• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İma ettim anlamadı lar dedi bende direk söylesey din dedim söylerim bir ara demişti ben yapistiriverdi m ama hakkaten bu derece coskusuzluk beklemiyordum
boşver tatlım ya, ben napıyorum biliyor musun yaşananları yazıyorum yani günlük tutuyorum işin gerçeği, ilerde çocuklarıma vereceğim, bilsinler istiyorum çocuklarımızın ne şartlatda büyüdüklerini, nelere katlanıldığını ve açıkcası akrabalarıda yazıyorum mümkün olduğunca duygusallık katmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyor ;)))
kaynanan belliki tüm derdi oğlu, sen evladına en sağlıklı şekilde kavuşta oda yaptığı ile kalsın bazen insanlar gerçekten ne iyilikten nede sevgiden anlıyor, ruhsuz oluyor ve henüz onlar için tıb çare bulamadı.

Merhabaaaa 2 ay once ilk asilamami yaptirmistim tutmadi sonra 1 ay ara vermek istedim tatile gittim hesaplamistim adet olacagim gunu yaklastiginda gelicektim fakat ben 18 gun sonra adet oldum gidemedim bende boyle seyler olmazdi asilamadan sanirim ama bu durum hic hosuma gitmiyor cunku hic bir sorun yok cok sukur adetlerim duzenliydi ben tedaviye basladim ve 4 aydir falan duzen kalmadi ya 2 gun adet oldum bitti yada erken oldum doktorum ilaclardan diyo ama kafama cok takiyorum asilamadan sonra ki 2.ay erken adet olan varmi bu ay kismet olursa 2.asilamami yaptiricam ama once kafamdaki sorulari cozmem lazim. Sizce devam etmem mi dogru olur.

Bende annemle babamı yemeğe goturdum anam I pazara goturdum sonra sanki grip olcakmışım gibi dinleniuorum bol su tuvalet seferleri :) hakkat bu Denizlilisrsy Denizlilisrsy nerelerde :)
yettiiimmmm
günaydın arife arife :)

benim psikoloji bayram çöküşüne geçtide dünden beri bayramın 1 ci günü öğleden sonra geçmiş olur inşallah ondan fazla uğrayamadım yahu

Merhabaaaa 2 ay once ilk asilamami yaptirmistim tutmadi sonra 1 ay ara vermek istedim tatile gittim hesaplamistim adet olacagim gunu yaklastiginda gelicektim fakat ben 18 gun sonra adet oldum gidemedim bende boyle seyler olmazdi asilamadan sanirim ama bu durum hic hosuma gitmiyor cunku hic bir sorun yok cok sukur adetlerim duzenliydi ben tedaviye basladim ve 4 aydir falan duzen kalmadi ya 2 gun adet oldum bitti yada erken oldum doktorum ilaclardan diyo ama kafama cok takiyorum asilamadan sonra ki 2.ay erken adet olan varmi bu ay kismet olursa 2.asilamami yaptiricam ama once kafamdaki sorulari cozmem lazim. Sizce devam etmem mi dogru olur.
hiç muayene oldunmu canaım kist falan olmasın allah korusun kullandığımız ilaçlar yapıyor çünkü adet düzensizliğide bu yüzden olabilir

o_Ogünaydınnnn
bütün gece tuvalete çıkmaktan uyuyamadım ya, çok uykum var insan bir gecede 20 kere tubalete gidermi ya

Gunaydin canim.su cok mu tuketiyorsun
Gunaydin canim.su cok mu tuketiyorsun
yok canım ben zorlmayla su içenlerdenim hayatta sevmem ve çoğu zaman unuturum içmei iki gün öncede oldu sandım enfeksiyon oluyorum ,normale döndü ama bu gece yine ortaya çıktı ne yanma var ne kaşınma geliyor gidiyorum yarım saat geçiyor bir daha. tuvaletin onune yatak atasım geldi vslla

yok canım ben zorlmayla su içenlerdenim hayatta sevmem ve çoğu zaman unuturum içmei iki gün öncede oldu sandım enfeksiyon oluyorum ,normale döndü ama bu gece yine ortaya çıktı ne yanma var ne kaşınma geliyor gidiyorum yarım saat geçiyor bir daha. tuvaletin onune yatak atasım geldi vslla
Insallah gebelik belirtisidir canim

yahu dikkat et cancazım ya :( bebişler için dikkat et

yahu dikkat et cancazım ya :KK43: bebişler için dikkat et
canım asıl sen kendine dikkat et, ne çöküntüsü bu böyle hiç olmuyor ama. ya ben bugün problemliyim valla kasığımda ağrı var yoklayıp duruyor, inşallah hayırdır çünkü boş gebeliğimdede böyle oldu sonu iyi olmadı, şu mübarek günlerde Allah oım mucizelerimiz gelsin bize :)

Merhaba şuan aynı şeyi ben de yaşıyorum..
Kızlaaar benim kanamam var.. bugün 16. Günüm. Reglime daha 12-13 gün var.
dün ilişkiden sonra kanamam oldu. Ne olduğunu anlamadım. Bugün de devam ediyo. Yoğun bi kanama değil ama devam ettiğine göre regl die düşünüyorum. Doktora da gidemedim. Şuan başka biyerdeyim. Moralim çok bozuldu. Tüpe başlicaktım ama şuan ne durumdayım ne oldum bilmiyorum. :(

canım asıl sen kendine dikkat et, ne çöküntüsü bu böyle hiç olmuyor ama. ya ben bugün problemliyim valla kasığımda ağrı var yoklayıp duruyor, inşallah hayırdır çünkü boş gebeliğimdede böyle oldu sonu iyi olmadı, şu mübarek günlerde Allah oım mucizelerimiz gelsin bize :)
Ya benimde öyle sağ tarafta bir ağrı var moralimi bozuyor :(

dün ilişkiden sonra kanamam oldu. Ne olduğunu anlamadım. Bugün de devam ediyo. Yoğun bi kanama değil ama devam ettiğine göre regl die düşünüyorum. Doktora da gidemedim. Şuan başka biyerdeyim. Moralim çok bozuldu. Tüpe başlicaktım ama şuan ne durumdayım ne oldum bilmiyorum. :KK43:
Hamil
dün ilişkiden sonra kanamam oldu. Ne olduğunu anlamadım. Bugün de devam ediyo. Yoğun bi kanama değil ama devam ettiğine göre regl die düşünüyorum. Doktora da gidemedim. Şuan başka biyerdeyim. Moralim çok bozuldu. Tüpe başlicaktım ama şuan ne durumdayım ne oldum bilmiyorum. :KK43:
Ya sen asilamadan sonra kan testi yaptirmismiydin

Yok canim ya yapmadim, regl olmustum, gerek kalmamisti.
Bu igneler yüzünden erken regl oldum heralde bu sefer. Başka bir açıklaması yok :KK43:
i adet olunca yinede kontrole gitmişmiydin. acaba kist falan vardıda omu patladıki bu ilaçlar yüzünden çok çabuk kist oluyor.

kızlar bugün biten ilaçlarımın yenisini aldım, doktor ben bırak diyene kadar kullanacaksın demişti, eşimde test iması yapıp duruyordu ki garibimin benim son test olayından haberi yok ;)
2 tanede test aldım, kampanya varmış bir alana bir bedava 2 tanede hediye verdiler:KK57: çok şaşırdım bunada.
tabi ben bunları kendime bahane edip test yaptım şimdi eşim dışarda beni eve bırakıp geri gitti önce siz görün istedim. resmini koyuyorum orda birşey mi var ben mi uyduruyorum sizce?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 45
Back