- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.841
kızlar ben amh yi özelde yaptırıcamda bunun özel bir günü varmı yani adetin 3. günü 5. günü birşey varmı yoksa her an yapılabiliyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim merkez istediğinde ben sordum adetin belki bir gününe gerek var mı diye doktor bana hayır gerek yok istediğin gün yaptır dedi ama az çıkınca araştırırkrn sitede bazılarına gün vermişler hatta gününde yapmayanın yanlış çıktığını falan söylemişler, benimde hala bu konu nedeniyle kafam karışık.kızlar ben amh yi özelde yaptırıcamda bunun özel bir günü varmı yani adetin 3. günü 5. günü birşey varmı yoksa her an yapılabiliyormu
benim merkez istediğinde ben sordum adetin belki bir gününe gerek var mı diye doktor bana hayır gerek yok istediğin gün yaptır dedi ama az çıkınca araştırırkrn sitede bazılarına gün vermişler hatta gününde yapmayanın yanlış çıktığını falan söylemişler, benimde hala bu konu nedeniyle kafam karışık.
o zamsn benim doktorum dediğide doğru. e bukadar uzman böyle diyorsa doğrudur canımdenizlide yapan 2 yer var biri benim hastane biri özel bi merkez özel merkez 190 tl istedi hastane 160tl ikiside gün fark etmez dediler pazartesi gelin istanbula göndericez çarşamba çalışılıyor istanbulda yetişsin dediler o kdr her iki tarafda aynı şeyi söyledi hatta hastanedeki laborant doktorla konuştu o da günü önemli değil dedi pazartesi gidicem artık
o zamsn benim doktorum dediğide doğru. e bukadar uzman böyle diyorsa doğrudur canım
canım onların sperm ve yumurtaları özel üretim galiba , marotona sokmak lazım ilk ay isteyip ilk atışta tutturana hayranım hayran benim iş arkadaşıda spralle korunuyor değiştirme vakti gelmiş gitmiyor dedim tehlikeli git, diyorki doktor bir ay rahim dinlensin takmam demiş, kesin hamike kalırım iki kere korunurlen kaldım diyor, sigaranında birini yakar birini söndürürinşallah doğrudur
kızlar bugün akşam akşam bir hamiş haberi daha aldım halamın oğlu vardı geçen ay evlendirdik karısı hamileymiş
yahu bu millet nasıl beceriyoda böyle şıp diye oluyo maşallah yahu
inşallah doğrudur
kızlar bugün akşam akşam bir hamiş haberi daha aldım halamın oğlu vardı geçen ay evlendirdik karısı hamileymiş
yahu bu millet nasıl beceriyoda böyle şıp diye oluyo maşallah yahu
canım onların sperm ve yumurtaları özel üretim galiba , marotona sokmak lazım ilk ay isteyip ilk atışta tutturana hayranım hayran benim iş arkadaşıda spralle korunuyor değiştirme vakti gelmiş gitmiyor dedim tehlikeli git, diyorki doktor bir ay rahim dinlensin takmam demiş, kesin hamike kalırım iki kere korunurlen kaldım diyor, sigaranında birini yakar birini söndürür
Yok canım istediğin zaman yaptirkızlar ben amh yi özelde yaptırıcamda bunun özel bir günü varmı yani adetin 3. günü 5. günü birşey varmı yoksa her an yapılabiliyormu
Amh testi senin doğuştan getirdiği n yumurta rezervi ni gösterecek yumurta rezervi n iyiyse acilen tüp bebek yaptırmaya gerek yok ben mesela nisana kadar tüp düşünmüyorum ki 40 a doğru yol alıyorum kasımda n nisana kadar normal deniycem amh im iyi spermleri de folik çinko takviyesi azimliyim organik aşk çocuğu yapıcam :)kızlar, bu amh sonucunu öğrenmek bize ne katacak?
Amh testi senin doğuştan getirdiği n yumurta rezervi ni gösterecek yumurta rezervi n iyiyse acilen tüp bebek yaptırmaya gerek yok ben mesela nisana kadar tüp düşünmüyorum ki 40 a doğru yol alıyorum kasımda n nisana kadar normal deniycem amh im iyi spermleri de folik çinko takviyesi azimliyim organik aşk çocuğu yapıcam :)
Ben gittim kendim yaptırdım özel labaratuardabu amh yi bi benim dr yapmıyor galiba :)
sen nasıl oldun canımm iyi misinBen gittim kendim yaptırdım özel labaratuarda
Bel ağrım başladı bu aksam dün akşam çok iyiydim rüya gibi geliyor 3 doktorunda kalp atisi yok demesi verdikleri ilacın etkileri o sancı sonra ameliyathanede yaşadıkları m bebeğim le beraber bütün hamilelik belirtileri lerinin vucüdumdan çekilmesi sukrediyorum herseye rağmen Allah bana eşime sağlık versin diyorum annem onlara götürmek istedi ama ben evimde kaldım eşimle yalnız kalmak daha iyi geldi bir dahada doğuran a kadar kimseye hamileyim falan demiycem bir dokundun bin ah isittin :)sen nasıl oldun canımm iyi misin
ben amh mağduruyum canım, düzenli yumurtlama ve adet solayısıyla doktorum yumurta rezervimde sorun yoktur diye bu testi istemedi ve diğer testlerde iyi geldi dediki sebepsiz aşılama ile olur. 4 aşılama ve 1 boş gebelik. tüpe geçince öğrsndik rezervlerin durumu kötü 10 aşılamada olsam tutma ihtimali azmış, birde yumurta rezervi me kadar az ise yumurta kaliteside kötü olurmuş yani kalitesiz. tüp doktorum dediki çok yumurta iyi kalite az yumurta kötü kalite ve boş gebeliğimde muhtemelen bundan ve sonucu zaten biliyorsunuz tüpte tutmadı.hadi inşallah canım. inşallah organik olur istediğin gibi olsun. ben 2 ay sonra 30 olucam, ama bir an önce bebek istediğim için uygun bir zamanda tüp yaptırıcam, amh de baktırmak istemiyorum, yani sonucuna göre bir işlemim olmayacak yani.
Baslicam boyle askin ızdırabına yani :)) valla nasil bisey anlamadim bunlarda dedigin gibi sigara maa aile ellerinden dusmez ama oluyo demekki rabbimin mucizesi istecanım onların sperm ve yumurtaları özel üretim galiba , marotona sokmak lazım ilk ay isteyip ilk atışta tutturana hayranım hayran benim iş arkadaşıda spralle korunuyor değiştirme vakti gelmiş gitmiyor dedim tehlikeli git, diyorki doktor bir ay rahim dinlensin takmam demiş, kesin hamike kalırım iki kere korunurlen kaldım diyor, sigaranında birini yakar birini söndürür
Oyle deme yademin hersey olucagina variyor kizlar kizcaksiniz bana ama biz vallahi en iyilerdeniz ciddiyim..Bel ağrım başladı bu aksam dün akşam çok iyiydim rüya gibi geliyor 3 doktorunda kalp atisi yok demesi verdikleri ilacın etkileri o sancı sonra ameliyathanede yaşadıkları m bebeğim le beraber bütün hamilelik belirtileri lerinin vucüdumdan çekilmesi sukrediyorum herseye rağmen Allah bana eşime sağlık versin diyorum annem onlara götürmek istedi ama ben evimde kaldım eşimle yalnız kalmak daha iyi geldi bir dahada doğuran a kadar kimseye hamileyim falan demiycem bir dokundun bin ah isittin :)