- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
of bir sürü işim var ben akıntı Kovalyorum kafa gitti iyice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of bir sürü işim var ben akıntı Kovalyorum kafa gitti iyice
Ahahhahaha gerçekten büyük bir başarı Bence lh testi senin şu an hcg’yi algılıyor. Ama daha çok düşük olduğu için erken gebelik testinde çıkmadı. Bat geçince çıkacakBir insan aynı değer de 4 gün boyunca nasıl işeyebilir ya gülüyorum artık halime
Hadi bu sefer baya yaklaştın gibiof bir sürü işim var ben akıntı Kovalyorum kafa gitti iyice
Kendimi ümitlendirmek istemiyorum canım ama bana da öyle geliyor çünkü yumurtlama değil öyle olsa pik olurdu olgunlaşıp çatlamayan değil öyle olsa silikleşirdi testler bozuk değil buna eminim. Yani bir sürü ihtimali eleyince elimde senin dediğin durum kalıyor umarım öyledir.Ahahhahaha gerçekten büyük bir başarı Bence lh testi senin şu an hcg’yi algılıyor. Ama daha çok düşük olduğu için erken gebelik testinde çıkmadı. Bat geçince çıkacak
çok komiğim dimi kaç aydır burda can çekişiyorum ya hahahsh hep Fake hep Fake hadi Bu sefer gerçek olsunHadi bu sefer baya yaklaştın gibi
Canım hiç bilgili olduğum bi alan değil umarım kötü bir sonuç değildirKızlaaar hemen bana yazın öğrendim amh 15,8 yuh ulan bu ne acil yazın bana yaa
İnşallah canım hayırlısıyla dualarım seninleKendimi ümitlendirmek istemiyorum canım ama bana da öyle geliyor çünkü yumurtlama değil öyle olsa pik olurdu olgunlaşıp çatlamayan değil öyle olsa silikleşirdi testler bozuk değil buna eminim. Yani bir sürü ihtimali eleyince elimde senin dediğin durum kalıyor umarım öyledir.
Canım ben de hiç bilmiyorum ama düşük olması kötüymüş galiba. Yüksek yumurta rezervi anlamına gelmiyor mu yüksek olması?Doktoruma attım henüz dönmedi aşırı korkuyorum bu sonuç nedir yaa
Çok sağol canım benim de hepimizle dualarım herkese nasip olsun tüm isteyenlere inşallahİnşallah canım hayırlısıyla dualarım seninle
Kuzu valla bu kadar yükseğini hiç duymadım ya yumurtlama döneminden sonra verdim ondan mı acabaCanım ben de hiç bilmiyorum ama düşük olması kötüymüş galiba. Yüksek yumurta rezervi anlamına gelmiyor mu yüksek olması?
Amh yüksek olunca polikistik over diye biliyorum ama net bi bilgim yok. Bu arada amh adetin belli bi döneminde bakılmıyor değişmez yani yumurtlama zamanında.Kızlaaar hemen bana yazın öğrendim amh 15,8 yuh ulan bu ne acil yazın bana yaa
Aynen canım doktor da öyle dedi bu yaşıma kadar polikistik olduğumu bilmiyodum şaşırdım açıkcasıAmh yüksek olunca polikistik over diye biliyorum ama net bi bilgim yok. Bu arada amh adetin belli bi döneminde bakılmıyor değişmez yani yumurtlama zamanında.
Benim de sarı akıntım olmuş bayaKızlar şimdi iç çamaşırım da sarımsı kahvemsi akıntı gördüm asla beyaz değil ama bunu ilk defa yaşıyorum nasıl bişey lekenme değil de akıntının rengi kahve sarı arası bişey
Benim çok değilBenim de sarı akıntım olmuş baya
Adet günü bekleyelim bir de bakalımBenim çok değil
Bekleyebilecek miyizAdet günü bekleyelim bir de bakalım
Ben bekleme kararı aldımBekleyebilecek miyiz