz geri sayımdasınız sanırım kaçıncı gün bugün nasıl değerlendirdiniz yani yumurtlamanın pik yaptığı zamanları mı yoksa çayladığında mı