- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
İnşallah sağlıkla ilerler sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın en önemlisi o zatenAy yarın vericem yarın insallah sağlıklı bir gebelik olur olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıkla ilerler sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın en önemlisi o zatenAy yarın vericem yarın insallah sağlıklı bir gebelik olur olursa
İnsallah çok teşekkür ederimİnşallah sağlıkla ilerler sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın en önemlisi o zaten
Canım umudunu kırmak istemiyorum ama regle yakın lh seviyesi artıyor ama inşallah gebeliktirYumurtlama testim yine böyle çıktı
Hayırlı olsuuuunnn darısı bizlere inşallah allahım çok aminİnsallah çok teşekkür ederim
Bende aynıyım valla bu ay doktor vs bıraktım eylülde hsg çektirir yoluma bakarım. Kısmet bazı işler fazla üstüne düşünce olmuyor galibaCanım valla pek bakmıyorum kırmızılardan sonra saldım canım hiçbir şey yapmak istemiyooo Allah ne zaman vermek isterse o zaman verecek Şuan hiç uğraşma kafasında değilim yok doktor yok tedavi o bu :/
Amin amin isteyen herkese Allah sağlıklı gebelik hayırlı evlat versin insallahHayırlı olsuuuunnn darısı bizlere inşallah allahım çok amin
Test yaptım sabah 1 saat öncede 2 gün önceden regl oldum elendim bu ayDaha gelmemiş ki günün belli olmaz hala ümit var
KaderdaşımTest yaptım sabah 1 saat öncede 2 gün önceden regl oldum elendim bu ay
İnşallah gebe kaldığımızdada kaderdaş oluruzKaderdaşım
Yok canım biliyorum herşeye hazırlıklıyım ben belki bi ümit diyo insan işte geçen ay olmamıştı reglye yakın ama her ay hormonlarda değişiyor bir de ben enfeksiyon falan derken ondan öyle çıkıyo olabilir bakalım belli olacakCanım umudunu kırmak istemiyorum ama regle yakın lh seviyesi artıyor ama inşallah gebeliktir
Bende 2 tane aldım biri digital erken gebelik diğeri normal erken gebelik oo piti yapıp hangisiyle önce yapsam diye düşünüyorum2 tane erken gebelik testi aldım bilerek yarın sabah birde adet günü yapmak için halolita eskiden 9/10 tane alırdım da
Test yaptın mı varsa çıkar kıız yapta etiketle haydiYok canım biliyorum herşeye hazırlıklıyım ben belki bi ümit diyo insan işte geçen ay olmamıştı reglye yakın ama her ay hormonlarda değişiyor bir de ben enfeksiyon falan derken ondan öyle çıkıyo olabilir bakalım belli olacak
İnşallah bat ne zaman Benim 28 Ağustos evlilik yıldönümümüz bir de o gün inşallah hediye olur bizeİnşallah gebe kaldığımızdada kaderdaş oluruz
halolita ile batlarmiz aynı ayın 5 i çıkar mı ki ya acaba yarın sabahTest yaptın mı varsa çıkar kıız yapta etiketle haydi
Erken gebelikte tabiki çıkar silikte olsa çıkarhalolita ile batlarmiz aynı ayın 5 i çıkar mı ki ya acaba yarın sabah
Bide gebelikte ilk idrar son idrar farketmiyor ben oğlumda gecenin bi vakti yapmıştım çıkmıştı normal gebelik testindehalolita ile batlarmiz aynı ayın 5 i çıkar mı ki ya acaba yarın sabah
Çıkmazsa zaten gebe değilimdir muhtemelen çünkü adete 3 gün kalmış oluyor yarınBide gebelikte ilk idrar son idrar farketmiyor ben oğlumda gecenin bi vakti yapmıştım çıkmıştı normal gebelik testinde
Geç döllenme ihtimali her zaman var regl olmadan umudu kaybetmeÇıkmazsa zaten gebe değilimdir muhtemelen çünkü adete 3 gün kalmış oluyor yarın
Evet bende kızım da akşam yapmıştım 2 gün gecikmişti benim ama bide soğan kürü yapmıştım önceki gün gelsin diye shjshshBide gebelikte ilk idrar son idrar farketmiyor ben oğlumda gecenin bi vakti yapmıştım çıkmıştı normal gebelik testinde