• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar hayatımda ilk kez hamile kaldım ve şimdi onu kaybetmek çok zor geliyor. Bu içinden çıkılmaz bir durum. Bıyık ve sakal misali.. inşallah bana zarar vermez bu durum ve tedaviye kaldığım yerden başlayabilirim. Ne güsel ekimde tüp bebeğe başlicam diyordum. Şimdi bu durumda kim bilir ne zaman başlarım.. umarım bunda da vardır bir hayır..

Arkadaşlar hayatımda ilk kez hamile kaldım ve şimdi onu kaybetmek çok zor geliyor. Bu içinden çıkılmaz bir durum. Bıyık ve sakal misali.. inşallah bana zarar vermez bu durum ve tedaviye kaldığım yerden başlayabilirim. Ne güsel ekimde tüp bebeğe başlicam diyordum. Şimdi bu durumda kim bilir ne zaman başlarım.. umarım bunda da vardır bir hayır..
Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bu süreci atlatırsın inşallah :KK200:

boş gebeliğimde bende böyle hissetmiştim, vazgeçmek çok zor gelmişti, Allah yardımcın olsun.

Canım dediğin gibi bunda da bir hayır vardır inşallah sağlıklı hayırlı bir bebiş alırsın kucağına en kısa zamanda

cancazlarım günaydınnnn pardon tünaydınnn
ben üniversteden şimcik geldim iş yerine amh yi yaptıramadım üniverstede yapmıyorlarmış özelde 160 liracıkkkk istiyorlar eşim yaptırma ne gerek var diye tutturdu :(
sonuçlarım karmakarışık ayın 14 ünde genetiğe gidicez bakalım ne olucak

boş gebeliğimde bende böyle hissetmiştim, vazgeçmek çok zor gelmişti, Allah yardımcın olsun.
kuzummmm datlum benim niye kendi kendine strese giriyosun sen şimdi bugün tekrarla bakalım bi testi niye katlamasın hem testlerin çift çizgi çıkması ilaçlardan falan değildir bak bu güne kdr ilaç etkisi falan kalmaz testin yanlış çıkmış olma olasılığı yüksek depresyona niye giriliyo hemen ölenmi var ardında kalanmı yakışmıyo ozgskne2011 ozgskne2011 sana bu kdr kolay pes etmek

gel bakalım kaderdaşım

ilk gebeliğim dış gebelik oldu oda elimde patladı ara ara sonuç boş ne yıprattı ama beni :(
şimdi önce bi sakin ol değerin benimki gibi çooook yüksek değil aslında bu bizim avantajımız çünkü tek doz iğneyle oranın git gide düşücek sonra 2 ay korunma sonra rahim filmi ve tüp bebiş inşallah hiç üzme kendini bak kaç ay oldu ben hala boğuşuyorum inanki beterin beteri var

kan versim biraz önce, özelde yaptırdım kız diyor ki cumartesi yapılmış tekrar niye para verdinizki sizce değişme ihtimali varmı?
dedim ki ben hamilelik psikopatıyım öyle ayda 3-5 kez beta baktırıyorum, paramda çok, hobim bu benim, ne diyceni bilemedi
gözlerimi çıkara çıkara bakınca. sonuçlar 2 buçukta çıkacakmış ben alana kadar 3 olur

ozgskne2011 ozgskne2011 canım bırakma kendini hemen strese de girme önce bi kendini topla testi tekrarla.
sonra ille de girmen gerekiyorsa depresyona beraber gireriz, ben seni yalnız bırakmıcam korkma kuzucumm.
bu bebiş belki sana da kendiliğinden gelir beli mi olur?

mavi zeyus mavi zeyus canımm hamile kalabilmen bile çok güzel ilerleme değil mi, demekki gerçekten zamanı varmış, sonu üzücü tabi ki ama en azından hamile kalabildiğini öğrenmiş olduk. Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.

kan versim biraz önce, özelde yaptırdım kız diyor ki cumartesi yapılmış tekrar niye para verdinizki sizce değişme ihtimali varmı?
dedim ki ben hamilelik psikopatıyım öyle ayda 3-5 kez beta baktırıyorum, paramda çok, hobim bu benim, ne diyceni bilemedi
gözlerimi çıkara çıkara bakınca. sonuçlar 2 buçukta çıkacakmış ben alana kadar 3 olur
lafı iyi sokmuşun bacım eline sağlıkta keşke başka yerde yaptırsaydın

:) çatlak şey kızda amma patavatsızmış yani hadi sonucu alda bi yaz benimde beta hcg istemişti dr bugün 0,100 çıkmış bi acayip oldum görünce yanında önceki sonuç yazıyor 7. aydaki 200 :(

bakalım bugün görücez büyüyor muyuz:) bugünkü bulantıma bakarsak büyüyoruz sen nasılsın nasıl geçti tatil ozgskne2011 ozgskne2011 haber bekliyoruz

tatilden bişey anlamıyorum ben koşturmaktan çalışmak daha iyi geliyor bana :/ bende değişik bi cinsim yani bakın bakın bebişede bize haber verirsin teyzeleri meraklı malum :KK46:

mecbur kaldım özelde yaptırmaya sabahcı öğretmenim öğleden sonra aile hekimine gittim 11 den sonra kan almıyorlarmış, bide dediki ama istersen idrar testi var elimizde yaparız, dedim aman aman kalsın.zaten alınan kanda devletin labaratuaruna gidiyormuş ben 1 de çıkıyorum işten, devlet hastaneside randevu istiyor kadın doğumcu acayip yoğun yani kala kala kaldım özele, bu arada yeni sonuçta 0,17 yani negatif. yanlış değildir çünkü adet oldum olacağım hissi olur ya işte onu yaşıyorum sabaha çıkmam ben.

güzeller güzeli, cennet kokulu evladım. geleceğin günü bekliyorum öylesine büyük bir hasretle, öylesine büyük bir özlemle.
minicik, aşk dolu evimizde bomboş depo niyetine kullanılan bir oda, kapısını her açtığımda saliseler içinde çocuk odası yapıyorum hayallerimde,ortada bir beşik ve içinde sen.
küçücük evimizde şimdiden, sen geldiğinde alınması gereken önlemler düşünüldü hatta bazıları yapıldı bile.
peki bebeğim ya sen nerdesin ?
geliyorsun sandık, yanıldık ihtimalin bile değiştirdi evin atmosferini. bi gelsen sevindirsen bizi, gerçekten ışıldasa gözlerimiz, aşkımız katmerlense ağlamalarınla, gülmelerinle.
zamanı vardır diyorlar, hayırlısı budur diyorlar, doğrudur elbette öyledir. ama avutmuyor bu beni. artık sabırsızlığım yama tutmaz oldu, kırılan umutlarımı dikişler yan yana getirmiyor. ağlardım gözlerim bile yoruldu ağlamıyor, bebeğim
sensizliğin, sessizliğin bekletişin yumruk gibi bogazımda, taş misali yüreğimde annen artık dayanamıyor.
buda bizim sınavımız dedik boş boş oturduk, çaresizlik her yanımız, tüp ile biter sandık, meğer yeniden başlarmış, beterin beteri varmış anladık, teselli cümlelerine sığındık, yalandan kötü örnekler verip, hayırlısı olsun dedik, dedikte içim feryat feryat onu kim susturacak, tek çaresi mis kokun,
razıyım uykusuz gecelere, şikayet edilen gazlara, eve tıkılmalara. razıyım senden gelene, bak ben pes ettim, sende pes et de gel artık evladım.
ya baban, öylesine zor ki, sensizlik bir yanı, perişan ben bir yanı, ne yana dönse yine çaresizlik, çocuk parklarından topladı beni, baktı gözlerime ağlayacaksan ağla böylesi daha kötü ediyor seni dedi. ağlamaya halmi var, isyanım yok ama bende insanım, her yanım çaresizlik, çırpınmanın ne faydası var.
gel bebeğim kurban olurum sana gel.

kısa bir mektup, belki bir iç döküş belkide sesleniş bilmiyorum birşey işte. hepinizi çok seviyorum. Rabbim bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. ben biraz kafa dinlemeye gidiyorum. burdan vazgeçemem ama hiçbirşeye halim yok. öpüyorum..

gel bakalım kaderdaşım

ilk gebeliğim dış gebelik oldu oda elimde patladı ara ara sonuç boş ne yıprattı ama beni :KK43:
şimdi önce bi sakin ol değerin benimki gibi çooook yüksek değil aslında bu bizim avantajımız çünkü tek doz iğneyle oranın git gide düşücek sonra 2 ay korunma sonra rahim filmi ve tüp bebiş inşallah hiç üzme kendini bak kaç ay oldu ben hala boğuşuyorum inanki beterin beteri var

Canım ben senin vurulacağın iğneden, kanser tedavis için olan, ondan vurulacağım. O nasıl birşey? Çok acı veriyor mu? Yan etkisi var mı?

Back