- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.641
bende merak ediyorum onun sonucunu, biraz geç çıkıyor sonuç.bugüne randevu almıştım zaten AMH testini yaptıracağım, onu da sorarım artık. yada böbrekler ağrıo oraya vuruyo çözemedim.
AMH testini merak edyorum daha çok kist çıkarsa şaşırmam zaten önceden beri vardı
Hadi bakalım yüksek amh lara insallahbugüne randevu almıştım zaten AMH testini yaptıracağım, onu da sorarım artık. yada böbrekler ağrıo oraya vuruyo çözemedim.
AMH testini merak edyorum daha çok kist çıkarsa şaşırmam zaten önceden beri vardı
bu kadar bekledik onuda bekleriz artık canımbende merak ediyorum onun sonucunu, biraz geç çıkıyor sonuç.
inş canım inşHadi bakalım yüksek amh lara insallah
Ben özelde yaptirdigimda sabah verdim ogleden sonra aldım kanibende merak ediyorum onun sonucunu, biraz geç çıkıyor sonuç.
hadi ya, bizim burdaki hastane aldı başka ile özel bir laboratuara gönderdi demek benimki o yüzden 10 günü buldu, doğrudur.Ben özelde yaptirdigimda sabah verdim ogleden sonra aldım kani
10 gün mühadi ya, bizim burdaki hastane aldı başka ile özel bir laboratuara gönderdi demek benimki o yüzden 10 günü buldu, doğrudur.
ama J jasmine7676 arkadaşımızda diyorki hemen aldım,seninkidemi başka yere gidecek, belki arkadaş gibi sanada verirler 1 günde, sen sor bence10 gün mü
araya da bayram giriyor 1 aya alırım artık
Ben izmirde biolabta yaptırdım bugün bir arkadaşımla konuştum daha doğrusu arkadasin arkadaşı 2 yıl önce 2.evliligini yaptı meğer haziranda tüp bebek denemisler tutmamis arkadaş 43 yaşında şu an amh i kaç çıkmış dersiniz 4 maşallah dedim ya demekki bu yaşta da böyle sonuçlar alınabiliyorama J jasmine7676 arkadaşımızda diyorki hemen aldım,seninkidemi başka yere gidecek, belki arkadaş gibi sanada verirler 1 günde, sen sor bence
maaşallah maaşallah, bizden almışlar ona vermişlerDüzen labaratuarinda
Ben izmirde biolabta yaptırdım bugün bir arkadaşımla konuştum daha doğrusu arkadasin arkadaşı 2 yıl önce 2.evliligini yaptı meğer haziranda tüp bebek denemisler tutmamis arkadaş 43 yaşında şu an amh i kaç çıkmış dersiniz 4 maşallah dedim ya demekki bu yaşta da böyle sonuçlar alınabiliyor
Da anacim sonuç yok kuzen 0.4 luk amh yıla karnı burnunda olacağı varsa oluyor istemaaşallah maaşallah, bizden almışlar ona vermişler
valla orasıda Rabbimin hikmeti diyere noktayı koyuyorum çünkü karşıt görüş geliştiremedimDa anacim sonuç yok kuzen 0.4 luk amh yıla karnı burnunda olacağı varsa oluyor iste
Amh ne kurban bacim açıcan inşallah hhhh :) nasıl geçti bugün iyi misin hosmusun psikolojin nasıl ?valla orasıda Rabbimin hikmeti diyere noktayı koyuyorum çünkü karşıt görüş geliştiremedim
inşallah bizlerede nasip olur, o zaman yeni konu açacağım 0.48 amh ile hamile kaldım diye
iyiyim canım çok şükür ama önceki gece ve dün inanılmaz tuvalete çıktım bu seferde enfeksiyon oluyorum sandım bugün birşey yok gece abartısız yarım saatte bir kalktım gündüzde o kadar olmasada baya gittim ama bugün geçti çok şükür enfeksiyon değil ben bekarken birkaç kez sistist olmuştum. psikolojik olarakta mucize hikayeleri okuyorum iyi gelsin diye, geldi de olumlu düşünmeme faydası oluyor, sen nasılsın kimsecikler uğramadı bugün meryemle bizden başkaAmh ne kurban bacim açıcan inşallah hhhh :) nasıl geçti bugün iyi misin hosmusun psikolojin nasıl ?
Bende annemle babamı yemeğe goturdum anam I pazara goturdum sonra sanki grip olcakmışım gibi dinleniuorum bol su tuvalet seferleri :) hakkat buiyiyim canım çok şükür ama önceki gece ve dün inanılmaz tuvalete çıktım bu seferde enfeksiyon oluyorum sandım bugün birşey yok gece abartısız yarım saatte bir kalktım gündüzde o kadar olmasada baya gittim ama bugün geçti çok şükür enfeksiyon değil ben bekarken birkaç kez sistist olmuştum. psikolojik olarakta mucize hikayeleri okuyorum iyi gelsin diye, geldi de olumlu düşünmeme faydası oluyor, sen nasılsın kimsecikler uğramadı bugün meryemle bizden başka
aman dikkat et ilaçta kullanamazsın çok zor geçer sonra, c vitamini tüketmeye çalış.Bende annemle babamı yemeğe goturdum anam I pazara goturdum sonra sanki grip olcakmışım gibi dinleniuorum bol su tuvalet seferleri :) hakkat buDenizlilisrsy nerelerde :)
Sağol canım çorba vs takılıyorum bu arada asıl bombayı söylemedim size dün k.valideye hamilelik haberini verdim telde yarım ağız h.olsun deyip aceleyle kapattı teli oğlu söylemedi diyemi bozuldu sevinmedi mi anlamadimaman dikkat et ilaçta kullanamazsın çok zor geçer sonra, c vitamini tüketmeye çalış.
ahaaa, oğlu söylememişmi ?Sağol canım çorba vs takılıyorum bu arada asıl bombayı söylemedim size dün k.valideye hamilelik haberini verdim telde yarım ağız h.olsun deyip aceleyle kapattı teli oğlu söylemedi diyemi bozuldu sevinmedi mi anlamadim
İma ettim anlamadı lar dedi bende direk söylesey din dedim söylerim bir ara demişti ben yapistiriverdi m ama hakkaten bu derece coskusuzluk beklemiyordumahaaa, oğlu söylememişmi ?
ayrıca insan bunu coşkuyla karşılar hey Allah ım ya, torun pek kıymetlidir oysa.
bence senin kaynana tırstı oğluyla arasındaki bağın çocuk nedeniyle azalacağınımı düşünüyor acaba? birazda evine karısına düşsün adam ya demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?