- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.781
geçmi olsun canım, ne oldu bize anlamadım forumda birr uğurssuzluk dolanıyor sankiYa nie dış gebelik oluyo anlamadım ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmi olsun canım, ne oldu bize anlamadım forumda birr uğurssuzluk dolanıyor sankiYa nie dış gebelik oluyo anlamadım ki
Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatırsın inşallahArkadaşlar hayatımda ilk kez hamile kaldım ve şimdi onu kaybetmek çok zor geliyor. Bu içinden çıkılmaz bir durum. Bıyık ve sakal misali.. inşallah bana zarar vermez bu durum ve tedaviye kaldığım yerden başlayabilirim. Ne güsel ekimde tüp bebeğe başlicam diyordum. Şimdi bu durumda kim bilir ne zaman başlarım.. umarım bunda da vardır bir hayır..
boş gebeliğimde bende böyle hissetmiştim, vazgeçmek çok zor gelmişti, Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar hayatımda ilk kez hamile kaldım ve şimdi onu kaybetmek çok zor geliyor. Bu içinden çıkılmaz bir durum. Bıyık ve sakal misali.. inşallah bana zarar vermez bu durum ve tedaviye kaldığım yerden başlayabilirim. Ne güsel ekimde tüp bebeğe başlicam diyordum. Şimdi bu durumda kim bilir ne zaman başlarım.. umarım bunda da vardır bir hayır..
Canım dediğin gibi bunda da bir hayır vardır inşallah sağlıklı hayırlı bir bebiş alırsın kucağına en kısa zamandaArkadaşlar hayatımda ilk kez hamile kaldım ve şimdi onu kaybetmek çok zor geliyor. Bu içinden çıkılmaz bir durum. Bıyık ve sakal misali.. inşallah bana zarar vermez bu durum ve tedaviye kaldığım yerden başlayabilirim. Ne güsel ekimde tüp bebeğe başlicam diyordum. Şimdi bu durumda kim bilir ne zaman başlarım.. umarım bunda da vardır bir hayır..
bebiş nasıl annesi büyüyormusunuzCanım dediğin gibi bunda da bir hayır vardır inşallah sağlıklı hayırlı bir bebiş alırsın kucağına en kısa zamanda
kuzummmm datlum benim niye kendi kendine strese giriyosun sen şimdi bugün tekrarla bakalım bi testi niye katlamasın hem testlerin çift çizgi çıkması ilaçlardan falan değildir bak bu güne kdr ilaç etkisi falan kalmaz testin yanlış çıkmış olma olasılığı yüksek depresyona niye giriliyo hemen ölenmi var ardında kalanmı yakışmıyo ozgskne2011 sana bu kdr kolay pes etmekboş gebeliğimde bende böyle hissetmiştim, vazgeçmek çok zor gelmişti, Allah yardımcın olsun.
gel bakalım kaderdaşımArkadaşlar hayatımda ilk kez hamile kaldım ve şimdi onu kaybetmek çok zor geliyor. Bu içinden çıkılmaz bir durum. Bıyık ve sakal misali.. inşallah bana zarar vermez bu durum ve tedaviye kaldığım yerden başlayabilirim. Ne güsel ekimde tüp bebeğe başlicam diyordum. Şimdi bu durumda kim bilir ne zaman başlarım.. umarım bunda da vardır bir hayır..
bakalım bugün görücez büyüyor muyuz:) bugünkü bulantıma bakarsak büyüyoruz sen nasılsın nasıl geçti tatil ozgskne2011 haber bekliyoruzbebiş nasıl annesi büyüyormusunuz
lafı iyi sokmuşun bacım eline sağlıkta keşke başka yerde yaptırsaydınkan versim biraz önce, özelde yaptırdım kız diyor ki cumartesi yapılmış tekrar niye para verdinizki sizce değişme ihtimali varmı?
dedim ki ben hamilelik psikopatıyım öyle ayda 3-5 kez beta baktırıyorum, paramda çok, hobim bu benim, ne diyceni bilemedi
gözlerimi çıkara çıkara bakınca. sonuçlar 2 buçukta çıkacakmış ben alana kadar 3 olur
kan versim biraz önce, özelde yaptırdım kız diyor ki cumartesi yapılmış tekrar niye para verdinizki sizce değişme ihtimali varmı?
dedim ki ben hamilelik psikopatıyım öyle ayda 3-5 kez beta baktırıyorum, paramda çok, hobim bu benim, ne diyceni bilemedi
gözlerimi çıkara çıkara bakınca. sonuçlar 2 buçukta çıkacakmış ben alana kadar 3 olur
bakalım bugün görücez büyüyor muyuz:) bugünkü bulantıma bakarsak büyüyoruz sen nasılsın nasıl geçti tatil ozgskne2011 haber bekliyoruz
gel bakalım kaderdaşım
ilk gebeliğim dış gebelik oldu oda elimde patladı ara ara sonuç boş ne yıprattı ama beni
şimdi önce bi sakin ol değerin benimki gibi çooook yüksek değil aslında bu bizim avantajımız çünkü tek doz iğneyle oranın git gide düşücek sonra 2 ay korunma sonra rahim filmi ve tüp bebiş inşallah hiç üzme kendini bak kaç ay oldu ben hala boğuşuyorum inanki beterin beteri var