Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun tatile gidebilirmiyim dedim dra havuza girmeden naparsan yap dedi bütün yaz düştüm u tuttum u derken tatil yapamadım pazar gidiyoruz dönüşün ertesi günü bakicaz artık benim asilama yapılırken 2 buçuk yumurtam vardı yani dr cuma günü baktığında sol tarafta 17 ve 10 mm lik 2 tane sağ tarafta 15 mm lik 1 tane vardı cuma aksami son igneyi yapıp cumartesi gece catlatma ignesini vurup pzt asilama oldum Çarşamba ilişki oldu acaba diyorum 10 mm büyüdü ve sonradan o mu döllendi çok mu saçma kurmusum

Senin kaca kadar çıktı hcg o zaman canım

Senin kaca kadar çıktı hcg o zaman canım
saydığın bütün ihtimaller gerçek olabilir canım. benim 40 bini gördüm canım ben ama 9. haftadaydım normalde daha fazla olurmuş çünkü ben 45 le başladım 24 saatte ikiye katlanması gerekiyormuş, benim hiç katlamadı ama sitede çok fazlaydı benim gibi olupta gebeliği devam eden. iyi düşün iyi olsun Rabbim bilir hayırlısını ve biz hep dua edelim

Merhaba kızlar, benim de yarın test günüm ama kan vermekten vazgeçtim. Regl olmayi beklemeye karar verdim. her kan testi sonucunda üzülüyorum ve boşuna kan vermiş oluyorum, bir de kolum morariyor. Bu yüzden kan testi yaptirmayacagim.

Bunu başarabilirse n alnında n opucem kız seni :)

canım bizim sınavımız bu, o annelerinde başka sınavları var işte. biz olsun diye uğraşırken onlar kör hedef olmuş çocuklarını toprağa veriyorlr. bende okurken bile ağlıyorum. Rabbim sabır versin ailelere...

aminnnn

ya şimdi benim bugün 12.günüm ilk aşılamada 12günde test istemişti dr bu sefer 14gün dedi. acaba gebelik testinde çıkar mı. ama ya negatifse, adet belirtilerim o kadar çok ki. tuvalete gitmeye korkuyorum

Kızlar hsg öncesi ilişki sakıncalı mı. Sonrası die duymuştum dà. 3 gün kadari. . Yanlış miyim.benim yarın değil ertesi çekilecek de

ya şimdi benim bugün 12.günüm ilk aşılamada 12günde test istemişti dr bu sefer 14gün dedi. acaba gebelik testinde çıkar mı. ama ya negatifse, adet belirtilerim o kadar çok ki. tuvalete gitmeye korkuyorum
Aslinda test yapsan çıkar. Ovu . Testin varsa da çift çıkarsa o da gösteriyor

ya şimdi sabah sabah kim aile sağlık merkezine gidip kan verecek.. çok zahmetli bir iş ve vakit kaybı.. onun yerine işe giderim daha iyi

Bence yapma hiç o testlerden kan testi yaptir benimde adet olmam gereken günlerde çok san cim oldu demiştim ya hatta mantar gibi bile oldum

Ben oncesi de sakıncalı biliyorum çekildiği ayda korun mutlaka
Doktor da öyle dedi.de
Sonrasi Ben korunmucam ya .zaten. olmuyor ki. 9 eylülde çekilecek . 12 si yumurtlama günüm. Klomen de kullanma dedi. Kullandım . Bakalım. Bilmiom . Hep dediklerini yaptık olmadı. .Bi de böyle deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…