- 27 Mayıs 2015
- 1.706
- 1.984
- 63
- 36
- Konu Sahibi ozgskne2011
-
- #1.221
ya bide göğüs hassasiyetm de geçti, şişlikler indi sanki. sanrım adet yaklaştıBence yapma hiç o testlerden kan testi yaptir benimde adet olmam gereken günlerde çok san cim oldu demiştim ya hatta mantar gibi bile oldum
Benim kuzenime 9 eylulde çekildi dr birkaç kere ısrarla sormuş dışArı boşalma dahil geçtiğimiz 1 hafta içinde ilişki olmadı değilmi diye bilemiyorumöncesi ne sorun olabilir kii.. sonrasında ise birkaç gün sonra olabilir.
Hani mesela bugün ilişki olsa .. yum . Erken çatlamış olsa.. hsg radyasyonuna engel olursa diye de . İhtimalleér çok düşük . Benim saat gibi. Yum . Günüm 12. 13. Günler .. O da zaten hSG nin 2 3 gün sonrasına denk gelior..öncesi ne sorun olabilir kii.. sonrasında ise birkaç gün sonra olabilir.
Benim arkadaşın çocuğu burnu kemiği açılmadan doğmuş farkefilene kadarda çocukta hasar bıraktı oksijensiz kaldığı için filmin çekildiği ay hamile kaldı ona bağlıyor dinle bence sen dr un dedikleriniDoktor da öyle dedi.de
Sonrasi Ben korunmucam ya .zaten. olmuyor ki. 9 eylülde çekilecek . 12 si yumurtlama günüm. Klomen de kullanma dedi. Kullandım . Bakalım. Bilmiom . Hep dediklerini yaptık olmadı. .Bi de böyle deneyelim
Çekildi mi çekilecek mi . Ya benim doktor da daha filmden bahsetmeden ilski korunmalı olsun dedi . Ama arastirdim netten bi zararı yok diyor. 2 gunsonrası kanama falan oluYo diye ilski yapmayan var .Benim kuzenime 9 eylulde çekildi dr birkaç kere ısrarla sormuş dışArı boşalma dahil geçtiğimiz 1 hafta içinde ilişki olmadı değilmi diye bilemiyorum
Burnuna aniden olmadık yerde olmadık kokular geliyor mu :)ya bide göğüs hassasiyetm de geçti, şişlikler indi sanki. sanrım adet yaklaştı
9 eylül ümide cekildoÇekildi mi çekilecek mi . Ya benim doktor da daha filmden bahsetmeden ilski korunmalı olsun dedi . Ama arastirdim netten bi zararı yok diyor. 2 gunsonrası kanama falan oluYo diye ilski yapmayan var .
Benim dün oldu . Yarin da olur gibi.. bilemedim.
9 eylül üniversitesinde cekildiÇekildi mi çekilecek mi . Ya benim doktor da daha filmden bahsetmeden ilski korunmalı olsun dedi . Ama arastirdim netten bi zararı yok diyor. 2 gunsonrası kanama falan oluYo diye ilski yapmayan var .
OyyyBenim arkadaşın çocuğu burnu kemiği açılmadan doğmuş farkefilene kadarda çocukta hasar bıraktı oksijensiz kaldığı için filmin çekildiği ay hamile kaldı ona bağlıyor dinle bence sen dr un dediklerini
Yok hımmm anladım. Benim. Tarih olarak 9 eylulde9 eylül üniversitesinde cekildi
Duramıyor uz diyorsun yani :) biri sizi durdursun bu ara bence kaynanan kalmaya gelsinÇekildi mi çekilecek mi . Ya benim doktor da daha filmden bahsetmeden ilski korunmalı olsun dedi . Ama arastirdim netten bi zararı yok diyor. 2 gunsonrası kanama falan oluYo diye ilski yapmayan var .
Aman en iyisi .. Böyle böyle kafamiz allak bullak oluyorya bak görüyor musun.. benim doktor hsg çekileceği zamanlarda bana hiç böyle şeyler dememişti.. şimdi sizden öğreniyorum..
hiç dikkat etmedim, bide benim burnum iyi koku alırBurnuna aniden olmadık yerde olmadık kokular geliyor mu :)
Ay misafirlikteyiz anamlarda zatiDuramıyor uz diyorsun yani :) biri sizi durdursun bu ara bence kaynanan kalmaya gelsin
meraksızzzzzya eşim de az önce sen yarın teste gitmeyecek misin yani dedi.. ben sonucu merak ediyorum dedi..
ben de regl olunca sonucu öğreniriz didim
iyi madem sonucu öğrenince bizede söyleyin.kardeşim, meraksız olma durumu yok. hayal kırıklığına uğrama durumu var. ne zaman kan testi yaptırsam, kanımı veriyorum.. sonucunu öğrenmeye kalmadan regl oluyorum.. ben bunu yeniden yaşamak istemiyorum
problem bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?