- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Evet benim yaptığım teste göre 5 i ama uygulama 6 diyor 5 te olsa 6 da olsa hepsinde değerlendirme yapıldıYumurtlamaya göre mi 5 Ağustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim yaptığım teste göre 5 i ama uygulama 6 diyor 5 te olsa 6 da olsa hepsinde değerlendirme yapıldıYumurtlamaya göre mi 5 Ağustos
Benim bir tık moralim bozulabilir ahahah şaka şaka rızkı varsa her şekilde nasip eder rabbimYok yok negatif olursa da bir sonraki aya artık moral bozmak yok
283 çıktıCanım hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün inşallah bebişin. Güzel şeyler olsun inşallah kötü düşünmemeye çalış. Gecikme var mıydı?
283 çıktııİnşallah sağlıkla ilerler sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın en önemlisi o zaten
Aynen öyle canım benim de duyduklarımdan okuduklarımdan anladığım hayırlısıyla gelecek olan geliyorBenim arkadaşım spiralle hamile kaldı ve dr demiş ki spiralde zerre oynama yok sen nasıl hamile kaldin ve kadının 4. Çocuğuydu ahahaha sapasağlam doğdu masallah yani biz çabalariz takdir edecek rabbim verdiğinde de.vermediginde de bir hayır var her zaman ama biz bilemeyiz o bilir
Benim de 7 diyor ama geçen ay da öyle oldu yumurtlamaya göre geldi regl bakalım bu sefer ne olcakEvet benim yaptığım teste göre 5 i ama uygulama 6 diyor 5 te olsa 6 da olsa hepsinde değerlendirme yapıldı
Maşallah çok güzel canım283 çıktıı
Demek ki yumurtluyoz çok şükür bunu biliyoruz en azından AhahaahBenim de 7 diyor ama geçen ay da öyle oldu yumurtlamaya göre geldi regl bakalım bu sefer ne olcak
Sabah görcez bakalım işe yaramış mı yumurtlamalar hahshshsDemek ki yumurtluyoz çok şükür bunu biliyoruz en azından Ahahaah
Gidem de yatam bari sabah olsun da test yapayımSabah görcez bakalım işe yaramış mı yumurtlamalar hahshshs
Kazamız mübarek olsun şimdiden.Gidem de yatam bari sabah olsun da test yapayım
Doktor çok umutsuz konuştu sağolsunMaşallah çok güzel canım
Dr lar her zaman en kötüsünü der canım içini ferah tut hayırlı olsun bu arada sağlıkla ilerlesin inşallahDoktor çok umutsuz konuştu sağolsun
Varsa daha çok yeni heran hersey olabilir olumsuz gebelik ye çıkabilir dedi sağolsun sevinemedim
İnsllah çok teşekkür ederimDr lar her zaman en kötüsünü der canım içini ferah tut hayırlı olsun bu arada sağlıkla ilerlesin inşallah
Ay insallah biri ben olurum az önce sonucum 283 çıktı doktor sağolsun çok olumsuz konuştu değer düşük herseye hazırlıklı ol gibisindenKizlarrrr buralarda değildimmmm sanirim yeni gebelerimiz var amanda amann
Bat bugün müydü senin canım hatırlayamadım kusura bakmaDoktor çok umutsuz konuştu sağolsun
Varsa daha çok yeni heran hersey olabilir olumsuz gebelik ye çıkabilir dedi sağolsun sevinemedim
Amaaaan hiç takma kafanaa benim arkadasimin degeri 54 çıkmıştı iki gunde bir kan ver her sey olabilir dediler , hic bidaha kan vermesi iki hafta sonra gitti kalp atışını duyduu güzel düşün güzel olsun sadece kendini yorma dinlen birkac haftaa , zaten rahmine konmuş artik bebeğin sağlıkla da kavuşursunuz inşallah canimAy insallah biri ben olurum az önce sonucum 283 çıktı doktor sağolsun çok olumsuz konuştu değer düşük herseye hazırlıklı ol gibisinden
Estağfirullah 1 hafta galan gectiBat bugün müydü senin canım hatırlayamadım kusura bakma