- 26 Ocak 2018
- 708
- 675
- 28
Benimde bilgim yok malesef bugun regl gunum dun test yaptim pozitif cikti. Kan vermek icin 1 hafta bekleyecegim bende o nedenle merak ettimBenim adetlerim düzensiz maalesef ama 1 hafta geçti diyebiliriz normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bilgim yok malesef bugun regl gunum dun test yaptim pozitif cikti. Kan vermek icin 1 hafta bekleyecegim bende o nedenle merak ettimBenim adetlerim düzensiz maalesef ama 1 hafta geçti diyebiliriz normal mi
Bekliyoruz inşallah çift çizgiyi görürsünüz❤@Marryyj İş çıkışı test almayı düşünüyorum bakalım
Ben dün reglime 1 gün kala yapmiştım bu testi. Bugun regli günüm test yapmadım. Yarın sabah ilk idarla test yapıp, koyulasip koyulasmadigina bakacagimKızlar hani testler yaa, test yapacaksınız diye heyecanla girdim. Test yok ben mi göremedim acaba. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah
Maşallah canım koyulaşır inşallah. Bence bu pembelik 100 vardır HCGde yumurtlama takibi yapmış mıydın bu ay?Ben dün reglime 1 gün kala yapmiştım bu testi. Bugun regli günüm test yapmadım. Yarın sabah ilk idarla test yapıp, koyulasip koyulasmadigina bakacagim
İnşallahhhhBekliyoruz inşallah çift çizgiyi görürsünüz❤
Ayy hadi test yapmalısın hemen haber bekliyorum.Kızlar selam nasılsınız ? Regli gecikmesinin 2. Günündeyim ama sanırım test yapmamak için daha fazla direnemeyeceğim
Evet uygulamadan bakmistim regliden hemen sonra degerlendirdim. Sonrasindaki hafta 2 gunde bir degerlendirdim.Maşallah canım koyulaşır inşallah. Bence bu pembelik 100 vardır HCGde yumurtlama takibi yapmış mıydın bu ay?
Google hastanenin adini yazip tahlil sonuclari derseniz belki kendi siteleri vardirKızlar ben amh vermiştim 18 gün oldu sonuç 15 gün sonra çıkar e nabızda görünür dediler yok. Hastaneyi aradım bir sürü farklı birime bağladılar kapadım öğrenemedim nasıl öğrenicem bunu ya. Bilgi atın üstüme
Denedim hayatım onu da denedim olmadıGoogle hastanenin adini yazip tahlil sonuclari derseniz belki kendi siteleri vardir
Beklemede kalınAyy hadi test yapmalısın hemen haber bekliyorum.
Ben de sızlama gibi degil de dokundugumda aciyorBu arada kızlar bende şu an göğüs ağrısı gibi değilde göğüs içinde sızlama var böyle bildiğiniz sızlıyor içten içe böyle bir şey yaşayan var mı ?
Bize de dua et canım ben de geçen ay kimyasal geçirdim. Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun bekleyecek misin?Evet uygulamadan bakmistim regliden hemen sonra degerlendirdim. Sonrasindaki hafta 2 gunde bir degerlendirdim.
Haziran ayinda da tek korunmasiz iliskiyle kimyasal gebelik gecirmistim
Insallah sizde bu ay cift cizgiyi gorursunuzBize de dua et canım ben de geçen ay kimyasal geçirdim. Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun bekleyecek misin?
Amin inşallah, evet haklısın canım. Sağlıkla ilerler inşallah kötü düşünmeInsallah sizde bu ay cift cizgiyi gorursunuz
1 hafta beklemeyi dusunuyorum kan vermek icin aksi durum olmazsa. Cunku 2 gunde bir kan vermek beni daha cok strese sokuyor
Maşallah benim dolu dolu dokununca ulaşamıyorumBen de sızlama gibi degil de dokundugumda aciyor
Insallah, iyi dusunmeye calisiyorumAmin inşallah, evet haklısın canım. Sağlıkla ilerler inşallah kötü düşünme
AiyyyKızlar şimdi iç çamaşırım da sarımsı kahvemsi akıntı gördüm asla beyaz değil ama bunu ilk defa yaşıyorum nasıl bişey lekenme değil de akıntının rengi kahve sarı arası bişey
Verebilirsin ben verdim 283 çıktı yarın tekrar vericem umarım düzenli yükselirBenimde bilgim yok malesef bugun regl gunum dun test yaptim pozitif cikti. Kan vermek icin 1 hafta bekleyecegim bende o nedenle merak ettim