- 9 Temmuz 2015
- 500
- 474
- 103
- 41
- Konu Sahibi ozgskne2011
herşey yoluna giricek tabi giricek ama böyle zamanlarda insana zaman denilen kavram zulümden farksız oluyor
bende aynı hesaplamalardayım şimdi 8 . haftaya girdik gelişimi şu şekilde diye sürekli takip ediyorum
çarşamba günü bi gelsede bi gitsem dr a ne olucaksa olsa artık bakın kimimiz bebeğimiz olsun diye yalvarıyoruz rabbime kimimiz aman dış gebelik olmasın diye kimimiz aman kimyasal olsun yeterki...
şerde hayır arıyoruz bildiğin...
düşünsene hayat öyle değil mi ? çok kötü tecrübeler yaşarız bazen isyan ederiz Allahım bu niye başıma geldi diye. Ama sonra birşey olur ve onu yaşamamız gerektiğini anlarız. yaşadığımız herşey bize bir ışıktır. her şey denge içinde ve herşeyin bir zamanı var senin için de doğru zaman elbet gelecek. biliyorum heyecanla hevesle yeniden o duyguyu tatmak bir an önce anne olmak istiyorsun. ama annelik en başta sabır işidir. demek ki biraz daha sabretmen gerek. . sürekli takip etme belli aralıklar ver kendine ve mutlaka doktorları bilgilendir. inanıyorum kendiliğinden düşecek değerin, düşmezse de hastanede birkaç gün geçirmek yeni bebeğe kendini hazırlaman için gerekli olabilir. şimdiden üzülüp duygularını yıpratma hepimiz yanındayız. geçecek merak etme olur mu güzelim.