- 20 Temmuz 2024
- 278
- 147
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar. Benimde aynı 5 gün var ve sancım var hafif. Erken sonuç veren test aldım yarın yapacağım. Bekleyemiyorum. İki gecedir uyuyamıyorum acaba mı diye düşünmekten. İnşallah hamileyizdirİyi akşamlar kızlarım, bugünü bitti sayarsak kaldi 5 günüm. Kasık bölgemde inanilmaz baskı hissediyorum minik kramplar gibi göğüslerim sisti tabiki zaten her regl öncesi boyle oluyor , bide kolumu kaldırmaya halim yok iki üç gündür bugünde öyleyim gün içinde birkac kez uyuyakaldim kanepede smdi yemek yapiyorum ama hep oturacak yer ariyorum kendime hadi ne hayırlısı diyorum regl gününden önce test yapmayacağım söz verdim kendime
Sizlerde durumlar nasil
Benim beklenen regl tarihim yarın ama bende de belirti yok son zamanlarda aşırı ishal var sadece sebebi gebelik olmayabilirNasilsiniz kizlarr ?? Bugun benim asilamanin 6 gunum ama yine hic bi belirtim yok
Testini yapınca at canım ama henüz erkenİyi akşamlar. Benimde aynı 5 gün var ve sancım var hafif. Erken sonuç veren test aldım yarın yapacağım. Bekleyemiyorum. İki gecedir uyuyamıyorum acaba mı diye düşünmekten. İnşallah hamileyizdir
yok benim şu an yarın bat günüm regl olacak gibi de gebe olacak gibi de hissetmiyorum kendimiyumurtlama zamaninizdan mi bahsediyosunuz? benim de yoktu hicbir zaman, bu ay bu kadar hissediyorum nedense yoksa inanin bazi zamanlar hic anlamazdim
Ayy inşallah öyledir canimm, yarin testten sonra buradan sonucu bize de yaz merakla bekleyecegimmmİyi akşamlar. Benimde aynı 5 gün var ve sancım var hafif. Erken sonuç veren test aldım yarın yapacağım. Bekleyemiyorum. İki gecedir uyuyamıyorum acaba mı diye düşünmekten. İnşallah hamileyizdir
Insallah sonucun positif olur canmmBenim beklenen regl tarihim yarın ama bende de belirti yok son zamanlarda aşırı ishal var sadece sebebi gebelik olmayabilir
İnşallahInsallah sonucun positif olur canmm
Evet canım kesinlikleBen 1 gün gecikmeyle regl oldum. Buradan anlıyoruz ki bat günü de ovulasyon pik çıkabiliyor. Artık ovulasyon takibi yapmayacağım bir süre
Regl olacak gibi miydin canımBen 1 gün gecikmeyle regl oldum. Buradan anlıyoruz ki bat günü de ovulasyon pik çıkabiliyor. Artık ovulasyon takibi yapmayacağım bir süre
Bunun bi aciklamasi olmali kesinlikle ben de piklik yuzunden yukseldim de yukseldim cokusum muhtesem olduBen 1 gün gecikmeyle regl oldum. Buradan anlıyoruz ki bat günü de ovulasyon pik çıkabiliyor. Artık ovulasyon takibi yapmayacağım bir süre
Ben :)Kızlar bat yarın olacak varmı
Benimde yarın inşallah gelmez de gebe kalmış oluruz herhangi bir belirtiniz var mıBen :)
Çoook silik gördüm sanki, bat ne zaman?Kizlar gebelik yaptım bi sey goruyor musunuz
25 temmuz normal mi bu siliklikÇoook silik gördüm sanki, bat ne zaman?
Ben göremedim canım geciktikten 5 gğn sonra yaparsan daha sağlıklı olurKizlar gebelik yaptım bi sey goruyor musunuz
Niye sabretmiyosunuz kızlar siz yaaa bi adetin geciksin iki üç gün de ondan sonra tekrar yap, bak böyle arafta kalıyorsun sonra var mı yok mu daha zor olmuyor mu senin için?25 temmuz normal mi bu siliklik