- 10 Nisan 2013
- 1.643
- 2.081
kuzummm iyiyim <3 masallah diyorum sana insallah guzelce gelsin catlamadan sonrayi da degerlendir ama arada bir vucut bu ne olucagi belli olmazbeezuus canım sen nasılsın maşallahı koymuşsun hahaha valla bence de maşallah bu ay rekor kırdık sanırım kendimizce
ben bu ay yumurtlama takibi yapmadim, gecen hafta salidan bu pazartesiye kadar yumurtlama haftam gorunuyodu ona gore ust uste 4-5 gun iliski oldu, simdi de 2 gunde 1 oluyor ama bugunden itibaren artik 3 gunde bire dusururuz heralde o da istedigimiz icin yapariz gibi
ama gecen hafta bi gun kasiklarima bir sanci geldi hafif hafif, yumurtlama mi geliyo dedim ama sonra gecti, beyaz akintim vardi, simdi de dun aksamdan beri hatta bugun daha cok sanci var gibi, dunu degerlendirmistik ama emin olamiyorum. bir de normalde yumurtlarken hic olmaz ama goguslerim sismeye basladi, kendimi cok dinlememeye ve akisina birakmaya calisiyorum zaten baya denedik tutarsa tutar insallah diye
yumurtlama akintisi da gormedim belki kacirdim ama bilemiyorum suan vucudum ne yasiyo hahahah, ayin 4-5i gibi normalde regl bekliyorum canimm senin de oyle di miiii