- 21 Ağustos 2015
- 667
- 864
- 33
- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.761
herkese günaydın..,
musmutlu günler, hayırlı haberler
tünaydın :) inşallah pazartesi bize hayırlı haberlerini verirsin :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın..,
musmutlu günler, hayırlı haberler
canım ben bugün test yaptırdım kan testi çünkü pazartesi okul açılacak ve dersim var anaokulu çocukları ilk hafta zor oluyor dikkat edeyim duruma höre diye tabi sabırsızlıkta var, 10. günde kanda çıkarıyormuş, 12. günde de ikiye katlarsa seviniriz dedik ama kağıdı elime verdiklerinde sonuç kısmında 0,938 yazıyordu ve yani negatif işin traji komik kısmı testlerde hala silik çizgi var sanırım kullandığım ilaçlardan herhangi biri nedeniyle böyle oldu galiba.tünaydın :) inşallah pazartesi bize hayırlı haberlerini verirsin :))
Haklısın bende ne diyeceğimi bilemedim 0.1 bile değil genede hakkında hayırlısı buymus demek Üzgünümcanım ben bugün test yaptırdım kan testi çünkü pazartesi okul açılacak ve dersim var anaokulu çocukları ilk hafta zor oluyor dikkat edeyim duruma höre diye tabi sabırsızlıkta var, 10. günde kanda çıkarıyormuş, 12. günde de ikiye katlarsa seviniriz dedik ama kağıdı elime verdiklerinde sonuç kısmında 0,938 yazıyordu ve yani negatif işin traji komik kısmı testlerde hala silik çizgi var sanırım kullandığım ilaçlardan herhangi biri nedeniyle böyle oldu galiba.
galiba hala beynim algılayamadı ya da ruhsuzlaştım şuan hiçbirşey hissetmiyorum
çıktım evden yürüdüm yürüdüm ve ayaklarım gide gide çocuk parkına gitti, oturdum izledim öyle, peşinde 5 çocukla gezen suriyeli mülteciler...Haklısın bende ne diyeceğimi bilemedim 0.1 bile değil genede hakkında hayırlısı buymus demek Üzgünüm
Ben de dun adet oldum seni cok iyi anliyorumçıktım evden yürüdüm yürüdüm ve ayaklarım gide gide çocuk parkına gitti, oturdum izledim öyle, peşinde 5 çocukla gezen suriyeli mülteciler...
ağlayamıyorum bile katıldım resmen galiba depresyona 1 kala
canım ben bugün test yaptırdım kan testi çünkü pazartesi okul açılacak ve dersim var anaokulu çocukları ilk hafta zor oluyor dikkat edeyim duruma höre diye tabi sabırsızlıkta var, 10. günde kanda çıkarıyormuş, 12. günde de ikiye katlarsa seviniriz dedik ama kağıdı elime verdiklerinde sonuç kısmında 0,938 yazıyordu ve yani negatif işin traji komik kısmı testlerde hala silik çizgi var sanırım kullandığım ilaçlardan herhangi biri nedeniyle böyle oldu galiba.
galiba hala beynim algılayamadı ya da ruhsuzlaştım şuan hiçbirşey hissetmiyorum
eşim ısrar ediyor 12, gün tekrar etmem için tekrarlayacsğım ama sırf onunda umudu kırılsın diye.Vardır bunda da bir hayır. Allahtan herşeyin hayırlısını isteyelim. Testi tekrarlamayacak mısın peki?
Kuzum ya o silik çizgi neden çıkıyor benim hcg yüzlere gelmeden o silik çizgi bile çıkmadı kanda yükselmeden idrarda çıkmaz ilaç etkisi olamaz o yaptırdığı n kan testinden süpheleniyor insan depresyona girecek vaktinde yok pazartesi yogun bir iş seni bekliyorçıktım evden yürüdüm yürüdüm ve ayaklarım gide gide çocuk parkına gitti, oturdum izledim öyle, peşinde 5 çocukla gezen suriyeli mülteciler...
ağlayamıyorum bile katıldım resmen galiba depresyona 1 kala
J jasmine7676 galiba çoktan girdim tvde reklam görsm gözlerim doluyor gel gelelim hıçkıra hıçkıra ağlayıp atamadım şu duyguguyu içinden, bir temcere makarna yedim, 4 yıl önceannelik duygusuyla bıraktığım sigaradan içtim yıllar sonra , kafam almıyor şaka gibi testler de sişik çizgi var kan testi 1 bile değil, idrar testi 1 değil 2 değil 5 gün art arda 5 test böyleside benimi bulur, eşimde bugün aynı şeyi dedi yanlış bu kan sonucu dedi, ama değil sanmıyorum.Kuzum ya o silik çizgi neden çıkıyor benim hcg yüzlere gelmeden o silik çizgi bile çıkmadı kanda yükselmeden idrarda çıkmaz ilaç etkisi olamaz o yaptırdığı n kan testinden süpheleniyor insan depresyona girecek vaktinde yok pazartesi yogun bir iş seni bekliyor
Hıçkıra hıçkıra ağlayıp atamanın nedeni aslında seninde sonuca tam olarak inanmam an bence pazartesi ola Hayır ola sen bir daha tekrarla o testiJ jasmine7676 galiba çoktan girdim tvde reklam görsm gözlerim doluyor gel gelelim hıçkıra hıçkıra ağlayıp atamadım şu duyguguyu içinden, bir temcere makarna yedim, 4 yıl önceannelik duygusuyla bıraktığım sigaradan içtim yıllar sonra , kafam almıyor şaka gibi testler de sişik çizgi var kan testi 1 bile değil, idrar testi 1 değil 2 değil 5 gün art arda 5 test böyleside benimi bulur, eşimde bugün aynı şeyi dedi yanlış bu kan sonucu dedi, ama değil sanmıyorum.
J jasmine7676 galiba çoktan girdim tvde reklam görsm gözlerim doluyor gel gelelim hıçkıra hıçkıra ağlayıp atamadım şu duyguguyu içinden, bir temcere makarna yedim, 4 yıl önceannelik duygusuyla bıraktığım sigaradan içtim yıllar sonra , kafam almıyor şaka gibi testler de sişik çizgi var kan testi 1 bile değil, idrar testi 1 değil 2 değil 5 gün art arda 5 test böyleside benimi bulur, eşimde bugün aynı şeyi dedi yanlış bu kan sonucu dedi, ama değil sanmıyorum.
Gecmos olsun canim.bende mayis ayinda gecirdim dis gebelik benim degrrim 14binlerdeydi tupum alinmadi ama baya hasar görmüş dedi..Rabbim bi daha yasatmasin o gunleri..benim ilk asilama olmadi bugun fena sancili adet basladi yarin gidecem doktora bakalimKızlar benim de size kötü haberim var. Benimki dış gebelikmiş. Salı günü iğneyle düşürülecek.
Geçmiş olsun canım canına birsey olmasın olur gene üzüldümKızlar benim de size kötü haberim var. Benimki dış gebelikmiş. Salı günü iğneyle düşürülecek.
Gecmos olsun canim.bende mayis ayinda gecirdim dis gebelik benim degrrim 14binlerdeydi tupum alinmadi ama baya hasar görmüş dedi..Rabbim bi daha yasatmasin o gunleri..benim ilk asilama olmadi bugun fena sancili adet basladi yarin gidecem doktora bakalim
8haftalikti cnm ilk hastaye yatirdiklarinda 7400du degerim hemen igne yaptilar ignenin 3.gunu 8900e cikti deger doktor endiselenme bu 14binden inmis bi deger dedi. Ignenin 7.gunu 6700e dusmustu 8gun hastanede yattim kurtaj oldum sinra taburcu.1ay sonra anca sifirlandi degerimSakıncası yoksa nasıl düştü bebek? Kaç haftalıktı? 14 bin de kaçıncı haftadaydın
8haftalikti cnm ilk hastaye yatirdiklarinda 7400du degerim hemen igne yaptilar ignenin 3.gunu 8900e cikti deger doktor endiselenme bu 14binden inmis bi deger dedi. Ignenin 7.gunu 6700e dusmustu 8gun hastanede yattim kurtaj oldum sinra taburcu.1ay sonra anca sifirlandi degerim
Sagol cnm.Sana da çok geçmiş olsun. Napalım hayırlısı olsun.