Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben erken yumurtluyorum geçen ay öğrendim
Ay ne güzel hemencecik adet olup öbur aya geçersin ben 17sini buluyorum sen 2. Yumurtlamayi görmeye yaklaştığında 😂👌🏻şanslısın 🙈 ben 11nde yumurtlamayi 5 ay önce görmüşüm oda strest falan olmuşum heralde o yüzden erken yumurtlamışım

Bilmem canım bana doktor önerdi ben Internetten de baktım yükseği düşürp düşük olanıda olması gereken seviyeye getiriyormuş. Öyle tabi yan etkisi olur mu diye çekiniyoruz benimde kist var dedi ama inşallah gitmiştir
İnşallah sana yararlı olur canım inşallah gitmiştir🤲

ben de testere dişli aslan pençesi içemeye başlamıştım adet başlangıcından beri, ibrahim saraçoğlunun önerdiği kürlerden, prolaktin yüksekliğine karşı kullanılıyor. ama yumurtlama dönemi ve sonrasında tüketmek acaba uygun mu bilemiyorum. Çok tereddütteyim kullanıp kullanmama konusunda.
Bebek düşünmediğim zamanda hayıt da içeren bir çay kullanmıştım içerisinde başka bitkiler de vardı. Düzenli adet görmüştüm, aslında faydaları çok.

Günaydın canlarım ay sizi çok özledim bugün son düğün dernek zıkkımı 3 gündür cılkım çıktı burayı ihmal ettim testlerime yoğunlaşamadım sövmek için 😂😂. Ne akıntım var ne ağrım sızım memiiler desen yumoş bugün 21. Gün olcak yumurta zıkkımı noldu merak ediyorum test yapabilirsem atcam mutlakaa. Tekirdağdayım anlarsınız ki alkol komasına gircem haso benim çocuk olursa sarhoş doğcak o kesin 😂😂😂😂😂 ay umay çok sevindim listeye tekrar gelmeneeee bu ay olcak çok inanıyorummmm. Ovulasyonu koyulaşan cicişler hadi bugün en pik görürsünüz fotoları bekliyorummm
Mesajlarını okuyorum arkadaşım ve resmen kendimi görüyorum:) ilk kullandığım ay benim de öyleydi ama ondan sonra 22.gunde sanirim yumurtlama gördüm ve sonraki aylarda düzene girdi. O değil de ben yumurtlama görüyorum yine bisey olmuyor :KK70: kendini üzme yani :)

Kızlar bata 10gün kaldı...
Eşimle bu ay hamile değilsen artık denememe kararı aldık..
Benim yaşım ilerledi ve yumurtalarım kalitesiz.. Bebekte sorun olma ihtimali de olabilir.
Zaten sırf kızım tek kalmasın diye istiyorduk..
Kısmet bu ay hamileysem kızımın şansına değilsem olayı bitiriyoruz :KK17:

Benim yaşım ilerledi ve yumurtalarım kalitesiz.. Bebekte sorun olma ihtimali de olabilir.
O zaman inşallah tutmuştur bi kere daha anne olma sevincine erişirsin

Kaç yaşındasın inşaallah tutmuştur yaa benimde bir kızım var 8 yaşında şimdi bir kardeş istiyoruz ona bakalım

Aynı yastayiz benimde bir oğlum var . Yaşında bişey yok ama yumurtaların kalitesiz olduğunu nasıl farkettim amh testi mi hakkında hayırlısı olsun .bence biraz stres yapıyoruz ondan diyorum ben 🙃

Kizceler nasilsiniz uzak kaldım 1 haftadır buralardan bnm de regli bitti ovulasyon testleri kargoda kafada rahat bi dolu bi boş devam edecek 10. Günden itibaren başka da bise yapmayı düşünmüyorum sizlerde ne var ne yok

Beyaz akinti ne zaman oluyordu çatlama oncesi mi sonrasi mi acaba?

X