• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasılsınız bacılarım nasıl gidiyor toparlanma süreci
Kanamam falan yok ama ruh kanaması devam tabi dün kendi arkadaşlarıma resti çektim bundan sonra bana dedim kimse bebekle ilgili yorum tavsiye soru vs hicbirsey duymak istemiyorum bu 2 kişilik bir alan annemede dedim kardeşlerine vs söyle sizde dedim sormayın dün arkadaşımın biri geçmiş olsun demek için arayip şimdi sırası değil ama deyip yorum yapmaya başladı bende dedimki gerçekten hiç sırası değil bunların hiçbirini duymaya ihtiyacım yok teşekkür ederim dedim kapattım üstelik baştan da kıza dedimki anestezi de kötü bir deneyim yaşadım ölüyordum kendi çocuk lariyla kafayı yedikleri yetmiyor milletin olmayan çocuğuyla da kafayı bozuyorlar ay sistim bacım mmm

Kanamam falan yok ama ruh kanaması devam tabi dün kendi arkadaşlarıma resti çektim bundan sonra bana dedim kimse bebekle ilgili yorum tavsiye soru vs hicbirsey duymak istemiyorum bu 2 kişilik bir alan annemede dedim kardeşlerine vs söyle sizde dedim sormayın dün arkadaşımın biri geçmiş olsun demek için arayip şimdi sırası değil ama deyip yorum yapmaya başladı bende dedimki gerçekten hiç sırası değil bunların hiçbirini duymaya ihtiyacım yok teşekkür ederim dedim kapattım üstelik baştan da kıza dedimki anestezi de kötü bir deneyim yaşadım ölüyordum kendi çocuk lariyla kafayı yedikleri yetmiyor milletin olmayan çocuğuyla da kafayı bozuyorlar ay sistim bacım mmm

Hiiiiiiiiiçççççç uğraşma payla geç payla geç o zaman susmayı öğrenirler yavrum yoksa herkez çok biliyo cavurun dünyasında bi biz cahil cüheylayız hayret bişey ya

Merhaba Kızlar,
Bugün doktora yeniden gittim. Değer artmış. 763 oldu şimdide. Ayrıca dünden beri kanamam var. Doktor biraz daha bekleyelim diyor. Sizce neden bekletiyor?? o_O

kızlar selam ben derse girince sabah katılamıyorum size çocuklarla ilgilenmelren bakamıyorum buraya, benim de bugün canım çıktı, çocuklar alıştı alıştığı gibi afacanlık peşindelr :KK66:

Ya onlar tatlıdır. Benim de kısa süreliğine onlarla bir deneyimim olmuştu..

Merhaba Kızlar,
Bugün doktora yeniden gittim. Değer artmış. 763 oldu şimdide. Ayrıca dünden beri kanamam var. Doktor biraz daha bekleyelim diyor. Sizce neden bekletiyor?? o_O

benide bekletmişlerdi aslında bende beklemek istemiştim belki sağlıklıdır diye :(

ama en doğrsu beklemeden çözüme ulaştırmak benim değerim en fazla 200 olmuştu zaten bu şekilde dengesiz gidiyor bi artıyor bi azalıyor tekrar artıyor ve azalıyor kanamayla birlikte bence uzatmadan ilaçla yok etmek en doğrusu tüplerdeyse zarar vermesin diye :(
yinede sen bilirsin

benide bekletmişlerdi aslında bende beklemek istemiştim belki sağlıklıdır diye :KK43:

ama en doğrsu beklemeden çözüme ulaştırmak benim değerim en fazla 200 olmuştu zaten bu şekilde dengesiz gidiyor bi artıyor bi azalıyor tekrar artıyor ve azalıyor kanamayla birlikte bence uzatmadan ilaçla yok etmek en doğrusu tüplerdeyse zarar vermesin diye :KK43:
yinede sen bilirsin

Ya ben de bitmesini istiyorum ama doktor Pazartesi yine gel test yapalım, takip edelim dedi. Neyi takip ediyoruz anlamadım? Onun rahimde olmadığı besbelli. Kendi doktorum da izindeymiş. Pzt gelecekmiş.. pöff

Ya ben de bitmesini istiyorum ama doktor Pazartesi yine gel test yapalım, takip edelim dedi. Neyi takip ediyoruz anlamadım? Onun rahimde olmadığı besbelli. Kendi doktorum da izindeymiş. Pzt gelecekmiş.. pöff

kendi doktoruna gitmen daha iyi olur cnm inşallah sorunsuz bir şekilde kurtulursun bu işten

şimdi endişen seni bastırmaya çalışsa bile bebişinin içerde bi yerde olduğunu bilmek bile seni mutlu etmeye yeter :(
rabbim bir daha sınamasın bizi bu acılarla

Hay maşallahhh ..
ömrümde yapamadım şu saatlerce 10 11 12 ye kdr uyuma işini pek özeniyorum yahu
zaten deliksiz olmuyor ki sürekli uyanıyorsun :)
bide ben böyle birşeyleri unutmak isteyînce sanırım salgılanan hormonlar danmıdır nedir , pek uyurum kafam kalkmaz.

Back