- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Kız yapsana bide hemşire Olcan haBen yine yapamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız yapsana bide hemşire Olcan haBen yine yapamadım
Evet bende geçen ay kaydettim çok daha iyi oluyo böyleBu seferki dongumde tum belirtileri uygulamama kaydediyorum sonradan acaba gecen ay yasamis miydim dememek adinaher sabah atesimi bile olcuyorum
Pembe akıntı gördğmKız yapsana bide hemşire Olcan ha
Regl baslangici gibi mi her ay olan bi durum mu yaniPembe akıntı gördğm
Reglin başlıyor olabilirPembe akıntı gördğm
Guzel sonuclarla insallahBen yine duramadim ve reglin 3. Günü doktora gittim hormonlarıma baktırmaya. Akşam çıkacak sonuçlar. Doktora ilaç tedavisini sordum çünkü neredeyse 1 yıl olacak herşeyim normal ama tedavi denemedık diye. O da femara verdi. Bakalım bugün itibariyle kullanmaya başlıyorum, inşallah güzel sonuçlar alırım
İnşallah, sizin de en kısa zamandaGuzel sonuclarla insallah
Bu sefer kaset testte pik koyulugunu gormek dilegiyleİnşallah, sizin de en kısa zamanda
ya da gebesin...Galiba dongum uzadi benim
Evet canım elendim malesef hakkımızda hayırlısı buymuşRegl baslangici gibi mi her ay olan bi durum mu yani
BendeOlamadik regl oldum
Reglin tamamen geldi mi canım o zaman hayırlısı olsunEvet canım elendim malesef hakkımızda hayırlısı buymuş
Evet canım maalesef başladı eşim çok üzüldü bende üzüldüm tabi ki eylülde aşılamaya başvurmayı düşünüyoruzReglin başlıyor olabilir
Hayirlisi olsun, bu dongu guzelliklerle sonuclansinEvet canım elendim malesef hakkımızda hayırlısı buymuş
Vardır herşey de bi hayır bana da öyle dedi doktor bı altı ay daha dene olmazsa gene gel dedi bakalım zaman neyi gösterirEvet canım maalesef başladı eşim çok üzüldü bende üzüldüm tabi ki eylülde aşılamaya başvurmayı düşünüyoruz
6 ay mı olmuştu sizinVardır herşey de bi hayır bana da öyle dedi doktor bı altı ay daha dene olmazsa gene gel dedi bakalım zaman neyi gösterir
Amin inşallahHayirlisi olsun, bu dongu guzelliklerle sonuclansin
Dun test yaptim amaya da gebesin...