Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 veya 24 olması lazım değil mi 10 undan itibaren 14 gün sonra olması lazımSizin 10 Temmuz mu çatlama oldu eğer öyleyse bat gününüz 25 Temmuz olması gerekiyor
Yumurtlama dönemine girmişsiniz uzayan akıntı onu gösteriyor sanirim bu günleri değerlendirin
Uzayan akıntım bugün yok ama bilemedim. Çatlamış mıdır ki Genelde gün aşırı yapıyoruz piki görünce üst üste mi değerlendirmek gerekirNormalde bu pik canım ama pcos dan dolayı emin olamadım. Ama akıntın vs varsa zaten değerlendirin mutlaka
Maşallah barekallahAğlıcam
Galiba dongum uzadi benimvalla hicbisey yok bekliyorum öyle umutsuz Sebo03
Nasil durumlarMaşallah barekallah
Benim çatlamayla beraber 15. Günde geliyor reglim23 veya 24 olması lazım değil mi 10 undan itibaren 14 gün sonra olması lazım
Sabah regl olacak gibi hissettim ama olmadı ağrı yok şu an regl hissi yok ama sabah beraber olduk peçete de hafif bi pembelik gördüm ona çok üzüldümNasil durumlar
Kişiden kişiye değişiyor sanırım benim tam 14. Gün olur döngüm 26 gün olduğu içinBenim çatlamayla beraber 15. Günde geliyor reglim
Aa niye oldu ki acaba yerlesme olmasiinSabah regl olacak gibi hissettim ama olmadı ağrı yok şu an regl hissi yok ama sabah beraber olduk peçete de hafif bi pembelik gördüm ona çok üzüldüm
Evet pik öncesi pik ve çatlama en önemli günler. Benimde bu ay öyle çok uzayan akıntım olmadı ovülasyona göre değerlendirdim hepUzayan akıntım bugün yok ama bilemedim. Çatlamış mıdır ki Genelde gün aşırı yapıyoruz piki görünce üst üste mi değerlendirmek gerekir
Olabilir evet değişiyor gerçekten geçen ay öyleydi benim ama bu ay ne olacak Allah bilirKişiden kişiye değişiyor sanırım benim tam 14. Gün olur döngüm 26 gün olduğu için
İlişkinin hemen sonrası gördüm ama görünce eşimde üzüldü yapmayalım bekleyelim demiştik belki sorun olur sıkıntı olmasın demiştik ama pembeliği gördüm kan gibi değildi bilmiyorumAa niye oldu ki acaba yerlesme olmasiin
Benim olmuştu ama olmayan da çok kişi okudum burda yok diye hamile değilsin anlamına gelmez benceYa kızlar 1 senedir bebek için uğraşıyoruz bu ay da hiç umudum yok ama çatlamanın üstünden 7 gün geçti. Hiç göğüs hassasiyetim yok. Normalde de olmaz zaten adet öncesi. Ama gebelikte illa göğüs hassasiyeti olur mu ya? :/ yani göğüs hassasiyeti olmadan hamile kalanınız var mı
Benim göğüs hassasiyetim olunca regl oluyorum bu ay hassasiyet yok dün bat günümdü olmadı ve ayrıca ağrımasına gerek yok kiYa kızlar 1 senedir bebek için uğraşıyoruz bu ay da hiç umudum yok ama çatlamanın üstünden 7 gün geçti. Hiç göğüs hassasiyetim yok. Normalde de olmaz zaten adet öncesi. Ama gebelikte illa göğüs hassasiyeti olur mu ya? :/ yani göğüs hassasiyeti olmadan hamile kalanınız var mı
Ben öyle yapıyorum genelde üst üste değerlendiriyoruz ama herkesin durumu farklı olabilirUzayan akıntım bugün yok ama bilemedim. Çatlamış mıdır ki Genelde gün aşırı yapıyoruz piki görünce üst üste mi değerlendirmek gerekir
Anladım değerlendirelim bugünleri teşekkür ederimEvet pik öncesi pik ve çatlama en önemli günler. Benimde bu ay öyle çok uzayan akıntım olmadı ovülasyona göre değerlendirdim hep
İnş canım. Gerçi reglden 1 hafta öncede kasıklarımda baskı falan hissederim şimdi de öyle ama belirtiler aynı diyorlar o yüzden yoramıyor insan gebeliğe. İnş bu ay olmuştur artık yaBenim olmuştu ama olmayan da çok kişi okudum burda yok diye hamile değilsin anlamına gelmez bence