- 17 Mart 2012
- 4.988
- 1.351
biz de bakalım 2 ay da femara ile deneyelim. ekimde aşılama düşünüyorum tam 1 sene olmuş olacak.Evet canım maalesef başladı eşim çok üzüldü bende üzüldüm tabi ki eylülde aşılamaya başvurmayı düşünüyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de bakalım 2 ay da femara ile deneyelim. ekimde aşılama düşünüyorum tam 1 sene olmuş olacak.Evet canım maalesef başladı eşim çok üzüldü bende üzüldüm tabi ki eylülde aşılamaya başvurmayı düşünüyoruz
Eğer olması gereken çizgi işaretlediğim yerdeyse bende silik gördüm bariz belliiiiiİşte bu testime negatif dediler bi üye silik gördüm dedi sadece
Yalniz silik gozukuyormusİşte bu testime negatif dediler bi üye silik gördüm dedi sadece
O zaman silik konusunda tecrubeli degildim herhaldeİşte bu testime negatif dediler bi üye silik gördüm dedi sadece
Benim 13. aydı bu ay eylülde yaparız bizde ben çok yoğun çalışıyorum o yüzden gelecek ay olmaz ağır kaldırıyorumbiz de bakalım 2 ay da femara ile deneyelim. ekimde aşılama düşünüyorum tam 1 sene olmuş olacak.
Akşam yapma ilk idrarla yap lütfennnHadi yap kız bende akşam yapcam sen niye bu kadar bekledin ne sabırlısınız anajsksks
Evet tam olarak orası işte ama yok dedilerEğer olması gereken çizgi işaretlediğim yerdeyse bende silik gördüm bariz belliiiii
sizin bizimkinden 2-3 ay daha fazla sanırsam. Umarım aşılamaya gerek kalmadan gelir bebişinizBenim 13. aydı bu ay eylülde yaparız bizde ben çok yoğun çalışıyorum o yüzden gelecek ay olmaz ağır kaldırıyorum
Yok dediniz ya kııızYalniz silik gozukuyormus
Ama bana var dendiiiiiii bence var bariz belli ama test güvenilir mi yalancı pozitif te çıkarıyor bu testler midem bulandı bu testlerden benim artık.Evet tam olarak orası işte ama yok dediler
Benimde gecen hun hayalet vardi ama eetesi gun negatif cikti kandiriliyoruz resmen PuxhuAma bana var dendiiiiiii bence var bariz belli ama test güvenilir mi yalancı pozitif te çıkarıyor bu testler midem bulandı bu testlerden benim artık.
Hadiii inşallahUmut tacirliği resmen güvenilir bir test alıp onla yapmak lazım Puxhu sabah ilk idrarla yapsan çok daha iyi olur umarım vardır
Bende inanmıyorum bu testlere ya aşırı net çıkmadığı sürece de inanmamBenimde gecen hun hayalet vardi ama eetesi gun negatif cikti kandiriliyoruz resmen Puxhu
Ahahahs evet yalancı pozitif gelir beni bulur zatenAma bana var dendiiiiiii bence var bariz belli ama test güvenilir mi yalancı pozitif te çıkarıyor bu testler midem bulandı bu testlerden benim artık.
Yani pek yalancı gibi durmuyor ama yine de her ihtimali düşünmek lazımAhahahs evet yalancı pozitif gelir beni bulur zaten
Bak şimdi 2 ay önceki testimi atayım da yalancı pozitif nasıl oluyor gör ahajahaYani pek yalancı gibi durmuyor ama yine de her ihtimali düşünmek lazım
Vuhuu 3 aydir gebesin aslindaBak şimdi 2 ay önceki testimi atayım da yalancı pozitif nasıl oluyor gör ahajaha
Bunu bat a kaç gün varken yaptın bende yaşadım ama sildim hepsini telefondan sinirimi bozuyorlardı kötü enerji hep hahshssjBak şimdi 2 ay önceki testimi atayım da yalancı pozitif nasıl oluyor gör ahajaha
Ben test albumu olusturdumBunu bat a kaç gün varken yaptın bende yaşadım ama sildim hepsini telefondan sinirimi bozuyorlardı kötü enerji hep hahshssj