• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama TEMMUZ 2015 aşılama yaptıracaklar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
perşembe canım :110::110:
ilk aşılamada 12gün kan vermiştm ve o gün adet olmuştum. bunda 14gün dedi bnde 15.güne randevu aldım ama bütün adet belirtileri de var nasıl dayanacağım bilmiyorum çok stresliym
ama bugün 10.gün bugüne geldim çok şükür
Belirtilere takılma benimde sivilceden sanciya hatta mantar gibi olurum ben reglden önceki gün o bile o.du tamam dedim yarin patliyorym ☺ama ne gelen var ne giden bak ilkinde bende hcg yükselip tam 14.gün regl olmuştum

çok güzel şeyler yazmışsınız inşsllah daha güzel olur. ama ben son zamanda sipsirine sipsirine neyi merak ediyorumm ne yaptı acaba
ozgskne2011 ozgskne2011 merhaba canım çok şükürrrr
kontrol altında ilerliyoruz inşallah 14 eylül gibi riskli gebelik prof varmış ona gitcez kansulandırıcı iğnenin dozu için test varmış onuda yaptıracağız inşallahh her şey yolundadır
biraz baktım sayfalara senin durum nasıl başlamışsın tedaviye yumoşlar büyüyecek inşallah bebiş olacakkk duamdasınnn
yumurta rezervi için incir kürü yapılıyor diye biliyorum haziranda bende yapmıştımm
hatta yumurtada büyütüyormuş

Son düzenleme:
ozgskne2011 ozgskne2011 merhaba canım çok şükürrrr
kontrol altında ilerliyoruz inşallah 14 eylül gibi riskli gebelik prof varmış ona gitcez kansulandırıcı iğnenin dozu için test varmış onuda yaptıracağız inşallahh her şey yolundadır
biraz baktım sayfalara senin durum nasıl başlamışsın tedaviye yumoşlar büyüyecek inşallah bebiş olacakkk duamdasınnn
yumurta rezervi için incir kürü yapılıyor diye biliyorum haziranda bende yapmıştımm
hatta yumurtada büyütüyormuş
canım iyi düşünüyorum ki iyi olsun. hakkımızda hayırlısı. bebeğin ve senin iyi olmana sevindim. sağlıkla kucağınada alırsın inşallah. cinsiyeti ile ilgili haberi bekliyorum bilesin :anneadayı::KK48:

günaydın ahalinin muhtarııııı
heheheh muhtardan azalara slmlar :))

nasıl geçti hafta sonu benim kanım çekildi bıraktım çocuk bebek tedavi işlerini şehit haberlerine ağlamaya başladım iyiden iyiye, bazen düşünüyorum acaba iyimi yapıyoruz bu kadar çabalıyoruz çocuk için ama bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar akıl işi diye...

heheheh muhtardan azalara slmlar :))

nasıl geçti hafta sonu benim kanım çekildi bıraktım çocuk bebek tedavi işlerini şehit haberlerine ağlamaya başladım iyiden iyiye, bazen düşünüyorum acaba iyimi yapıyoruz bu kadar çabalıyoruz çocuk için ama bu dünyaya çocuk getirmek ne kadar akıl işi diye...
valla bende uyudum uyandım ağladım insan olarak bizim görevimiz bu soyun devamını sağlamak sıradan fanilerin ölümsüzlük projesi çocuk yapmak

valla bende uyudum uyandım ağladım insan olarak bizim görevimiz bu soyun devamını sağlamak sıradan fanilerin ölümsüzlük projesi çocuk yapmak

:( RABBİM gani gani sabırlar versin evladını kaybedenlere acının büyüğü küçükü olmuyor evlat mercimek tanesi kadar olsada 50 yaşında olsada evlat acısı tarifsiz ne yazıkki ama 20 yıl emek verip elinden kayıp gitmesi çok kötü işte offf offfff hadi biz o sebepti bu sebepti diyerek sağlık sebebi buluyoruz ama onlar vatan sağolsundan başka sebep bulamıyorlar ne yazıkki dün oturdum eşimin 12 yaşındaki oğlu aklıma geldi düşündüm bir şöyle son 2 aydır denizlide 3 şehit oldu ya bizim kapımızı çalsalar böyle bir haber vermek için .... kitlenirim herhalde sırf sözcükleri duymıyim diye kilitlerim kendimi kapılar ardına da nereye kadar düşündüm düşündüm o çocuğu doğurmadığım büyütmediğim halde durdum dinlendim ağladım

allahım yüce rabbim varlığından suhal olunmaz kimseleri evlat acısıyla yakma sebep ne olursa olsun anaya babaya eşe ardında kalan evladında evladına bu acıları tattırma yarabbim AMİN

kızlar çok şükür netim geldi bende tvye bakamıyorum bütün gece uyuyamadım şehit mertebesine ermeleri zaten tek teselli ama acısı bambaşka. Rabbim sabır versin ailelere.
ben yarın humoşlara bakmaya gidiyorum snkaraya ne durumdalar acaba

kızlar çok şükür netim geldi bende tvye bakamıyorum bütün gece uyuyamadım şehit mertebesine ermeleri zaten tek teselli ama acısı bambaşka. Rabbim sabır versin ailelere.
ben yarın humoşlara bakmaya gidiyorum snkaraya ne durumdalar acaba

komacan komacan olmuşlardır bile :))

Bende bugün kan verdim gene devletteki dr a gittim 4300 olmuş hcg baktı oda keseyi gördü doğal sürecine bırak artık 18 inden önce gelme bebeğin tutacağı varsa her koşulda tutar tutmayacak sada tutmaz dedi b

Bende bugün kan verdim gene devletteki dr a gittim 4300 olmuş hcg baktı oda keseyi gördü doğal sürecine bırak artık 18 inden önce gelme bebeğin tutacağı varsa her koşulda tutar tutmayacak sada tutmaz dedi b
ben boş gebelik yaşadığımda yani kese vardı bebek yoktu o zaman beta hcg araştırmasını çok yaptım benim gibi senin gibi artışları problemli olan birçok kişinin bebeği iyiydi sadece biraz haftalık gelişimi geriden geliyordu çoğunun. belki sende o gruptansındır ve umarım o gruptansındırda 18 inden sonra bebeğide görürüz.

sen yinede kötüye yorma olurmu bu kadar olduktan sonra allahın izniyle geriside gelir hayırlısıyla inşallah

Back