- 17 Nisan 2021
- 2.291
- 2.330
Senin pik hali bu bence yarın çatlama bile görebilirsinBugünde böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin pik hali bu bence yarın çatlama bile görebilirsinBugünde böyle
Döngüleriniz kaç gün acaba10.gun ilk yaptığım test acep yine mi 11.gun yumurtlucam
Ay ne güzel hemencecik adet olup öbur aya geçersin ben 17sini buluyorum sen 2. Yumurtlamayi görmeye yaklaştığında şanslısın ben 11nde yumurtlamayi 5 ay önce görmüşüm oda strest falan olmuşum heralde o yüzden erken yumurtlamışımEvet ben erken yumurtluyorum geçen ay öğrendim
Aa yumurtlama günümüz aynı ay hadi tutar inşallah bu ay bugün de eşimin doğum günüAyni gidiyoruz yine
Aynen dünde bundan bu tık silikti dünü değerlendirdim bugünle yarını da değerlendirip beklemeye geçerimSenin pik hali bu bence yarın çatlama bile görebilirsin
Ay hadi hayırlısıyla olsun bi heyecanlandım kız sanki kendimde görmüşüm gibi inşallah hcg çubuğunu da böyle çift çizgi atarsın tez zamanda10.gun ilk yaptığım test acep yine mi 11.gun yumurtlucam
İnşallah sana yararlı olur canım inşallah gitmiştirBilmem canım bana doktor önerdi ben Internetten de baktım yükseği düşürp düşük olanıda olması gereken seviyeye getiriyormuş. Öyle tabi yan etkisi olur mu diye çekiniyoruz benimde kist var dedi ama inşallah gitmiştir
Ay insallah canim yaAy hadi hayırlısıyla olsun bi heyecanlandım kız sanki kendimde görmüşüm gibi inşallah hcg çubuğunu da böyle çift çizgi atarsın tez zamanda
28 gundu ama azaldı 26lara düştü =/Döngüleriniz kaç gün acaba
35 lere gören biri olarak bence çok güzel bir döngü hemen geliyor yeni yumurtlama günü28 gundu ama azaldı 26lara düştü =/
Mesajlarını okuyorum arkadaşım ve resmen kendimi görüyorum:) ilk kullandığım ay benim de öyleydi ama ondan sonra 22.gunde sanirim yumurtlama gördüm ve sonraki aylarda düzene girdi. O değil de ben yumurtlama görüyorum yine bisey olmuyor kendini üzme yani :)Günaydın canlarım ay sizi çok özledim bugün son düğün dernek zıkkımı 3 gündür cılkım çıktı burayı ihmal ettim testlerime yoğunlaşamadım sövmek için . Ne akıntım var ne ağrım sızım memiiler desen yumoş bugün 21. Gün olcak yumurta zıkkımı noldu merak ediyorum test yapabilirsem atcam mutlakaa. Tekirdağdayım anlarsınız ki alkol komasına gircem haso benim çocuk olursa sarhoş doğcak o kesin ay umay çok sevindim listeye tekrar gelmeneeee bu ay olcak çok inanıyorummmm. Ovulasyonu koyulaşan cicişler hadi bugün en pik görürsünüz fotoları bekliyorummm
Çok net pik..Aa yumurtlama günümüz aynı ay hadi tutar inşallah bu ay bugün de eşimin doğum günü
O zaman inşallah tutmuştur bi kere daha anne olma sevincine erişirsinKızlar bata 10gün kaldı...
Eşimle bu ay hamile değilsen artık denememe kararı aldık..
Benim yaşım ilerledi ve yumurtalarım kalitesiz.. Bebekte sorun olma ihtimali de olabilir.
Zaten sırf kızım tek kalmasın diye istiyorduk..
Kısmet bu ay hamileysem kızımın şansına değilsem olayı bitiriyoruz
Kaç yaşındasın inşaallah tutmuştur yaa benimde bir kızım var 8 yaşında şimdi bir kardeş istiyoruz ona bakalımKızlar bata 10gün kaldı...
Benim yaşım ilerledi ve yumurtalarım kalitesiz.. Bebekte sorun olma ihtimali de olabilir.
Aynı yastayiz benimde bir oğlum var . Yaşında bişey yok ama yumurtaların kalitesiz olduğunu nasıl farkettim amh testi mi hakkında hayırlısı olsun .bence biraz stres yapıyoruz ondan diyorum benKızlar bata 10gün kaldı...