- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
İnşallah çıkarrr ikimizindehalolita ile batlarmiz aynı ayın 5 i çıkar mı ki ya acaba yarın sabah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çıkarrr ikimizindehalolita ile batlarmiz aynı ayın 5 i çıkar mı ki ya acaba yarın sabah
Erken gebelik yapmadım kuzum aldım işte ama kaldırdım rafa girme kanıma sabah yapıcazTest yaptın mı varsa çıkar kıız yapta etiketle haydi
Yaa inşallah benimde 28 gösteriyor takvim aynıyız muhtemelen bir değişiklik olmazsaİnşallah bat ne zaman Benim 28 Ağustos evlilik yıldönümümüz bir de o gün inşallah hediye olur bize
Erken gebelik yapmadım kuzum aldım işte ama kaldırdım rafa girme kanıma sabah yapıc
Belirtilerimin hepsi gitti benim bakalım içime bir olumsuzluk çöktü hayırlısı yaa artıkErken gebelik yapmadım kuzum aldım işte ama kaldırdım rafa girme kanıma sabah yapıcaz
Kız sabaha ne kaldı şurda sabah yine yaparsınız şimdi yapın içime doğdu bak yapın söylücemErken gebelik yapmadım kuzum aldım işte ama kaldırdım rafa girme kanıma sabah yapıcaz
Ya ben dayanamadım test yaptımama test bozuk çıktı yaa ekranda hiçbir şey çıkmadı resmen gitti testim gittiiiErken gebelik yapmadım kuzum aldım işte ama kaldırdım rafa girme kanıma sabah yapıcaz
Testim bozuk çıktı yaaa ühhüü elimde bir test kaldı artık sabah ,Kız sabaha ne kaldı şurda sabah yine yaparsınız şimdi yapın içime doğdu bak yapın söylücem
Nasıl bozuk ahahahTestim bozuk çıktı yaaa ühhüü elimde bir test kaldı artık sabah ,
Testi yaptım ekranda hiçbir şey çıkmadı yani bembeyaz c çizgisi bile cikmadiNasıl bozuk ahahah
Benim de gitti öyle ağrılarım yok meme ucu ve göğüs var bide kalçamın belli bi yerine batma oluyor aradaBelirtilerimin hepsi gitti benim bakalım içime bir olumsuzluk çöktü hayırlısı yaa artık
Kız Allah seni yaaa sabahı bekleeeeYa ben dayanamadım test yaptımama test bozuk çıktı yaa ekranda hiçbir şey çıkmadı resmen gitti testim gittiii
Yok yok sabah yapıcamKız sabaha ne kaldı şurda sabah yine yaparsınız şimdi yapın içime doğdu bak yapın söylücem
Ahahaha artık sabahı beklicem yapacak birşey yokKız Allah seni yaaa sabahı bekleeee
Zaman geçmiyo insanaAhahaha artık sabahı beklicem yapacak birşey yok
Testim bozuk olmasaydı iyiydiZaman geçmiyo insana
Vardır bi hikmeti du bakalımTestim bozuk olmasaydı iyiydi
Ayniyim yavrum bi degisiklik yoksebo çiçeğim naptın
İnşallah yaa canım yarın da negatif çıkarsa moral bozmak yok inşallahVardır bi hikmeti du bakalım