- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 38
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.621
Benimki sağolsun tatilinde n anasını n yanından 4 günlüğüne geldi spermin i verdi gitti geldi 15 gün durdu tatilini yaptı pispisladik gitti çok sinirime dokunmaya başladı çocuğu doğurup babasının işine son vercem :)
burda özel kesim yerleri var sen sadece kurbanlık ve kesim parasını veriyorsun kasap gibi sen nasıl istersen hazırlayıp poşet poşet veriyorlar etini bu şekilde bişey yaptırasbilirdiniz yada kasapla anlaşıpda yaptırabilirdiniz ama olsun bundada bir hayır vardır öyle düşün rabbim bilmiyormu sebebini sen içini ferah tutdoktor psikolojisini biliyorum tatlım ya, bende yaşadım biliyorsun ama sen yinede dikkat et kendine, onuda çıkardım hayatımdan ben çıkardımda bidd bizimki mesafeyi ayarlayabilse bayramlarda köye gitmekten yılıyorum valla, bizimkine göre bahane buluyırum ama bu sefer tüp tedavisi yaptık 1 saatlik yol yollar berbat arabada çalkalanmaktan organların yeri değişiyor, o kadar emek bunu nasıl bahane ederim artık benimde tepem attı, şurdan şuraya gitmiyorum kaldıki anamada gitmiyorum bahane olsun dedim, negatif olursa görürüm seni deyince artık oda sustu napsın bdnimde bazen gözüm dönüyor.
üzüldüğüm tekşey kurban kesememek oldu, hazırlamıştık parasını evdeki hesap çarşıya uymuyor işte onuda yedik, içime dert oldu bir görevimizi yerine getirmedik diye sonuç olumsuz olurmu? sonuçta küçük başta olsa kesebilirdik ama etleri hazırlama kısmına razı olmadı eşim.
Amin Allah bozmasın da bizde zaten Ota boka yuva bozacak kadın değiliz ama onun ya millet tarlada doğuruyor gevsekligi beni deli ediyor etlerini isir arak koparmak istiyorum bazen :)HEHEHEHEHEHHEEEE
benimki boşucam korkusuna 2 yıl tedaviyi istemedi 'çocuk yapıp boşicaksın beni dimiiii' oluyodu cümlesi sonradan zar zor ikna oldu :))
allah korusun ya allah kimsenin yuvasını bozmasın
Amin Allah bozmasın da bizde zaten Ota boka yuva bozacak kadın değiliz ama onun ya millet tarlada doğuruyor gevsekligi beni deli ediyor etlerini isir arak koparmak istiyorum bazen :)
Kuzucum ağlayıp rahatladiysan sorun yok ağlayıp gerilme ye devam ediyorsan orda bırak lütfen nasıl bir ruh halinde olduğunu bizden başkası anlayamaz her gün test yapmak ağlamak sana iyi gelecekse onu yap ama orda bırak laylaylom bir iyimserlik benimde elimden gelmiyor ama nötr kalmak iyi gelmişti bana sana ne iyi gelip o günü rahat geçirmeni sağlıyor sa onu yapşindi size birşey anlatacağım aranızda bana kızanlar olacak, belkide bitmiyor bu kızın derdi diyeceksiniz. benki 3 çatlatma iğnesi ve 4 aşılama olmuş defalarca negatif görmüş, bir kez pozitifi görüpte birkaç haftada kaybetmiş biriyim, bazen güçlü bazen ağlak biriyim. burdaki topikleri tek tek satır satır okudum gerek bunlarla gerekse acı tecrübelerle bilgilendim ve adım gibi ezbere biliyorum 12. günden önce test yapılmaz, yapsanda çıkmaz.
tv izliyordum bir anda içime bir skıntı düştü öyle böyle değil çatlatacak beni, düşünmeden bir test yaptım ve tabikiiii negatif sonra oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım ve rahatladım. bunları bile bile niye bunu yaptım kendime anlam veremiyorum ve durduk yere hissettiğim ne ?
acaba negatif sonucuyla yüzleşme isteğimi bir an önce. ümitlenmeye korkuyorum ya olmazsa diye, umut ediyorum iyi düşün iyi olsun diye..
galiba kafayı yiyorumm yada gerçekten adet öncesi duygusal hezeyanlardayım.
canım bu şekilde düşünüp dert etme kendine, yoksa işin içinden çıkılmıyor.doktor psikolojisini biliyorum tatlım ya, bende yaşadım biliyorsun ama sen yinede dikkat et kendine, onuda çıkardım hayatımdan ben çıkardımda bidd bizimki mesafeyi ayarlayabilse bayramlarda köye gitmekten yılıyorum valla, bizimkine göre bahane buluyırum ama bu sefer tüp tedavisi yaptık 1 saatlik yol yollar berbat arabada çalkalanmaktan organların yeri değişiyor, o kadar emek bunu nasıl bahane ederim artık benimde tepem attı, şurdan şuraya gitmiyorum kaldıki anamada gitmiyorum bahane olsun dedim, negatif olursa görürüm seni deyince artık oda sustu napsın bdnimde bazen gözüm dönüyor.
üzüldüğüm tekşey kurban kesememek oldu, hazırlamıştık parasını evdeki hesap çarşıya uymuyor işte onuda yedik, içime dert oldu bir görevimizi yerine getirmedik diye sonuç olumsuz olurmu? sonuçta küçük başta olsa kesebilirdik ama etleri hazırlama kısmına razı olmadı eşim.
canım bunu defalarca aşamış insansın maleseffff.şindi size birşey anlatacağım aranızda bana kızanlar olacak, belkide bitmiyor bu kızın derdi diyeceksiniz. benki 3 çatlatma iğnesi ve 4 aşılama olmuş defalarca negatif görmüş, bir kez pozitifi görüpte birkaç haftada kaybetmiş biriyim, bazen güçlü bazen ağlak biriyim. burdaki topikleri tek tek satır satır okudum gerek bunlarla gerekse acı tecrübelerle bilgilendim ve adım gibi ezbere biliyorum 12. günden önce test yapılmaz, yapsanda çıkmaz.
tv izliyordum bir anda içime bir skıntı düştü öyle böyle değil çatlatacak beni, düşünmeden bir test yaptım ve tabikiiii negatif sonra oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım ve rahatladım. bunları bile bile niye bunu yaptım kendime anlam veremiyorum ve durduk yere hissettiğim ne ?
acaba negatif sonucuyla yüzleşme isteğimi bir an önce. ümitlenmeye korkuyorum ya olmazsa diye, umut ediyorum iyi düşün iyi olsun diye..
kızlar bu aralar pek giremiyorum özledim sizi haberiniz olaaaa millet
şindi size birşey anlatacağım aranızda bana kızanlar olacak, belkide bitmiyor bu kızın derdi diyeceksiniz. benki 3 çatlatma iğnesi ve 4 aşılama olmuş defalarca negatif görmüş, bir kez pozitifi görüpte birkaç haftada kaybetmiş biriyim, bazen güçlü bazen ağlak biriyim. burdaki topikleri tek tek satır satır okudum gerek bunlarla gerekse acı tecrübelerle bilgilendim ve adım gibi ezbere biliyorum 12. günden önce test yapılmaz, yapsanda çıkmaz.
canımm tüp bebek deneyeceğiz ama ben yılbaşından sonra hemen yapalım diyorum eşimde bu stresini geçirmeden istemiyorum diyor, çünkü o stresten olmadığını düşünüyor. yani onu nasıl ikna edeceğim bilemiyorum ama yılbaşını bekleyeceğim kesin. bnde tüp bebekle olacağına kendimi çok inandırmışım inş sonunda üzülmem.Canim sen neye karar verdin tedavi manasinda?
Ya ben de aynen bir an önce tedaviye başlamak istiyorum.
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ikinci aşılamadan beri belimin ağrısı hiç geçmedi bu normal mi sizce sanki adet olacakmışım gibi sürekli?
şimdi de sabahtan beri kasıklarım çok şişiyo gibi. kötü birşey değildir dimi?
oldum bitti ama hala devam ediyorRegl oldun bitti degil mi?
Git bi kontrole kist olmasınoldum bitti ama hala devam ediyor
bugüne randevu almıştım zaten AMH testini yaptıracağım, onu da sorarım artık. yada böbrekler ağrıo oraya vuruyo çözemedim.Git bi kontrole kist olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?