- 1 Nisan 2014
- 1.257
- 1.889
- Konu Sahibi ozgskne2011
aşılamam yapıldı biraz önce ben hala hastanede istiharetteyim oyalan diye tlfnu verdiler elime. Allah'ım ne olur bu sefer tutsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senle start verdik hadi hayirlisi insallah olmustur 12 gun senle beraber burda bekliycez guzel haberi :) kac yumurta olusmustu biliyo musun ?aşılamam yapıldı biraz önce ben hala hastanede istiharetteyim oyalan diye tlfnu verdiler elime. Allah'ım ne olur bu sefer tutsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun..
Hayirlisi olsun.kac gun igne kullandin ve kac tane yumurtan oldu ne kadar doz vurdun igneyi?aşılamam yapıldı biraz önce ben hala hastanede istiharetteyim oyalan diye tlfnu verdiler elime. Allah'ım ne olur bu sefer tutsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun..
AMİN canım geçmiş olsunaşılamam yapıldı biraz önce ben hala hastanede istiharetteyim oyalan diye tlfnu verdiler elime. Allah'ım ne olur bu sefer tutsun sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun..
senle start verdik hadi hayirlisi insallah olmustur 12 gun senle beraber burda bekliycez guzel haberi :) kac yumurta olusmustu biliyo musun ?
zindab, post: 41592321, member: 603113"]senle start verdik hadi hayirlisi insallah olmustur 12 gun senle beraber burda bekliycez guzel haberi :) kac yumurta olusmustu biliyo musun ?
tşk ederim kızlar evet beraber bekleyeceğiz bu süreci beni yalnız bırakmadınız, bdnde sizi yalnız bırakmayacağım hayırlısı ile sizde başlayın.benim 5 tane yumurtam vardı yalnız 3 ü iğnelere başladıktan sonra oluşmuş onları görmemezlikten geldik geriye kalan 2 tanesinden biri 18,5 diğeride 16 mm di. küçük olan yetişir dedi ve aşılamadan sonra bugünde dahil 4 gün üst üste birde pazartesi ilişki verdi, bugün şart değil kendini iyi hissediyorsan olabilir dedi. ilişki sebebide küçük yumurtalarmış. progestan 100 lük verdi, biraz baskı var kasığımda bide aşılama yapsrken ağrı oldu o çubuğu itiyor ya işte o an baya ağrıdı, ilkinde olmuştu böyle ağrı diğer ikisinde çok tahattım hiç olmamıştı, kısmet artık, Allah hayırlı haberler vermeyi hayırlı haberler almayı nasip etsin.AMİN canım geçmiş olsun
Hayirlisi olsun.kac gun igne kullandin ve kac tane yumurtan oldu ne kadar doz vurdun igneyi?
mrb benide alırmısınız aranıza bizde 19 aydır bebek için uğraşıyoruz bende pko var eşimde bi sorun yok doktorum tüp bebek demişlti bütün psikolojm bozulmuştu ama tesadüfen bi ortamda edirnede bi doktoru anlattılr ve ona gtmeye karar verdm o doktor tüp bebeklk işimizin olmadığını aşılamayla allah izin verrse olucağını syledi smdi ise adet dönemimi bekliyorum tahminen 20 temmuz gbi olurum o zaman aşılama için gdicez ama heycanlıym umarm aşılama olanlar tutar rabbm hepimize evlatlarımızı en yakın zamanda verr
hoşgrldin canım, keşke bebeğin olsaydıda şöyle bir uğrasaydın, ama yeterki sağlıklı hayırlı olsun. bında sonrada olur demi canım benim ev arkadaşım pkoluydu ve sadece klomenle hamile kaldı burdaki arkadaşın dediği gibi. içini ferah tut çok şükür ki ciddi sorunlarımız yok. bendede herşey normal o doğurdu büyüttü ben hala hamile kalıcam. kısmet bu işler. benimde bugün ilk günüm aşılama dün ypıldı bskalım ne olacakmrb benide alırmısınız aranıza bizde 19 aydır bebek için uğraşıyoruz bende pko var eşimde bi sorun yok doktorum tüp bebek demişlti bütün psikolojm bozulmuştu ama tesadüfen bi ortamda edirnede bi doktoru anlattılr ve ona gtmeye karar verdm o doktor tüp bebeklk işimizin olmadığını aşılamayla allah izin verrse olucağını syledi smdi ise adet dönemimi bekliyorum tahminen 20 temmuz gbi olurum o zaman aşılama için gdicez ama heycanlıym umarm aşılama olanlar tutar rabbm hepimize evlatlarımızı en yakın zamanda verr
ayyy ne kadar güzel hadi bakalım hayırlısı. beraber bekleriz artıkmerhaba kizlar 2tane yumurtam buyumus az once catlatma ignesini yaptirdim yarin yada yarindan sonra asilamam yapilacak
canım ne diycemi bilemedim, doktorınla konuş diycem sen başka doktora gitmesen haberin olmayacaktı enfeksiyondan. kendi doktoruna ulaşmak zor mu oluyor. istersen imkanın varsa başka birine daha git yada gittinmi bilmiyorum ama zor bir durum, istersen bir ay bekle vücudun toparlansın ay ne zor bir karar ne diycemi bilemedimİlk aşılamada enfeksiyon kapmışım kızlar 3 gün fitil kullandım dün akşam sonunu kullandım ama sarı yoğun akıntı devam ediyor beklemeliyimmi toparlanmasını kızlar çok canım sıkıldı bu ay aşılama olacaktım birde
Maddi yönden düşünüyorum canım bunun için gidecem 130 milyonu verip çıkcam benimde kafam karıştı,önümüzdeki haftaya kadar bekliyimcanım ne diycemi bilemedim, doktorınla konuş diycem sen başka doktora gitmesen haberin olmayacaktı enfeksiyondan. kendi doktoruna ulaşmak zor mu oluyor. istersen imkanın varsa başka birine daha git yada gittinmi bilmiyorum ama zor bir durum, istersen bir ay bekle vücudun toparlansın ay ne zor bir karar ne diycemi bilemedim
hımmm, tabi bu işin maddi tarafı var birde haklısın. kafanın karışmasıda normal senin yerine koyuyorum kendimi bende bilemezdim ne yapacağımı. haberdar et durumundan olur mu. canını skma diycem zor olacak biliyorum ama vardır bundada bir hayır, 1 boş gebelik 2 negatif aşılamam var o yüzden seni anlıyorum ve gerçekten vardır bir hayır.Maddi yönden düşünüyorum canım bunun için gidecem 130 milyonu verip çıkcam benimde kafam karıştı,önümüzdeki haftaya kadar bekliyim
devam ederse giderim artık çok canım sıkıldı
Ne bileyim aşılama olacam diye sevinirken enfeksiyon çıktı inşallah geçmiştir önümüzdeki haftayı beklicem Allah razı olsun senden canımhımmm, tabi bu işin maddi tarafı var birde haklısın. kafanın karışmasıda normal senin yerine koyuyorum kendimi bende bilemezdim ne yapacağımı. haberdar et durumundan olur mu. canını skma diycem zor olacak biliyorum ama vardır bundada bir hayır, 1 boş gebelik 2 negatif aşılamam var o yüzden seni anlıyorum ve gerçekten vardır bir hayır.
Rabbim rast getirsin inşallah canım2saat sonra asilamam yapilacak kizlar dun aksamuzeri 4te yapilmisti igne catlamayabaslamis yumurtalar dedi doktor anlamadim 36 saat degilmiydi bunun suresi
canım yumurtalar biraz büyüktü falan ise. ama olsun yumurta çatladığında hazırda sperm olacak geç kalınmasında. Allah yardımcın olsun. dua edicem hepimzz için.2saat sonra asilamam yapilacak kizlar dun aksamuzeri 4te yapilmisti igne catlamaya baslamis yumurtalar dedi doktor anlamadim 36 saat degilmiydi bunun suresi