Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
okurken de ağladım yine, döndük dolaştık başa geldik. bu halimize gerçekten binlerce kez şükürler olsun. söyleyecek bi söz kalmadı, nasipten ötesi yok.
ama geçenlerde de şunu okumuştum. Biz her insanın kaderini ; kendi çabasına bağlı kıldık... tevekkül etmekten başka şansımız yok, tabiki şükrederek.
güzel günler göreceğiz, güzel güneşli günler...

Herkese geçmiş olsun Allah şifa versin doktora gittim yumurtalik kistlerim kuculmemis büyümeye devam ediyor adetde oldum yine gitmedi çok moralim bozuk bu ayda boş geçecek

Kızlar yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım neyse bende öyle bir deneyim yaşadım ki Allah beterinden sakla sın dedim anestezi beni öldürüyordu şimdi detaylı anlatamicam ama gittim geldim spinal yaptılar ikinci defa Allah dediki sen yoksa n hicbirsey yok ayildiktan sonrada 1 damla yaş dokemedim

canım dikkat et kendine, çok çokk geçmiş olsun. Allah seni korumuş.

İşte durumumuza şükredelim. Bebeğimiz, çocuğumuz yok diye eksik değiliz arkadaşlar. Allah her şeyin hayırlısını versin hepimize. Düşüp düşüp yeniden kalkacağız ayağa.

Canım bu söz beni çok etkiledi. İyi ki paylaşmışsın. "Biz her insanın kaderini ; kendi çabasına bağlı kıldık... "
Nereden aldın merak ettim doğrusu. Çünkü ben arada bazen şöyle düşünürüm, belki de şeytan böyle düşünmeme sebep oluyor. Derdim ki eğer çocuğum olmuyorsa, yani Allah'ım bana çocuk nasip etmiyorsa, bu benim için en hayırlı olanıdır. Buna göre, tedavi olmama ya da hastane hastane dolaşmama gerek yoktur die düşünürdüm nedense. Biraz saçma bir düşünce olabilir. Ama bu sözden sonra, böyle düşünmenin gerçekten saçma olduğunu düşündüm. Derler ya nasibinin peşinden koşacaksın, biraz ona benziyo..

Herkese geçmiş olsun Allah şifa versin doktora gittim yumurtalik kistlerim kuculmemis büyümeye devam ediyor adetde oldum yine gitmedi çok moralim bozuk bu ayda boş geçecek

Bu ay boş geçecek diye düşünme tatlım. Vardır bunda da bir hayır. Benim de ne olacağım kaç ay bekleyeceğim belli değil. Nasip işte. Yapcak birşey yok.

Kızlar, ben de bugün başka bir doktora göründüm. İyi bir doktora benziyor bu arada. test yapıldı. Değerim 560 olmuş yani 720'den düşmüş. Buna göre biraz daha bekleyelim, kendiliğinden düşebilir dedi. İnşallah kendiliinden düşer. Umarım bana zarar vermez. İşte şimdilik beklemedeyim. Şu aralar da sure okuyamıyorum çünkü lekelenmelerim oluyor. Abdestim bozuluyor hep diye düşünüyorum. Beni de dualarınız da anarsanız sevinirim.

Yarin degil.obur gun tekrar ken vermelisin

Çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın sana, bize, herkese..

arkadaşlar, benim adetim pazardı salı oldu ama gelen giden yok, tüp doktoruda yarın test yapmamı söyledi tekrar. yarın tekrar kan vericem izin aldım aile hekimine gidecem. asıl sorun ağrılarım çok bel kasık ağrılarım geçmiyor, olacak gibi ağrıyor, işte oluyorum diyorum yine yok. acaba tüp bebekte kist olur mu?
ama benim 3 yumurtam vardı hepsini topladılar. fikri olan var mı? olmazsam cuma günü doktora gideceğim mecburen.

Benim asilama 10 ağustos bat 23 ağustostu 3 gün çok ağrım oldu 21 eylülde de öyle oldu hayırlısı neyse o olsun kuzum

Benim asilama 10 ağustos bat 23 ağustostu 3 gün çok ağrım oldu 21 eylülde de öyle oldu hayırlısı neyse o olsun kuzum
tatlım hamile olduğumu düşünmüyorumda ben başka şeylerden korkuyorum, kist en basiti, yumurtalarıma falan toplarken birşey olmasında. ama doğru diyorsun gerçekten hayırlısı, bunu çok iyi anladım.

canımm ne kadar doğru bilemiyorum ama isra suresi 13.ayet diye geçiyor. bnde facebookta görmüştüm ve içime işlemişti resmen. çnkü bnde bazen senin gibi oluyorum hatta Allahım nasip etmeyeceksen işaret ver ki peşinden koşmayayım diye dua ediyorum bazen ağlarken tabi ne kadar mantıklı bilemiyorum da :)
ama şöyle düşün kanser oluyo insanlar evet Rabbim veriyor bu derdi ama sana git tedavi de ol diyor yani Allahtan geliyor diye ölmeyi beklemiyorsun ki iyileşmek için elinden gelen herşeyi yapıyorsun.
yani kuzum elimizden geleni yapıp sonra tevekkül etmek gerekiyor ama insanız işte, en önemlisi kadınız anne olmak için yaratılmışız. aile olmak için evleniyoruz çocuk istiyoruz hemen olsun diyoruz isteyince ama bizi bizden çok düşünen olduğunu unutuyoruz. kabullenmek çoookk zor ama herşeyin çocuk olmadığını da anlayamıyoruz.
sen Denizlilisrsy J jasmine7676 nelerden döndünüz ben hiç hamile bile kalamadım ozgskne2011 tam oldu derken başa döndü. yani hep dua edeceğiz. kabul olursa ne mutlu bizlere...
burada bi araya gelip birbirimize destek olmaya çalışmak bile çok güzel.çünkü ben başka kimseyle konuşamıyorum. benden sonra evlenen herkes ya kucağına aldı yada hamile. en yakın arkadaşım bile hamile ve ben odasını hazırladın mı diye soramıyorum bile.
ay çok uzun oldu kusura bakmayın.
seviyorum sizi

Canim ya bilmiyorum ki hangisi daha zor hiç hamile kalmamak mi kalıp kaybetmek mi herkes kendi çektiğini canını acıtan i daha iyi biliyor ama dün ben çok iyi anladım ben yoksa m hicbirsey yok o yüzden önce canımız a iyi bakicaz anestezi teknikeri kız morarma ya başladı diye bagirirken ya dedim bu kadar kolay mı ölünüyormus annem dedim napıcak diri gönderdi ölümü alcak neler neler yani kızlar diyeceğim oki canınıza iyi bakin öpüyorum hepinizi @özgürsakine2011 Denizlilisrsy mavi zeyus

kist olmaz canım korkma sen belki geç döllenme olmuştur ki inşallah öyle olmuştur

KUZULARIM BENİİİİMMMM
can arkadaşlarım bir daha söylüyorum yıkılmöak sakın ama sakın yok isyan etmek yok tevekküllll herşeyden önemli rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler hayırlı azada noksansız evlatlar nasip etsin rabbim acılarıyla tekrar sınamasın bizleri çok dua edin lütfen hepsi geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…