Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öncesi ne sorun olabilir kii.. sonrasında ise birkaç gün sonra olabilir.
Hani mesela bugün ilişki olsa .. yum . Erken çatlamış olsa.. hsg radyasyonuna engel olursa diye de . İhtimalleér çok düşük . Benim saat gibi. Yum . Günüm 12. 13. Günler .. O da zaten hSG nin 2 3 gün sonrasına denk gelior..

Benim arkadaşın çocuğu burnu kemiği açılmadan doğmuş farkefilene kadarda çocukta hasar bıraktı oksijensiz kaldığı için filmin çekildiği ay hamile kaldı ona bağlıyor dinle bence sen dr un dediklerini

Benim kuzenime 9 eylulde çekildi dr birkaç kere ısrarla sormuş dışArı boşalma dahil geçtiğimiz 1 hafta içinde ilişki olmadı değilmi diye bilemiyorum
Çekildi mi çekilecek mi . Ya benim doktor da daha filmden bahsetmeden ilski korunmalı olsun dedi . Ama arastirdim netten bi zararı yok diyor. 2 gunsonrası kanama falan oluYo diye ilski yapmayan var .
Benim dün oldu . Yarin da olur gibi.. bilemedim.

ya bak görüyor musun.. benim doktor hsg çekileceği zamanlarda bana hiç böyle şeyler dememişti.. şimdi sizden öğreniyorum..

9 eylül ümide cekildo

9 eylül üniversitesinde cekildi

Oyyy
Keşke sormasaydim. Peh . Allah korusun ya. Korktum şimdi. Zaten olmuyor ya. Eşimde hız problemı var az ama olsun. Aşılama yapmam dedi haliyle doktor. Korunma işini de hiç istemiyorm ya . Koca bi ay umutsuz beklemek. Adet günleri zaten azap.. bile bile beklemek iğrenç bi his

Duramıyor uz diyorsun yani :) biri sizi durdursun bu ara bence kaynanan kalmaya gelsin

Duramıyor uz diyorsun yani :) biri sizi durdursun bu ara bence kaynanan kalmaya gelsin
Ay misafirlikteyiz anamlarda zati duruyim iyisi mi. ya arkadaşını merak ettim. Hsg den kaç gün önce yà da sonra ilski olmuş. Yum. Günü kaç gün sonrası mis. ?

ayyyyyyyyyyy oku oku dedim biri bıkıp çoktan test yaptırmıştır yok anam hala duruyolar öle
kıııızzzzzzz bi gidin test yapın haber verin ayyy çatlıyvam inanın, bişey değil benim yumoşlarda stres olacak sonra.

ya eşim de az önce sen yarın teste gitmeyecek misin yani dedi.. ben sonucu merak ediyorum dedi..
ben de regl olunca sonucu öğreniriz didim

kardeşim, meraksız olma durumu yok. hayal kırıklığına uğrama durumu var. ne zaman kan testi yaptırsam, kanımı veriyorum.. sonucunu öğrenmeye kalmadan regl oluyorum.. ben bunu yeniden yaşamak istemiyorum
problem bu..

iyi madem sonucu öğrenince bizede söyleyin. mrym5579 seninde haberini bekliyorum. hadi bakalım dolsun göbişler gelsin bebişlerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…