- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.861
Benimkilerde istemedi bende ozel yaptiricam pazartesibu amh yi bi benim dr yapmıyor galiba :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkilerde istemedi bende ozel yaptiricam pazartesibu amh yi bi benim dr yapmıyor galiba :)
Ben bi rahim filmi daha istemiyorum artik bunuda cektirirsem 3 olucak hic gozum yemiyo esimde istemiyo zaten doktorda tup deniceksek gerek yok ama korununun mutlaka diyo napcam bilmiyorumcanım bnde özel hasteneye gidiyorum zaten ama şimdilk gerek yok dedi. zaten tekrar film çekileceğim ya bi araya sıkıştırırım artık
myom varmış canm şimdide içe doğru mu büyüyor görmesi gerekiyormuş mecburum yani napalım.Ben bi rahim filmi daha istemiyorum artik bunuda cektirirsem 3 olucak hic gozum yemiyo esimde istemiyo zaten doktorda tup deniceksek gerek yok ama korununun mutlaka diyo napcam bilmiyorum
myom varmış canm şimdide içe doğru mu büyüyor görmesi gerekiyormuş mecburum yani napalım.
başımıza geleni çekiyoruz işte.
Burdaaa ağlamak için yalnız kalmaya ihtiyacım varmış sanırım bugün ağladım ağladım uyudum uyandım gene ağladım spinal anestezi den hatıra bel ağrısı mahvetti beniKIZÇELERRRR
nerdesiniz yahu
Burdaaa ağlamak için yalnız kalmaya ihtiyacım varmış sanırım bugün ağladım ağladım uyudum uyandım gene ağladım spinal anestezi den hatıra bel ağrısı mahvetti beni
canım ağla rahatla benki ne zaman ağladım kurtuldum, sınavımız zor, yükümüz ağır ama Allah beterinden saklasın bizleri. Rabbim seni en güzelleriyle mükafatlandır inşallah.Burdaaa ağlamak için yalnız kalmaya ihtiyacım varmış sanırım bugün ağladım ağladım uyudum uyandım gene ağladım spinal anestezi den hatıra bel ağrısı mahvetti beni
adet oldum salı günü, adet oldum bir baş ağrısı girdi perşembe oldu hala ağrıyor. ilaç oluyorum hafifliyor ilacın etkisi geçince yine baştan, onunla uğraşıyorum hastane göresim yok iğne yaptırmaya bile gitmedim o kadar irilti olmuşum. bugün veli toplantısı yaptım, malzeme listesi verdim, hep babanne geliyor sordum anne- baba nerde, yaşlı kadın ağlaya ağlaya anlattı başbaşa kalınca. klasik parçalanmış aile 3 çocuk baba yurt dışında suç işlemiş gelemiyor, anne başka adama kaçmış birde giderken çocukların üzerine kapıyı kilitlemiş, babanne bulana kadar kalmışlar, tek maaaş dede babanne 3 çocuk masrafı, perişanlık. vazgeçtim malzemelerden. en kötüsüde öğrencim olan 4 ysşındaki çocuğu anne 2 ay yanına almış üvey baba işkence etmiş, babanne hemen geri aldım ama diyot geç duydum yavrum diyor bidahada vermem aç kalsam bakacağım diyor. o anlattıkça içimden anneye öyle bir kızdımki bilemezsiniz. ah bu dünyaaaaKIZÇELERRRR
nerdesiniz yahu
Buna benzer neler gördük görüyoruz işte kiminin elinde ziyan zebil etmeye dolu kimi ara r bulamazadet oldum salı günü, adet oldum bir baş ağrısı girdi perşembe oldu hala ağrıyor. ilaç oluyorum hafifliyor ilacın etkisi geçince yine baştan, onunla uğraşıyorum hastane göresim yok iğne yaptırmaya bile gitmedim o kadar irilti olmuşum. bugün veli toplantısı yaptım, malzeme listesi verdim, hep babanne geliyor sordum anne- baba nerde, yaşlı kadın ağlaya ağlaya anlattı başbaşa kalınca. klasik parçalanmış aile 3 çocuk baba yurt dışında suç işlemiş gelemiyor, anne başka adama kaçmış birde giderken çocukların üzerine kapıyı kilitlemiş, babanne bulana kadar kalmışlar, tek maaaş dede babanne 3 çocuk masrafı, perişanlık. vazgeçtim malzemelerden. en kötüsüde öğrencim olan 4 ysşındaki çocuğu anne 2 ay yanına almış üvey baba işkence etmiş, babanne hemen geri aldım ama diyot geç duydum yavrum diyor bidahada vermem aç kalsam bakacağım diyor. o anlattıkça içimden anneye öyle bir kızdımki bilemezsiniz. ah bu dünyaaaa
o kadar eziyetlerle kavuştuğumuz evlatlatlatımız ne diye öldürelim yaaaa, acın sana yeter, tebrik etmek için aramamışta hemen buna mı aramış, arama ne ya atlayıp gelecek fıldır fıldır döndcek etrafında . ay tutamıyorum kendimi okadar acının üzerine kaynana saydırabilirim burdan, hey Allah ım yaaaKayınvalidecigim aradı geçmiş olsun demek için sağolsun bebeğimi benim bilerek oldurmedigimi bir türlü algılayamadı Eşeklerrrr gibi anırasim var tutuyorum kendimi iii yaaa sabııırrr
Cahillik çok kötü birsey ya sabır rr yaa sabır birde inançlı bu kadin yat kalk namaz anne verende alanda Allah anlamıyor musun dedimo kadar eziyetlerle kavuştuğumuz evlatlatlatımız ne diye öldürelim yaaaa, acın sana yeter, tebrik etmek için aramamışta hemen buna mı aramış, arama ne ya atlayıp gelecek fıldır fıldır döndcek etrafında . ay tutamıyorum kendimi okadar acının üzerine kaynana saydırabilirim burdan, hey Allah ım yaaa
sakın böyle bir insan için üzme kendini zerre değmez, başına gelmeyen bilmiyor, annlamıyor .Cahillik çok kötü birsey ya sabır rr yaa sabır birde inançlı bu kadin yat kalk namaz anne verende alanda Allah anlamıyor musun dedim
Eneeeee ayni benim kaynana :)Cahillik çok kötü birsey ya sabır rr yaa sabır birde inançlı bu kadin yat kalk namaz anne verende alanda Allah anlamıyor musun dedim
günaydınnn canlargünaydınnnnnnn cimcimelerrrrrrrr
günaydınnn canlar
Günaydın nngünaydınnnnnnn cimcimelerrrrrrrr