- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Yok canım ya olmazsa da hayırlısı buymuş deriz napalımİnşallah yaa canım yarın da negatif çıkarsa moral bozmak yok inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya olmazsa da hayırlısı buymuş deriz napalımİnşallah yaa canım yarın da negatif çıkarsa moral bozmak yok inşallah
Ay kimleri buldum ve teste zorlanıp direniyor gözlerim yaşardıYok canım ya olmazsa da hayırlısı buymuş deriz napalım
Ben de yarını bekliyorum hiç belirtim olmadığı için hiç ümidim de yok ama olsunBende 2 tane aldım biri digital erken gebelik diğeri normal erken gebelik oo piti yapıp hangisiyle önce yapsam diye düşünüyorum
Canım sen ne yaptın bu ay bat kaç?Ay kimleri buldum ve teste zorlanıp direniyor gözlerim yaşardı
E o zaman yarın sabah yapalım birbirimizi etiketliyelimBen de yarını bekliyorum hiç belirtim olmadığı için hiç ümidim de yok ama olsun
Ters psikoloji yapıyorum belki böyle yaparsam çıkar diye hahsshshsAy kimleri buldum ve teste zorlanıp direniyor gözlerim yaşardı
Öyle deme hiç belirtide olmayabiliyor kiBen de yarını bekliyorum hiç belirtim olmadığı için hiç ümidim de yok ama olsun
Ahahaha ay hadi bakalım denemediğimiz totem kalmadı dkjdjdhdhTers psikoloji yapıyorum belki böyle yaparsam çıkar diye hahsshshs
Balımmm ben bu ay körlemesine gidiyorum ya hiçbişeyi anlayamıyorumCanım sen ne yaptın bu ay bat kaç?
Ya birlikte batacaz ya birlikte cikacazzz ben değilsem de siz hamilesinizdir inşallah
Ay hadi inşallah yerleşme kanamasıdır Ben bu ay tatil, yol derken sadece çatlamayı değerlendirebildim pek ümitli değilim ama Bat 6’sı bakalım bekliyorumBalımmm ben bu ay körlemesine gidiyorum ya hiçbişeyi anlayamıyorum
Femara kullandım ilk defa. Geçen hafta çatlatma iğnesi yapıldı. Dün akşam minik kahverengi leke geldi. Yerleşme kanamasına çok benziyor bi önceki yaşadığım yerleşme kanamasının aynısı ama bu kadar erken yerleşme olacağını da sanmıyorum. Ne olduğunu anlamadım hiç. Bata 5 6 gün kaldı bakalım bekliyorum öyle.
Sen ne durumdasın?
Hepimiz hamileyizdir hayırlısıyla inşallah canım yoksa da moral bozmak yok önümüzdeki ay kaldığımız yerden devam bu arada benim bir tane test var elimde doğru düzgün yaptım yaptım yoksa kaldı işim bataYa birlikte batacaz ya birlikte cikacazzz ben değilsem de siz hamilesinizdir inşallah
Bakalım kuzucum keşke ihtimal veremiyorum 5 günde yerleşeceğineAy hadi inşallah yerleşme kanamasıdır Ben bu ay tatil, yol derken sadece çatlamayı değerlendirebildim pek ümitli değilim ama Bat 6’sı bakalım bekliyorum
Aa canım yumurtlamanın 5. Gününden itibaren yerleşme kanamasının gelebileceği yazıyordu yani erken değil off çok heyecanı yaaBalımmm ben bu ay körlemesine gidiyorum ya hiçbişeyi anlayamıyorum
Femara kullandım ilk defa. Geçen hafta çatlatma iğnesi yapıldı. Dün akşam minik kahverengi leke geldi. Yerleşme kanamasına çok benziyor bi önceki yaşadığım yerleşme kanamasının aynısı ama bu kadar erken yerleşme olacağını da sanmıyorum. Ne olduğunu anlamadım hiç. Bata 5 6 gün kaldı bakalım bekliyorum öyle.
Sen ne durumdasın?
Kimseyi merak etmedim seni merak ettiğim kadar sebooAyniyim yavrum bi degisiklik yok
Bu hale gelmem için çok bedel ödedim skdkkdkdAhahaha ay hadi bakalım denemediğimiz totem kalmadı dkjdjdhdh
Ayy inşallah valla heyecan yaptım ben çokkk
Sende kendine iyi bak canım umarım istediğin zaman da bulur seni bebeğinBen topiğe ara veriyorum kızlar. Eşimle aldığımız ortak karar sonucu bebek olayını 1 sene erteledik. Olur da birgün plansız gebe kalırsam yazarım buraya bu topikteki tüm arkadaşlarım inşallah en kısa zamanda gebe kalır. Kendinize iyi bakııın bebekleriniz gelsin sizin için dua edicem