- Konu Sahibi ozgskne2011
- #1.601
Gunaydin kizlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın,
amin canım inşallah. başladın mı tüp bebek tedavisine
O yataktan bu kanepeye gezdim ben :)kocişler ile pazar gezmelerine çıktınız galiba ki foruma uğrrayan olmamış )
oda iyiymiş canımmm, bebişinde ohhh büyüuürdur tatlı tatlı ama ben bugün biraz yürüyüş yaptım açıkcası küçük bir avm turu ama kocam başımda bir asker misali o reyona uzanma yok kabin küçük kıyafet deneme bunalttı dedim pazardan meyve alayım bu seferde onu alma falan etkisi olabilirmiş, bunu alma aman efendim bilmem ne olabilirmiş derken içime ordada kurt düşürdü, ayyy dedim ve eve geldik tabi bdnim surat 5 karış, sonradda demesinmi psikoloji durumun etkiler biraz mutlu ol lütfenO yataktan bu kanepeye gezdim ben :)
Hay masallah da umar daha fazla abartmaz yahu doguma kadr cok cekersin :))oda iyiymiş canımmm, bebişinde ohhh büyüuürdur tatlı tatlı ama ben bugün biraz yürüyüş yaptım açıkcası küçük bir avm turu ama kocam başımda bir asker misali o reyona uzanma yok kabin küçük kıyafet deneme bunalttı dedim pazardan meyve alayım bu seferde onu alma falan etkisi olabilirmiş, bunu alma aman efendim bilmem ne olabilirmiş derken içime ordada kurt düşürdü, ayyy dedim ve eve geldik tabi bdnim surat 5 karış, sonradda demesinmi psikoloji durumun etkiler biraz mutlu ol lütfen
onada karıştı yani
keşke parçanın patolojiye gitme şansı olsa ne olduğunu incelerlerdi ama tabi mümkün değilŞimcik kizlar ben adetliyim biliyorsunuzki bugun koye annemlerin yanina gittik azicik yoruldum falan az once koltukta uzanirken afedersiniz altimdan aniden kan bosaldi banyoya gidene kdr ped doldu coookkk afedersiniz klozete oturur oturmaz kanla birlikte elim kdr 2 parca dusurdum kan pihtisi gibi degil beyazli kirmizili neydiki acaba ya esimede gosterdim bacak gibiydi ayak bacak gordum ben diyo neyin nesi bu simdi birden bire oldu simdide kanamam kesildi tövbe yarabbim kabus bitmiyor bi ya
Yok canım yaw ne ayağı bacağı kürtajdan sonra rahim duvarın çok kalinlasmistir parça parça atiyordurŞimcik kizlar ben adetliyim biliyorsunuzki bugun koye annemlerin yanina gittik azicik yoruldum falan az once koltukta uzanirken afedersiniz altimdan aniden kan bosaldi banyoya gidene kdr ped doldu coookkk afedersiniz klozete oturur oturmaz kanla birlikte elim kdr 2 parca dusurdum kan pihtisi gibi degil beyazli kirmizili neydiki acaba ya esimede gosterdim bacak gibiydi ayak bacak gordum ben diyo neyin nesi bu simdi birden bire oldu simdide kanamam kesildi tövbe yarabbim kabus bitmiyor bi ya
Adam okuyor araştırıyor demekki benim ki maşallah ben hamile miyim değil miyim ne diliyle ne eliyle hiçbir özeni yok günde 1 kere arıyor sağolsun benim icimden de konuşmak bile gelmiyoroda iyiymiş canımmm, bebişinde ohhh büyüuürdur tatlı tatlı ama ben bugün biraz yürüyüş yaptım açıkcası küçük bir avm turu ama kocam başımda bir asker misali o reyona uzanma yok kabin küçük kıyafet deneme bunalttı dedim pazardan meyve alayım bu seferde onu alma falan etkisi olabilirmiş, bunu alma aman efendim bilmem ne olabilirmiş derken içime ordada kurt düşürdü, ayyy dedim ve eve geldik tabi bdnim surat 5 karış, sonradda demesinmi psikoloji durumun etkiler biraz mutlu ol lütfen
onada karıştı yani
oyyy kuzum ya oda pek umursamazmış yok eşim öyle değil çok önem veriyor işi de skıntı olmasına rağmen her kontrolümde geldi otobüse bin git diyebilirdi, doktor bile erkekler genelde gelmiyor ne kadar ilgilisiniz dedi. ama bizimde başka dertlermiz var kuzum ya kardeşlerine karşı zaafı var ve görümcenin biri bildiğin çay kaşığı etmediği kalmadı hatta gözünün önünde olduğu olduda sesini çıkarmadı. aman yinede çokk şükür.Adam okuyor araştırıyor demekki benim ki maşallah ben hamile miyim değil miyim ne diliyle ne eliyle hiçbir özeni yok günde 1 kere arıyor sağolsun benim icimden de konuşmak bile gelmiyor
keşke parçanın patolojiye gitme şansı olsa ne olduğunu incelerlerdi ama tabi mümkün değil
canım içerden kese parçası falanmı düştü acaba desen sen kürtaj oldun kaldıki senin rahimde kese göründümü, görünmediydi sanırım
valla şaşırtıcı hiç başıma gelmedi ha şöyle birşey oldu çok yoğun kanamam oldu parça parça birşeyler geldi ama ( biraz iğrenç olacak kusura bakmayın) kanlı et parçası gibiydi doktor normal , sen yoüun adet görmediğin için farketmiyorsun çok yoğun adet görenlerde olur tarzı nir açıklama yapmıştı,
bak merak ettim şimdi.
Adam okuyor araştırıyor demekki benim ki maşallah ben hamile miyim değil miyim ne diliyle ne eliyle hiçbir özeni yok günde 1 kere arıyor sağolsun benim icimden de konuşmak bile gelmiyor
oyyy kuzum ya oda pek umursamazmış yok eşim öyle değil çok önem veriyor işi de skıntı olmasına rağmen her kontrolümde geldi otobüse bin git diyebilirdi, doktor bile erkekler genelde gelmiyor ne kadar ilgilisiniz dedi. ama bizimde başka dertlermiz var kuzum ya kardeşlerine karşı zaafı var ve görümcenin biri bildiğin çay kaşığı etmediği kalmadı hatta gözünün önünde olduğu olduda sesini çıkarmadı. aman yinede çokk şükür.
canım bu lafı hiç sevmiyorum ama doktora git istersen ağrın çok mu??görüm görüm gör taşı gördüğün yerde vur taşı :)
boşuna söylememiş eskiler bu sözleri
canım bu lafı hiç sevmiyorum ama doktora git istersen ağrın çok mu??
valla eskiler hep doğru demiş gerçekten, başta iyiydi 3 ay falan sonra anam kadının içinden şeytan çıktı, en son vukuatında eşime derdimi anlatıyorum ağlaya ağlaya, napayım o benim kardeşim doldurma beni böyle dedi ya konuşmak istemiyorum bu konuyu dedi geçti ve oturdum bitarafımın üstüne :)))
doktor psikolojisini biliyorum tatlım ya, bende yaşadım biliyorsun ama sen yinede dikkat et kendine, onuda çıkardım hayatımdan ben çıkardımda bidd bizimki mesafeyi ayarlayabilse bayramlarda köye gitmekten yılıyorum valla, bizimkine göre bahane buluyırum ama bu sefer tüp tedavisi yaptık 1 saatlik yol yollar berbat arabada çalkalanmaktan organların yeri değişiyor, o kadar emek bunu nasıl bahane ederim artık benimde tepem attı, şurdan şuraya gitmiyorum kaldıki anamada gitmiyorum bahane olsun dedim, negatif olursa görürüm seni deyince artık oda sustu napsın bdnimde bazen gözüm dönüyor.ağrım dayanılmıcak kadar değil güzelim gerek yok doktora falan gitmicem sakine yıldım artık doktorlardan falan bayramdan sonraki pazartesi tahlil için gidicem nasıl olsa o zaman söylerim hoş söylesemde bi işe yaramıcakta ite...
ben diyorum size uzak durun size zararı dokunan kim varsa acımadan çıkartın hayatınızdan ya
Benimki sağolsun tatilinde n anasını n yanından 4 günlüğüne geldi spermin i verdi gitti geldi 15 gün durdu tatilini yaptı pispisladik gitti çok sinirime dokunmaya başladı çocuğu doğurup babasının işine son vercem :)benimkide öyledir J jasmine7676 buzdolabı misali bende hep kendim giderim dktora benimki aramazda daha ben arar söylerim şöyle şöyle olduda böyle böyle oldu diye :)
aldığım tepki standarttır peki tamam ok :))))