- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- 83
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.661
boşver tatlım ya, ben napıyorum biliyor musun yaşananları yazıyorum yani günlük tutuyorum işin gerçeği, ilerde çocuklarıma vereceğim, bilsinler istiyorum çocuklarımızın ne şartlatda büyüdüklerini, nelere katlanıldığını ve açıkcası akrabalarıda yazıyorum mümkün olduğunca duygusallık katmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyorİma ettim anlamadı lar dedi bende direk söylesey din dedim söylerim bir ara demişti ben yapistiriverdi m ama hakkaten bu derece coskusuzluk beklemiyordum
yettiiimmmmBende annemle babamı yemeğe goturdum anam I pazara goturdum sonra sanki grip olcakmışım gibi dinleniuorum bol su tuvalet seferleri :) hakkat buDenizlilisrsy nerelerde :)
hiç muayene oldunmu canaım kist falan olmasın allah korusun kullandığımız ilaçlar yapıyor çünkü adet düzensizliğide bu yüzden olabilirMerhabaaaa 2 ay once ilk asilamami yaptirmistim tutmadi sonra 1 ay ara vermek istedim tatile gittim hesaplamistim adet olacagim gunu yaklastiginda gelicektim fakat ben 18 gun sonra adet oldum gidemedim bende boyle seyler olmazdi asilamadan sanirim ama bu durum hic hosuma gitmiyor cunku hic bir sorun yok cok sukur adetlerim duzenliydi ben tedaviye basladim ve 4 aydir falan duzen kalmadi ya 2 gun adet oldum bitti yada erken oldum doktorum ilaclardan diyo ama kafama cok takiyorum asilamadan sonra ki 2.ay erken adet olan varmi bu ay kismet olursa 2.asilamami yaptiricam ama once kafamdaki sorulari cozmem lazim. Sizce devam etmem mi dogru olur.
Günaydın canım çökertme kız psikolojini falan senin enerjine ihtiyacimiz var :)yettiiimmmm
günaydın arife arife :)
benim psikoloji bayram çöküşüne geçtide dünden beri bayramın 1 ci günü öğleden sonra geçmiş olur inşallah ondan fazla uğrayamadım yahu
4 ay once falan kist vardi canim o zaman basladi hala devam ediyo ama doktor kist yok gecmis dedi umarim sorun cikmazhiç muayene oldunmu canaım kist falan olmasın allah korusun kullandığımız ilaçlar yapıyor çünkü adet düzensizliğide bu yüzden olabilir
Gunaydin canim.su cok mu tuketiyorsungünaydınnnn
bütün gece tuvalete çıkmaktan uyuyamadım ya, çok uykum var insan bir gecede 20 kere tubalete gidermi ya
Gunaydin canim.su cok mu tuketiyorsun
yok canım ben zorlmayla su içenlerdenim hayatta sevmem ve çoğu zaman unuturum içmei iki gün öncede oldu sandım enfeksiyon oluyorum ,normale döndü ama bu gece yine ortaya çıktı ne yanma var ne kaşınma geliyor gidiyorum yarım saat geçiyor bir daha. tuvaletin onune yatak atasım geldi vsllaGunaydin canim.su cok mu tuketiyorsun
Insallah gebelik belirtisidir canimyok canım ben zorlmayla su içenlerdenim hayatta sevmem ve çoğu zaman unuturum içmei iki gün öncede oldu sandım enfeksiyon oluyorum ,normale döndü ama bu gece yine ortaya çıktı ne yanma var ne kaşınma geliyor gidiyorum yarım saat geçiyor bir daha. tuvaletin onune yatak atasım geldi vslla
valla elde değil vucüdun bağışıklık sistemi oldu bu bayramdan önce küçük bunalım oluyoGünaydın canım çökertme kız psikolojini falan senin enerjine ihtiyacimiz var :)
yahu dikkat et cancazım yayok canım ben zorlmayla su içenlerdenim hayatta sevmem ve çoğu zaman unuturum içmei iki gün öncede oldu sandım enfeksiyon oluyorum ,normale döndü ama bu gece yine ortaya çıktı ne yanma var ne kaşınma geliyor gidiyorum yarım saat geçiyor bir daha. tuvaletin onune yatak atasım geldi vslla
canım asıl sen kendine dikkat et, ne çöküntüsü bu böyle hiç olmuyor ama. ya ben bugün problemliyim valla kasığımda ağrı var yoklayıp duruyor, inşallah hayırdır çünkü boş gebeliğimdede böyle oldu sonu iyi olmadı, şu mübarek günlerde Allah oım mucizelerimiz gelsin bize :)yahu dikkat et cancazım yabebişler için dikkat et
Merhabaaaa 2 ay once ilk asilamami yaptirmistim tutmadi sonra 1 ay ara vermek istedim tatile gittim hesaplamistim adet olacagim gunu yaklastiginda gelicektim fakat ben 18 gun sonra adet oldum gidemedim bende boyle seyler olmazdi asilamadan sanirim ama bu durum hic hosuma gitmiyor cunku hic bir sorun yok cok sukur adetlerim duzenliydi ben tedaviye basladim ve 4 aydir falan duzen kalmadi ya 2 gun adet oldum bitti yada erken oldum doktorum ilaclardan diyo ama kafama cok takiyorum asilamadan sonra ki 2.ay erken adet olan varmi bu ay kismet olursa 2.asilamami yaptiricam ama once kafamdaki sorulari cozmem lazim. Sizce devam etmem mi dogru olur.
Ya benimde öyle sağ tarafta bir ağrı var moralimi bozuyorcanım asıl sen kendine dikkat et, ne çöküntüsü bu böyle hiç olmuyor ama. ya ben bugün problemliyim valla kasığımda ağrı var yoklayıp duruyor, inşallah hayırdır çünkü boş gebeliğimdede böyle oldu sonu iyi olmadı, şu mübarek günlerde Allah oım mucizelerimiz gelsin bize :)
HamilMerhaba şuan aynı şeyi ben de yaşıyorum..
Kızlaaar benim kanamam var.. bugün 16. Günüm. Reglime daha 12-13 gün var.
dün ilişkiden sonra kanamam oldu. Ne olduğunu anlamadım. Bugün de devam ediyo. Yoğun bi kanama değil ama devam ettiğine göre regl die düşünüyorum. Doktora da gidemedim. Şuan başka biyerdeyim. Moralim çok bozuldu. Tüpe başlicaktım ama şuan ne durumdayım ne oldum bilmiyorum.
Ya sen asilamadan sonra kan testi yaptirmismiydinMerhaba şuan aynı şeyi ben de yaşıyorum..
Kızlaaar benim kanamam var.. bugün 16. Günüm. Reglime daha 12-13 gün var.
dün ilişkiden sonra kanamam oldu. Ne olduğunu anlamadım. Bugün de devam ediyo. Yoğun bi kanama değil ama devam ettiğine göre regl die düşünüyorum. Doktora da gidemedim. Şuan başka biyerdeyim. Moralim çok bozuldu. Tüpe başlicaktım ama şuan ne durumdayım ne oldum bilmiyorum.
Hamil
Ya sen asilamadan sonra kan testi yaptirmismiydin
i adet olunca yinede kontrole gitmişmiydin. acaba kist falan vardıda omu patladıki bu ilaçlar yüzünden çok çabuk kist oluyor.Yok canim ya yapmadim, regl olmustum, gerek kalmamisti.
Bu igneler yüzünden erken regl oldum heralde bu sefer. Başka bir açıklaması yok
inşallah büyüdüğü içindir canım sen içini ferah tut.Ya benimde öyle sağ tarafta bir ağrı var moralimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?