- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.801
güzeller güzeli, cennet kokulu evladım. geleceğin günü bekliyorum öylesine büyük bir hasretle, öylesine büyük bir özlemle.
minicik, aşk dolu evimizde bomboş depo niyetine kullanılan bir oda, kapısını her açtığımda saliseler içinde çocuk odası yapıyorum hayallerimde,ortada bir beşik ve içinde sen.
küçücük evimizde şimdiden, sen geldiğinde alınması gereken önlemler düşünüldü hatta bazıları yapıldı bile.
peki bebeğim ya sen nerdesin ?
geliyorsun sandık, yanıldık ihtimalin bile değiştirdi evin atmosferini. bi gelsen sevindirsen bizi, gerçekten ışıldasa gözlerimiz, aşkımız katmerlense ağlamalarınla, gülmelerinle.
zamanı vardır diyorlar, hayırlısı budur diyorlar, doğrudur elbette öyledir. ama avutmuyor bu beni. artık sabırsızlığım yama tutmaz oldu, kırılan umutlarımı dikişler yan yana getirmiyor. ağlardım gözlerim bile yoruldu ağlamıyor, bebeğim
sensizliğin, sessizliğin bekletişin yumruk gibi bogazımda, taş misali yüreğimde annen artık dayanamıyor.
buda bizim sınavımız dedik boş boş oturduk, çaresizlik her yanımız, tüp ile biter sandık, meğer yeniden başlarmış, beterin beteri varmış anladık, teselli cümlelerine sığındık, yalandan kötü örnekler verip, hayırlısı olsun dedik, dedikte içim feryat feryat onu kim susturacak, tek çaresi mis kokun,
razıyım uykusuz gecelere, şikayet edilen gazlara, eve tıkılmalara. razıyım senden gelene, bak ben pes ettim, sende pes et de gel artık evladım.
ya baban, öylesine zor ki, sensizlik bir yanı, perişan ben bir yanı, ne yana dönse yine çaresizlik, çocuk parklarından topladı beni, baktı gözlerime ağlayacaksan ağla böylesi daha kötü ediyor seni dedi. ağlamaya halmi var, isyanım yok ama bende insanım, her yanım çaresizlik, çırpınmanın ne faydası var.
gel bebeğim kurban olurum sana gel.
kısa bir mektup, belki bir iç döküş belkide sesleniş bilmiyorum birşey işte. hepinizi çok seviyorum. Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. ben biraz kafa dinlemeye gidiyorum. burdan vazgeçemem ama hiçbirşeye halim yok. öpüyorum..
Allah her şeyin iyisini bizden daha iyi biliyor. Her şeyin zamanını en iyi O ayarlıyor. Lütfen ümitsizliğe kapılma. Olmadığında yeniden yine deneyeceğiz, ta ki olana kadar. Allah her şeyin hayırlısını versin bizlere, herkese..